Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Не, друго мислев, ма да сум заборавил за Лео. Блефот е секогаш за некој што треба да дојде а демек нема да дојде. Малку е нефер да му кажеш на некој дека ќе остане, па да го избркаш, а и не се сеќавам да го направил тоа Морати...
Touché

Иначе Страмала МОРА да остани. Детево си го засакав ко мое да е :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Реакцијава на навивачиве по спринтот на Занети ... прајслес, и после ќе ми текне тука на постовиве на Јонзено, абе зашто го дружиме бе ?
Иначе ги реметат на видеово, им пеат дека ќе го освојат скудетото.
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:19 ---
Да влезеше оној проектилот од 40 метри... ццц...
Не идеше таа у гол, штета, да влезеше ќе беше гол на сезоната и еден од најдобрите за оваа сезона во Европа, па и Светот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Купивте играчи, направите формација, назначивте тренер, само уште да ја завршиме следната сезона и триплете да славиме.

Ич не ви иде памет, па последниве две години кои играчи требаше да ги купиме, а на какви играчи паднавме, какви тренери назначивме(освен Бенитез де и Страма), и какви резултати имаме.

Ништо чудно утре да се продолжи договорот со Мунтари, ејј со Мунтари има шанси од тоа што ич памет немаат последниве години

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А ја мислев ја сум фанатик по клубов ....дечконо на 0.33 ме демантираше ...:D

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Реакцијава на навивачиве по спринтот на Занети ... прајслес, и после ќе ми текне тука на постовиве на Јонзено, абе зашто го дружиме бе ?
i shto naprae so sprintot? daj te molam opishi mi shto naprae. te molam. opishi mi najprosto shto mozhesh, shto naprae so sprintot zaneti.

P.S. ZA KOI VIDEA ZBORITE??? OTIDOV 4 STRANI NAZAD NEMA TAKVI VIDEA ZA REMETENJE ZA CHOVEKOT OD 0.33, ZA NISHTO OD MUABETITE! :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Реакцијава на навивачиве по спринтот на Занети ...
Ситуацијата со Занети е загрижувачка. Ќе претрча човекот пола терен и одма му скандираат како на Роки во шестката, демек постар е од времето па како сега ова? Ко да не виделе 38 годишен човек да трча. Судијана колку години има? Догодина ќе му скандираат кога ќе додаде топка од своја половина напред.

Вака нешто би напишал Јонзе. That's why we like him :)
--- надополнето: 8 мај 2012 во 00:26 ---
Само што пишав :pos: :pos: :pos:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
i shto naprae so sprintot? daj te molam opishi mi shto naprae. te molam. opishi mi najprosto shto mozhesh, shto naprae so sprintot zaneti.

P.S. ZA KOI VIDEA ZBORITE??? OTIDOV 4 STRANI NAZAD NEMA TAKVI VIDEA ZA REMETENJE ZA CHOVEKOT OD 0.33, ZA NISHTO OD MUABETITE! :D
Не даде жмигавец ко ги претекнуваше овие од Милан :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Физичка спремност покажа, цел терен го претрча со топка, поминува играчи ко од шала, доволна е да се види реакцијата на скоро цел стадион, освен делот со навивачи на Интер, Пандев со неговите 26-27 години во финале од ЛШ, повторувам, во финале од ЛШ, при против напад кога падна и вториот гол застана на средина од терен као демек чорапите да си ги песни, без душа беше ...

Тоа е поентава со спринтов, на 38 години истера нешто што играчи дупло помлади од него не го прават во овој дел од мечот, поготово ако е дерби, не се способни за вакво нешто, кажи што сакаш, срце и душа е на тимов. :cool:
Дал го блокирале или не свеедно, премногу направи со спринтов, поише на ова реагираше стадионов, отколку на голот на Маикон. :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Физичка спремност покажа, цел терен го претрча со топка, поминува играчи ко од шала, доволна е да се види реакцијата на скоро цел стадион, освен делот со навивачи на Интер, Пандев со неговите 26-27 години во финале од ЛШ, повторувам, во финале од ЛШ, при против напад кога падна и вториот гол застана на средина од терен као демек чорапите да си ги песни, без душа беше ...

Тоа е поентава со спринтов, на 38 години истера нешто што играчи дупло помлади од него не го прават во овој дел од мечот, поготово ако е дерби, не се способни за вакво нешто, кажи што сакаш, срце и душа е на тимов. :cool:
Дал го блокирале или не свеедно, премногу направи со спринтов, поише на ова реагираше стадионов, отколку на голот на Маикон. :pos:
Dva pati te prochitav, rekov da ne imash skrieno neshto so siv font za da ne prochitam (deka koristam skin sina krv), i samiot ti istoto go kazhuvash, deka toj sprint = nula. Ne uspea eden Jepes da pomine, dojde Nesta mu go blokirashe centriranjeto. Te molam da ne stanuvame kako navivachite na Barsa; "ama nie podavavme cela utakmica, duri i valdez poveke podavanja od ozil imalo" nemojte vakvi muabeti demek sprintal. ako mu se sprinta i onaka argentina ima slab konkurent za 100 metri neka go zemaat tamu. eve gi olimpiadite vo london.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
Dva pati te prochitav, rekov da ne imash skrieno neshto so siv font za da ne prochitam (deka koristam skin sina krv), i samiot ti istoto go kazhuvash, deka toj sprint = nula. Ne uspea eden Jepes da pomine, dojde Nesta mu go blokirashe centriranjeto. Te molam da ne stanuvame kako navivachite na Barsa; "ama nie podavavme cela utakmica, duri i valdez poveke podavanja od ozil imalo" nemojte vakvi muabeti demek sprintal. ako mu se sprinta i onaka argentina ima slab konkurent za 100 metri neka go zemaat tamu. eve gi olimpiadite vo london.
Абе види реакција на трибинава, се сруши цела, доволно говори ова што значи за навивачите ...
Пример, да наниже пола терен Коутињо, ти овде ќе го дрвеше три дена за тоа, без разлика на епилогот од таа акција.

И далеку од нуларица е ова со спринтов, подигна атмосфера на трибини, идеа да го докрајчат противникот, влијаат и ваквите моменти у фудбалот.

Kajgana Shop

На врв Bottom