Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Пиши го профилот.zasto nikoj ne me sledi mene imam o so e rabotava
Пиши го профилот.zasto nikoj ne me sledi mene imam o so e rabotava
И мене тоа ми е проблем, АМА обвинети се двајцата што се во бегство.
https://twitter.com/#!/igorsimonovski2 eve goПиши го профилот.
Да, моја грешка. Убаво нагласуваше дека судот одлучува.мислам дека рече дека се Осомничени.....(сумнат) а судот треба да докаже тоа е знам дека се ама не су ја тој шо треба да кажам././.......ептен дипломатски е кажано за жал
Ја пробав али неќе нешо,можда баг е..zasto nikoj ne me sledi mene imam o so e rabotava
Твитај повишеzasto nikoj ne me sledi mene imam o so e rabotava
Имате грешка. Убиени се на Велики Четврток! Абе, што се запнавте на Велики Петок? Ајде одма променете!Еве видео од мене, требаше да биде поинаку но ќе правеме и друго:
Дека веста ептен удри на Велики Петок, повеќето тогаш и дознаа... затоа и мешаат.Имате грешка. Убиени се на Велики Четврток! Абе, што се запнавте на Велики Петок? Ајде одма променете!
Дечки, точните информации се најважни за да изгледаме сериозно, инаку никој нема да се заинтересира.
Имате грешка. Убиени се на Велики Четврток! Абе, што се запнавте на Велики Петок? Ајде одма променете!
Дечки, точните информации се најважни за да изгледаме сериозно, инаку никој нема да се заинтересира.
pa twitam i pak nikoj ne me sledi imam fllowers o[/quote
како се викаш на твитер?
Ја ти стиснав follow и те ретвитнав, види во interactions дали имаш нештоpa twitam i pak nikoj ne me sledi imam fllowers o
tamo e ok se me sledan nekolkumina mislam deka e ok ali ne mi pisuva na homeЈа ти стиснав follow и те ретвитнав, види во interactions дали имаш нешто
Ko ти кликнав на профил имаше 27 што те следат, кога започнав да те следам сеа се појави 1 т.е само ја