- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
А вие мислевте Јагодче толку само еден ден ха?Jагодче е на секој Retweet што го видов до сега
AUUUUUUUU NEMA DA SPIJAM VECERVA NE TI TREBASE
Најубаво според мене е да остане часот а да се мења само денот,така луѓе ќе знаат за сигурно и нема да мислат дали у 21 или 22 беше.Утре нешто пак ќе се твита ? Мислам дали ќе се одреди точно некој час ?
Можи да се смени насловот, бидејќи понеделник веќе заврши.
ti si nas idolА вие мислевте Јагодче толку само еден ден ха?
Денес ретвитој многу прам, ради тоа што мозочето ми е собрано малце, неможам да сврзам 2-3 зборчиња.....
Така донт вори тука сум јас!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:29 ---
Уосталом, работам и на други фронтови....така да ... ( јбг, ми должите многу бе, немате појма шо праев....ауу)
DA DA DA CASOT DA OSTANE 21:00Најубаво според мене е да остане часот а да се мења само денот,така луѓе ќе знаат за сигурно и нема да мислат дали у 21 или 22 беше.
Јас мислам дека на следниов протест на Албанциве треба Волдеморт да го стаат како воџа.AUUUUUUUU NEMA DA SPIJAM VECERVA NE TI TREBASE
PA NAPRAVI REFRESH I GOTOVOЗашто некои твитови неможам да ги ретвитнам? Ми вика refresh the page
Џабе не сакаYour account is suspended and is not permitted to perform this action. FUCK PO VTOR PAT DENES PRAVAM NOV
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:43 ---
PA NAPRAVI REFRESH I GOTOVO