- Член од
- 25 април 2012
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Znaci samo za nas sto apliciravme ovaa godina se pusteni 4 rati od predhodnite godini ne
Во право си , исто и јас сум во стопанска и се уште нема кешИ така, уште ништо за нас во Стопанска. Колку жалам за изборот на банката. Некој да не има информација, кај е проблемот, во банката или во министерство (додуша не ми е логично да ги двојат по банки парите, ама се е можно во државава).
А тоа што најмногу ме нервира, е тоа кога ќе отидам во банка да прашам, тие ме прават будала, како да сум паднал од Марс. Денес ми излегоа со приказна дека Стопанска не исплаќала стипендии. Кои небулози се случуваат, не знам што да кажам.Мене еден договор ми стигна,а пари на Стопанска сеуште нема
wtf?А тоа што најмногу ме нервира, е тоа кога ќе отидам во банка да прашам, тие ме прават будала, како да сум паднал од Марс. Денес ми излегоа со приказна дека Стопанска не исплаќала стипендии. Кои небулози се случуваат, не знам што да кажам.
Одма ќе те одбијат,ако има и најмала разлика.Прават ли проблеми ако има разлика мала во податоците во електронската пријава и во документите?Кај мене има разлика во платата на мајка ми со 100ден па незнам дали да ги носам документите или ич да не се замарам.
Ma aјде ти се молам ке те одбијат за 100 денара разлика хаха ..Прават ли проблеми ако има разлика мала во податоците во електронската пријава и во документите?Кај мене има разлика во платата на мајка ми со 100ден па незнам дали да ги носам документите или ич да не се замарам.
Друже се имаш на веб страната ама нели кој да се замара тоа ти еАј ако ги има некои тиа изјавите шо требат за стипендија нека ми ги прате ако сака ? поззз
Само од претходната година али во случај да ти ги извади и од последниот семестар , пак си е окЗа тие што аплицираа на повторниот конкурс,во уверението за положени испити треба сите испити што ги имаме положено до сега,или само тие до претходната година?
Јас кажувам од искуство,а не од тоа што сум слушнал па сеа вие како сакате.Ma aјде ти се молам ке те одбијат за 100 денара разлика хаха ..
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:20 ---
Друже се имаш на веб страната ама нели кој да се замара тоа ти е
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:21 ---
Само од претходната година али во случај да ти ги извади и од последниот семестар , пак си е ок