- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.321
- Поени од реакции
- 15.576
Викаш а?imase edna izreka porano neznam koj ja kaza nestoto megu lavezzi i Eto e kao nesto pomegu zajcev rid i mont everest
Викаш а?imase edna izreka porano neznam koj ja kaza nestoto megu lavezzi i Eto e kao nesto pomegu zajcev rid i mont everest
Ne vikam pisuamВикаш а?
Ќе биде играчиште слушај ме што ти кажувам , ама нашиве гледаат кучка и паласио да ги земат .M'Vila блиску до Арсенал
И на крај и нив нема да ги земиме ..Ќе биде играчиште слушај ме што ти кажувам , ама нашиве гледаат кучка и паласио да ги земат .
Трагедија ...
За вакви вести треба и линк а не шашава иконаM'Vila блиску до Арсенал
Kucka doaga A vie barate igrac od sredinataИ на крај и нив нема да ги земиме ..
22 Милиони најверојатно, нема шанса и за тој дел од теренот толку пари да се фрлат ... Интер Де Јонг сака да го земе, не МВила, двајцата у секој случај нема резон да се земат, Де Јонг е поисплатлива инвестиција сега, ем е поевтин ем далеку поискусен, докажан во најдоброто првенство во Европа плус 27 години има, таман е у секој можен поглед.Ќе биде играчиште слушај ме што ти кажувам , ама нашиве гледаат кучка и паласио да ги земат .
Трагедија ...
Абре каков кучка,, од тие трансфери како Паломбо, Кучка не ни требаат веке.Лаваца+Мвиља+Еден саглам дефанзивец+лево бек. може и напагач место пацини.Kucka doaga A vie barate igrac od sredinata
Se znae letovo, krilen napagac, i odbrana.
Мислам дека треба да се фрлат пари за било кој дел во тимот под услов да биде млад играч докажан во своето првенство и да игра за репрезентација а не ние да ги калиме во Интер .22 Милиони најверојатно, нема шанса и за тој дел од теренот толку пари да се фрлат ... Интер Де Јонг сака да го земе, не МВила, двајцата у секој случај нема резон да се земат, Де Јонг е поисплатлива инвестиција сега, ем е поевтин ем далеку поискусен, докажан во најдоброто првенство во Европа плус 27 години има, таман е у секој можен поглед.
Уште кога начнаа муабети за Де Јонг знаев дека МВила им отпаѓа од комбинација за што и немам ништо против, од Франција вреди и Муса Сисоко, истиот дел од теренот го покрива али со Де Јонг најдобро би било да го разрешат тој дел од теренот и да го покријат Камби кој лека полека ќе се префрла на клупа.