Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci samo za nas sto apliciravme ovaa godina se pusteni 4 rati od predhodnite godini ne

Дали некој аплицираше на повторниот конкурс за тип В?

Студетска стипендија
01.12.2011 - Гладен сум
02.12.2011 - Гладен сум
03.12.2011 - Гладен сум
04.12.2011 - Гладен сум
05.12.2011 - Гладен сум
06.12.2011 - Гладен сум
07.12.2011 - Ја дадоа стипендијата
08.12.2011 - Не се сеќавам.
09.12.2011 - Не се сеќавам.
10.12.2011 - Не се сеќавам.
11.12.2011 - Гладен сум
12.12.2011 - Гладен сум

Морав да го ставам ова, ме изнасмеа :D

И така, уште ништо за нас во Стопанска. Колку жалам за изборот на банката. Некој да не има информација, кај е проблемот, во банката или во министерство (додуша не ми е логично да ги двојат по банки парите, ама се е можно во државава).

И така, уште ништо за нас во Стопанска. Колку жалам за изборот на банката. Некој да не има информација, кај е проблемот, во банката или во министерство (додуша не ми е логично да ги двојат по банки парите, ама се е можно во државава).
Во право си , исто и јас сум во стопанска и се уште нема кеш :D

Мене еден договор ми стигна,а пари на Стопанска сеуште нема :)

Мене еден договор ми стигна,а пари на Стопанска сеуште нема :)

А тоа што најмногу ме нервира, е тоа кога ќе отидам во банка да прашам, тие ме прават будала, како да сум паднал од Марс. Денес ми излегоа со приказна дека Стопанска не исплаќала стипендии. Кои небулози се случуваат, не знам што да кажам.

А тоа што најмногу ме нервира, е тоа кога ќе отидам во банка да прашам, тие ме прават будала, како да сум паднал од Марс. Денес ми излегоа со приказна дека Стопанска не исплаќала стипендии. Кои небулози се случуваат, не знам што да кажам.
wtf?

Некој нека пише кога ќе пуштат за В (новите корисници) во стопанска

Прават ли проблеми ако има разлика мала во податоците во електронската пријава и во документите?Кај мене има разлика во платата на мајка ми со 100ден па незнам дали да ги носам документите или ич да не се замарам.

Ај ако ги има некои тиа изјавите шо требат за стипендија нека ми ги прате ако сака ? поззз

Прават ли проблеми ако има разлика мала во податоците во електронската пријава и во документите?Кај мене има разлика во платата на мајка ми со 100ден па незнам дали да ги носам документите или ич да не се замарам.
Одма ќе те одбијат,ако има и најмала разлика.

За тие што аплицираа на повторниот конкурс,во уверението за положени испити треба сите испити што ги имаме положено до сега,или само тие до претходната година?

Ma aјде ти се молам ке те одбијат за 100 денара разлика хаха ..
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:20 ---
Ај ако ги има некои тиа изјавите шо требат за стипендија нека ми ги прате ако сака ? поззз
Друже се имаш на веб страната ама нели кој да се замара тоа ти е :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:21 ---
За тие што аплицираа на повторниот конкурс,во уверението за положени испити треба сите испити што ги имаме положено до сега,или само тие до претходната година?
Само од претходната година али во случај да ти ги извади и од последниот семестар , пак си е ок

Ma aјде ти се молам ке те одбијат за 100 денара разлика хаха ..
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:20 ---

Друже се имаш на веб страната ама нели кој да се замара тоа ти е :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:21 ---

Само од претходната година али во случај да ти ги извади и од последниот семестар , пак си е ок
Јас кажувам од искуство,а не од тоа што сум слушнал па сеа вие како сакате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom