Фан клуб: МЗТ Скопје

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Нема шанси да дојде Илиевски, гарантирам...
Самиот има изјавено дека несака да игра во Македонска лига и дека никогаш нема намера да заигра тука.
За Антиќ може да има шанси, посакувам да дојде.
Осеќам дека Дамјан ќе биде прво засилување, за Војдан малце потешко...
Еве сега МЗТ ќе игра АБА лига од кај знаеш може ќе се предомисли а и ќе му фрлат кеш:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.815
Еве сега МЗТ ќе игра АБА лига од кај знаеш може ќе се предомисли а и ќе му фрлат кеш:)
Не му е толку проблемот околу тоа каде ќе му игра тимот, проблемот е што несакал да живее во Македонија, или поточно сопругата несакала да дојде да живее овде :D

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
pa na poslednoto intervju pred nekolku meseci samiot rece deka ako dobie ponuda od nekoj nas klub bi ja prifatil,muabetot bese tokmu za mzt deka bi bil odlicno zasiluvanje za ABA DA NE DOLZAM EVE VI http://www.mkd.mk/10898/sport/vlado-ilievski-slednata-sezona-vo-mzt-zosto-da-ne/
--- надополнето: 8 мај 2012 во 01:18 ---
a sto e so nikolovski sokolov i rejnolds??
--- надополнето: 8 мај 2012 во 02:13 ---
Нема шанси да дојде Илиевски, гарантирам...
Самиот има изјавено дека несака да игра во Македонска лига и дека никогаш нема намера да заигра тука.
За Антиќ може да има шанси, посакувам да дојде.
Осеќам дека Дамјан ќе биде прво засилување, за Војдан малце потешко...
kladba? :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 02:16 ---
neznam kolku go citavte poslednoo intervju na Vojnovic deka ke se obidat da se sostavi prvata petorka na reprezentacija toa znaci deka vo niv spadja i Vlado vo klubot ima mn pari odnosno 1500000 evra budzet neznam dali nema da dojdat SITE! :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
Владо се изјасни дека ќе оди во Унион Олимпија, таму му е семејството, тоа е '' клубот на неговиот живот '', имал одлични односи со фановите, таму сакал да ја заврши својата кариера.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
pa na poslednoto intervju pred nekolku meseci samiot rece deka ako dobie ponuda od nekoj nas klub bi ja prifatil,muabetot bese tokmu za mzt deka bi bil odlicno zasiluvanje za ABA DA NE DOLZAM EVE VI http://www.mkd.mk/10898/sport/vlado-ilievski-slednata-sezona-vo-mzt-zosto-da-ne/

a sto e so nikolovski sokolov i rejnolds??

neznam kolku go citavte poslednoo intervju na Vojnovic deka ke se obidat da se sostavi prvata petorka na reprezentacija toa znaci deka vo niv spadja i Vlado vo klubot ima mn pari odnosno 1500000 evra budzet neznam dali nema da dojdat SITE! :D
Ова не му е последно интервју на Илиевски, како што гледаш ова му е од 2 Феб.
Пред недела дена, не знам на која страна му читав изјава дека нема теоретски шанси да дојде да игра во македонска лига, како што пишав и во претходниотр пост, најмногу ради неговото семејство а потоа и ради тоа што сакал да ја заврши кариерата во Унион Олимпија иако во минатото имал доста несогласувања со управата.
За Николовски, после интервјуто со Џоле мислам дека 80% ќе си се врати дома, додека за Рејнолдс најверојатно биле само шпекулации, за жал. :)
Управата на МЗТ нека гледа да го задржат Гечевски ( ако не се пензионира после Олимпијадава ), бидејќи уште пред да заврши сезоната се шушкаше дека нема намера да се замара со Јадранска лига, така да ништо чудно следна сезона да отиде кај Работнички или Фени.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Владо се изјасни дека ќе оди во Унион Олимпија, таму му е семејството, тоа е '' клубот на неговиот живот '', имал одлични односи со фановите, таму сакал да ја заврши својата кариера.

Клубот на неговиот живот во кој има судски спор и наввиачите не сакаат да го видат !!! Ако остане во Словенија ке биде само поради здравствената состојба на неговото дете и поради ништо друго !!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.255
Поени од реакции
46.650
Клубот на неговиот живот во кој има судски спор и наввиачите не сакаат да го видат !!! Ако остане во Словенија ке биде само поради здравствената состојба на неговото дете и поради ништо друго !!!
Само го цитирав тоа што го кажа пред некој ден, до душа можда сум грешка за фановите али дефакто кажа дека таму сака да завршува кариера и ги објасни причините за тоа. А и немаат некои ватрени навивачи они па да ставаат такви бариери, слаби се бајаги у тој поглед.

