#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
osama-bin-laden-voldemort-photo.jpg

Jагодче е на секој Retweet што го видов до сега :cuc: (y)

А вие мислевте Јагодче толку само еден ден ха? :pos:
Денес ретвитој многу прам, ради тоа што мозочето ми е собрано малце, неможам да сврзам 2-3 зборчиња.....:ROFLMAO:
Така донт вори тука сум јас!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:29 ---
Уосталом, работам и на други фронтови....така да ... ( јбг, ми должите многу бе, немате појма шо праев....ауу:pos:)

Утре нешто пак ќе се твита ? Мислам дали ќе се одреди точно некој час ?
Можи да се смени насловот, бидејќи понеделник веќе заврши.

Утре нешто пак ќе се твита ? Мислам дали ќе се одреди точно некој час ?
Можи да се смени насловот, бидејќи понеделник веќе заврши.
Најубаво според мене е да остане часот а да се мења само денот,така луѓе ќе знаат за сигурно и нема да мислат дали у 21 или 22 беше.

А вие мислевте Јагодче толку само еден ден ха? :pos:
Денес ретвитој многу прам, ради тоа што мозочето ми е собрано малце, неможам да сврзам 2-3 зборчиња.....:ROFLMAO:
Така донт вори тука сум јас!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:29 ---
Уосталом, работам и на други фронтови....така да ... ( јбг, ми должите многу бе, немате појма шо праев....ауу:pos:)
ti si nas idol :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

http://spreadthetruthmk.blogspot.com/ RETWEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:34 ---
Најубаво според мене е да остане часот а да се мења само денот,така луѓе ќе знаат за сигурно и нема да мислат дали у 21 или 22 беше.
DA DA DA CASOT DA OSTANE 21:00

и јас мавам ретвитови... тешко да ми текне нешто поасално...

еве предлог од мене - до следното спамање сите твитови смислени нека се постираат у темава за кога ке „навалиме“ да имаме материјал барем. :\

Не можам бе да ретвитам, ти ебам тоа Твитерот шугав :mad:

Зашто некои твитови неможам да ги ретвитнам? Ми вика refresh the page

Your account is suspended and is not permitted to perform this action. FUCK PO VTOR PAT DENES PRAVAM NOV :facepalm:
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:43 ---
Зашто некои твитови неможам да ги ретвитнам? Ми вика refresh the page
PA NAPRAVI REFRESH I GOTOVO:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom