#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Останав во истите алишта ко си дојдов дома ха! Сега се заприметив.... од 8 сатот клечам на интернетов ауу! Ајде нека дојди некој на кафенце ...:P

Има нане :X3: ... ај чао ... до утре...
хммм Веќе сме утре .. :noze:

Толку беше си го потрошив лимитот :(, ама е досаден Твитеров со овој лимит:D

Останав во истите алишта ко си дојдов дома ха! Сега се заприметив.... од 8 сатот клечам на интернетов ауу! Ајде нека дојди некој на кафенце ...:P
moze jas? sekako ne mozam na twiter :pos::pos::pos:
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:09 ---
Толку беше си го потрошив лимитот :(, ама е досаден Твитеров со овој лимит:D
ma poglupavo ne moze

Епа доста беше за денес. Толку од мене, повеќе од Бога. И едно оф топик: цел ден во глава ми се врти песна од Ламбе. Дали сум нормален

:pos: бујрум

Абе ако е работата за следбеници да речиме #facebook ima 4 milijardi sledbenici....pa ajde vo sekoj post i toa da go upotrebime mozda ke ni se smiluva nekoj!!! BUT

Ni treba sigurna veza! Nekoj follow so ke napraj!

https://twitter.com/#!/ale_ks1
eve go mojot nov profil posle suspendiranjeto :love: i love twetter vrapce moe malecko albibek :pos:

ДЕЧКИ ПИШУВАЈТЕ ГИ ЈУЗЕРИТЕ ВО СООДВЕТНАТА ТЕМА КАКО БИ МОЖЕЛЕ ДА ВЕ СЛЕДАТ ШТО ПОВЕЌЕ ДРУГИ - А И ВИЕ ДА КОПИРАТЕ И СЛЕДИТЕ ЈУЗЕРИ ОД ТАМУ - ТУКА СЕ ГУБАТ; ИМА ПРЕМНОГУ ПОСТОВИ.

ДЕЧКИ ПИШУВАЈТЕ ГИ ЈУЗЕРИТЕ ВО СООДВЕТНАТА ТЕМА КАКО БИ МОЖЕЛЕ ДА ВЕ СЛЕДАТ ШТО ПОВЕЌЕ ДРУГИ - А И ВИЕ ДА КОПИРАТЕ И СЛЕДИТЕ ЈУЗЕРИ ОД ТАМУ - ТУКА СЕ ГУБАТ; ИМА ПРЕМНОГУ ПОСТОВИ.
i ja ke ga pravim nov:pos::facepalm:

Jагодче е на секој Retweet што го видов до сега :cuc: (y)

prefrleno (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom