Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ako nekoj moze da mi pomogne
imam xperia x8 me zafrkavase tacot bese virus go preinstalirav i sega tacot raboti se raboti kako nov ama koga se konektiram na wifi mi veli deka sum konektiran (ja ima ikonata vo task barot) otvoram browser facebook gmail market nevazno koe mi veli deka telefonot ne e povrzan na internet page not found i slicno pomos ako nekoj moze

Како да направам аптдејт на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman или сеуште неможе да се прави на моделов ?

Како да направам аптдејт на андроид на Sony Ericsson Live With Walkman или сеуште неможе да се прави на моделов ?
Чекај во најава е дека ќе има 4.0 за него но за сега не е излезен.

zdravo, dali nekoj znae dali moze da se aktivira taa opcijata na t-mobile facebook vo sekoe vreme na blackberry curve 8300..bidejki sakam da aktiviram no neznam dali moze..

Имаш bb услуга?

е што вреди ? Според мене не вреди. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3403&idPhone2=3125 еве ти линк па ти види што како ;)

Аии ја почетник сум со телефониве па гсмарена спецс ќе глеам хахаха

ќибритчето мини си го фатил во рака си пробал да пишеш порака да праиш нешто, премало е едино може за втор телефон за ало ало

Дај кажи нешто за телефонот..
дали тачот добро работи, од каде го зема (т-мобајл, вип, оне), и дали општо си задоволен од него.. има некои мани или пак предности ???
Позз :)

Дај кажи нешто за телефонот..
дали тачот добро работи, од каде го зема (т-мобајл, вип, оне), и дали општо си задоволен од него.. има некои мани или пак предности ???
Позз :)
Го земав од вип за 5500 со 500 денари претплата сега 5 дена откако го купив ја намалија цената на 3000 се да им ебам !!!! :mad: Инаку задоволен сум од телефонот,за тие пари нема подобар телефон,тачон е многу добар воопшто не треба да се притиска,многу е брз само батеријата не држи многу тоа му е едина мана...

Еј супер сега гледам за 6000 е со 300ден претплата... идам деновиве да го земам .. инаку има избор од црн или бел или каков имаат таков ???
иначе што е ова тука http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=250
под сликата што пишува Цените за договор на 24 месеци...

6245

па да бе 24 месеци по 300 денари претплата што те буни тука ?

Убаво си пишува на сликата доле... договор 24 месеци со сурф пакет од 1гига (тој прашајте уште колку чини и помножете го со 24

Тоа сурф пакетот од 1гига се плаќа или не ??? и дали е морално таков пакет да ми дадат ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom