Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
профил на average твитерџија од #влијателните - Maјка докторка,татко менаџер негде,со 5ка не се возат а со колата не врват низ Чаир и мислат дека во мултиетничка Европа сонцето од три страни свети и убедени се дека сите шо не трпат срања од една мала група радикални идиоти не се на нивно ниво.
Се хранат само со нутела (yeah right) и сликат цвеќиња со апарати колку шо коштаја четири мој семестри одприлика (си викав и јас едно време ко можат овие со професионален апарат да изиграват сликари,да си купам и јас професионален сет за готвење)
слушат исклучиво техно,многу од нив се и диџеи (не за друго,немат никаков талент и се мрзи да научат да свират на некој инструмент) пошто нали то е највисокото ниво на хипстеризам
главни хаштагови им се #Ж и #Цицки,на овај вториот јас би им го препорачал и #UFO пошто како и вонземјаните,сите цело време ги зборат а никој од нив ги нема видено во живо
женските твитерџики се посебна приказна,тие се поеманципирани од другите девојки и нив сарказмот им доаѓа природно исто ко менструацијата
заедничко за сите е што немаат свој живот,асоцијални се во секоја смисла и фала богу што твитерот е ограничен на 140 карактери,пошто за повеќе и немаат капацитет да се искажат

Ама јаки комбоа сте им удриле. :cuc:

Кај не пуштија, кај се запустија :)

Они сеа ќе си почнат факти за #гебелсоидите, така почнаа да не викаат :pos: Гебелсоиди бе :facepalm:

Они сеа ќе си почнат факти за #гебелсоидите, така почнаа да не викаат :pos: Гебелсоиди бе :facepalm:

celtic-come-at-me-bro.jpg

Не бе, многу се учени, нема што :pos:

Абе камо да бевме гебелсоиди, да имавме таква моќ дозволена. Али јака инвентивност нема што :pos:

Волку не сум се смеал којзнае од кога. Огромен респекат до Кајгана Грлс.

Шубо си зема замав темава :D

Ivica Atanasovski@Ickoski
Ја го почнав серењето на #Влијателни уште пред да биде шема. Дали ова значи дека сум влијателен или дека сум само ептен фраер?

Ти си брн пред времето, ти одиш па времето иде по тебе.
До сите оние што незнаат брн го почна серењето за #влијателни. Гледам прашуваа по твитер кој почнал, па јавно да те изрекламирам, оти будно ја следат темава.

Кај е бе оној твит на мачоркава "Влијатеелееен, влијателен сум на Твитеееррр", :pos::pos: од стол ќе паднев. И епските стихови на Марјан Стојановски ги искористивте во сиот набој.

Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom