Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Проблемот со одбраната е тоа што и да купат асолни играчи/бекови пак ќе примаме смешни голови бидејќи нема да ни биди воиграна и дел од играчите ќе се губат на офсајд стапици ..одбраната е најзаебан дел од формацијата и бара многу внимателност и многу утакмици за да се вклопи како што треба..е јбг барем нека ги форсира страма во летото на подготовките Ранокија и Хуан барем да заличат на нешто..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Па Хуан немаме видено како игра, само играше мислам 1 или 2 утакмици за младинците.

Шпекулации..
Ezequiel Lavezzi ha detto no allo Zenit di Spalletti perché ha già un accordo con l'Inter. E' quanto riferisce Studio Sport. L'attaccante argentino avrebbe già un'intesa col club di Massimo Moratti e starebbe aspettando solo l'accordo tra le due società.

Лавеци кажал не на Зенит, бидејќи имал договор со Интер.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
M'Vila блиску до Арсенал :eek:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.758
Ќе биде играчиште слушај ме што ти кажувам , ама нашиве гледаат кучка и паласио да ги земат .
Трагедија ...
22 Милиони најверојатно, нема шанса и за тој дел од теренот толку пари да се фрлат ... Интер Де Јонг сака да го земе, не МВила, двајцата у секој случај нема резон да се земат, Де Јонг е поисплатлива инвестиција сега, ем е поевтин ем далеку поискусен, докажан во најдоброто првенство во Европа плус 27 години има, таман е у секој можен поглед.
Уште кога начнаа муабети за Де Јонг знаев дека МВила им отпаѓа од комбинација за што и немам ништо против, од Франција вреди и Муса Сисоко, истиот дел од теренот го покрива али со Де Јонг најдобро би било да го разрешат тој дел од теренот и да го покријат Камби кој лека полека ќе се префрла на клупа.

Интер најмногу треба да фрли за нападот, Лавеци плус уште еден ( Не за балотели, па макар и го позајмат ко овие Зарате ), па потоа средината и на крај одбраната каде не верувам дека ќе има некои драстични промени освен да се земе лев бек ( Коларов ? ).

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Kucka doaga :) A vie barate igrac od sredinata :)

Se znae letovo, krilen napagac, i odbrana.
Абре каков кучка,, од тие трансфери како Паломбо, Кучка не ни требаат веке.Лаваца+Мвиља+Еден саглам дефанзивец+лево бек. може и напагач место пацини.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Strama sam reche be deka im rekol na Pazzini i Forlan deka za niv nema mesto vo Inter i deka morale da go prifatat toa iako ne im se dopadnalo. Izlgeda nema ni za Kastanjos mesto, nikade ne go povika, go zemashe Livaja koj ima dadeno 4 gola ili pomalce za primavera a Kastanjos nikako.

Napagjach ni treba mnogu, onaka premnogu.
Sredina ni treba mnogu, duri i poveke od shto ni treba napagjach.
Dvajca bekovi ni trebaat ushte poveke od igrach vo sredina (e toa sega kako mu doagja Bene, mnogu + mnogu x mnogu= ?)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.758
Kастауњос од пред некој месец си ја поеба сезоната, се повреди, не беше достапен до крајот на сезоната.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мартинс да си го вратиме бе,заедно со Балотели на позајмница :pos:

Среден ред Георгатос и Ди Бјаџо заедно со Алмеида и на коњ сме :свиркам:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
22 Милиони најверојатно, нема шанса и за тој дел од теренот толку пари да се фрлат ... Интер Де Јонг сака да го земе, не МВила, двајцата у секој случај нема резон да се земат, Де Јонг е поисплатлива инвестиција сега, ем е поевтин ем далеку поискусен, докажан во најдоброто првенство во Европа плус 27 години има, таман е у секој можен поглед.
Уште кога начнаа муабети за Де Јонг знаев дека МВила им отпаѓа од комбинација за што и немам ништо против, од Франција вреди и Муса Сисоко, истиот дел од теренот го покрива али со Де Јонг најдобро би било да го разрешат тој дел од теренот и да го покријат Камби кој лека полека ќе се префрла на клупа.
Мислам дека треба да се фрлат пари за било кој дел во тимот под услов да биде млад играч докажан во своето првенство и да игра за репрезентација а не ние да ги калиме во Интер .

Де Јонг не дека е стар или слаб играч ама мислам дека треба да се подмлади со долгорочно решение како Мвила кој има 21 година . Мвила , Гуарин и Снајдер - па појак среден ред ќе имаме од време Мурињо . Напред Лавеци со Кутињо/Рики и Милито . Ова е тим што 100% носи титула само да е на ниво одбраната .
Па нека е и Де Јонг , само да ги седнат стариве и ќе пркнеме . Маикон со Коларов за кој има шпекулации и топ ќе биде . Само да не ми носат Кучка мучка и Марига да го вратат .

Мене многу ми праи мерак Мвила , ама кој ме слуша мене . Годинава често глеав француско и дечково и топ и ете читам као готов иде кај Венгер . И Муса Сисоко како што викаш е топ . Сам ја држи средината у Тулуз . Блан го зима и за репрезентација . И друг од Франција класа е Хазард .

Kajgana Shop

На врв Bottom