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Ова не му е последно интервју на Илиевски, како што гледаш ова му е од 2 Феб.
Пред недела дена, не знам на која страна му читав изјава дека нема теоретски шанси да дојде да игра во македонска лига, како што пишав и во претходниотр пост, најмногу ради неговото семејство а потоа и ради тоа што сакал да ја заврши кариерата во Унион Олимпија иако во минатото имал доста несогласувања со управата.
За Николовски, после интервјуто со Џоле мислам дека 80% ќе си се врати дома, додека за Рејнолдс најверојатно биле само шпекулации, за жал. :)
Управата на МЗТ нека гледа да го задржат Гечевски ( ако не се пензионира после Олимпијадава ), бидејќи уште пред да заврши сезоната се шушкаше дека нема намера да се замара со Јадранска лига, така да ништо чудно следна сезона да отиде кај Работнички или Фени.
inter fan hahahaahaha od kaj ti infovo deka ke nema da se zamara so jadraska liga ke idel vo rabotnicki ili vo feni aloooo ne pisuvajte gluposti ve molam Gecevski ostanuva vo MZT!

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
inter fan hahahaahaha od kaj ti infovo deka ke nema da se zamara so jadraska liga ke idel vo rabotnicki ili vo feni aloooo ne pisuvajte gluposti ve molam Gecevski ostanuva vo MZT!
А тебе од кај ти вакви сигурни информации како што е буџетот на МЗТ, тоа дека Гечевски останува, тоа што се кладиш дека Илиевски ќе дојде, и ред други работи. Ги пишуваш работиве како да си 100% сигурен и како да имаш официјални информации што никој друг ги нема. P.S. не му е тоа последно интервју на Илиевски http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=AE7CC5DABCBD5545BB3566E501C9EB80

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Не ти кажувам од кај ми е инфото. :свиркам:
Ало читај малку пополека, не трчај и не глуми нешто авторитетен, да не сме пишувале глупости а ти во последниве 2 поста се изнатреска ( хинт: буџет од 1.500.000, ова само ти и лудакон од СпорЕфе знаете, сигурен сум :icon_lol:).
За Гечевски ти ако не си слушнал или не си разбрал вакво нешто не мора ни да коментираш, човекот има 34-5 години и зар мислиш дека би му одговарало да има јако темпо на утакмици, да игра секој трет ден ?
А и доколку би прифател да игра со такво темпо, сигурно дека побарувањата за плата нема да му останат исти како минатава сезона.
Најубаво е прво да си почекаме да видиме Македонија што ќе направи на Олимпијада, доколку се квалификува има големи шанси Гечевски да иде во пензија и Олимпијадата да му биде крајот и врвот на кариерата ( нешто послатко од ова нема ).

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
aaa inter fan izvini neznaev deka sekoj den si vo klubot :))))))))) moze za razlika od tebe nekoj sekoj den se tamu....neka stivnat rabotite neka pocnat transferite pa ke praime muabet i ne skokam nego ti pisav zmigle edno

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
^ Постот што си го пишал треба да се однесува за тебе, пошто ти изнесуваш информации кои ги добиваш од клубот, како што е инфото колку ќе изнесува буџетот за следната година. :pos:

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
^ Постот што си го пишал треба да се однесува за тебе, пошто ти изнесуваш информации кои ги добиваш од клубот, како што е инфото колку ќе изнесува буџетот за следната година. :pos:
Znaci dobro vaka: jas ne sum bosilkov da ti kazam kolku ke bide budzetot go kazav fugaritvo samo komentiravte deka nema sansi ilievski drn drn... a inace za tvoja informacija tatko mi e kum na aco todorov e sega od kaj gi kopam informaciive sam vidi, i n planiram da debatiram poveke :tapp:
--- надополнето: 8 мај 2012 во 16:52 ---
Znaci dobro vaka: jas ne sum bosilkov da ti kazam kolku ke bide budzetot go kazav fugaritvo samo komentiravte deka nema sansi ilievski drn drn... a inace za tvoja informacija tatko mi e kum na aco todorov e sega od kaj gi kopam informaciive sam vidi, i n planiram da debatiram poveke :tapp:
ti kazav vremeto ke pokaze sve

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Јас секогаш ќе останам Македонец, врзан сум за мојата татковина, но Љубљана е најдоброто место за мене. Таа е мој дом.
- Што било, било, не и замерувам ништо на Олимпија. Таа е мој клуб и секогаш ќе ја носам во срцето. Желбата да играм во зелено-белиот дрес никогаш нема да ја снема - додаде Илиевски.
Значи ова ти е лично кажано од Илиевски додека ти ми постираш некоја си информација од странана СРЕДНООО, или како и да беше дека Антич и Илиевски го засилуваат МЗТ за АБА лига.
Инаку убаво што сте си кумови...

Kajgana Shop

На врв Bottom