#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
И мене тоа ми е проблем, АМА обвинети се двајцата што се во бегство.

мислам дека рече дека се Осомничени.....(сумнат) а судот треба да докаже тоа е знам дека се ама не су ја тој шо треба да кажам././.......ептен дипломатски е кажано за жал

мислам дека рече дека се Осомничени.....(сумнат) а судот треба да докаже тоа е знам дека се ама не су ја тој шо треба да кажам././.......ептен дипломатски е кажано за жал

Да, моја грешка. Убаво нагласуваше дека судот одлучува.

Еве видео од мене, требаше да биде поинаку но ќе правеме и друго:

Имате грешка. Убиени се на Велики Четврток! Абе, што се запнавте на Велики Петок? Ајде одма променете!

Дечки, точните информации се најважни за да изгледаме сериозно, инаку никој нема да се заинтересира.

Имате грешка. Убиени се на Велики Четврток! Абе, што се запнавте на Велики Петок? Ајде одма променете!

Дечки, точните информации се најважни за да изгледаме сериозно, инаку никој нема да се заинтересира.

Дека веста ептен удри на Велики Петок, повеќето тогаш и дознаа... затоа и мешаат.

Кажете други замерки да не го преправам повеќепати? Пишете.

pa twitam i pak nikoj ne me sledi imam fllowers o

Denes nema da mozam da twitam za zall na rabota sum :( utre vo koj termin ke bide ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom