#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Koj ja pravese grupata na fb da dade admin na nekolku luge da ne moze sekoj da prifaka clenovi vo grupata,preventiva !!!!

Не не , сите други страни работат, не е до нетот, не до Близу барем.....само Кајгана прееска не отвараше (проверив на Downforeveryoneorjustme) така да сигурно инфо е, добри 30-на минути беше off, како и пред 5-10 минути на кратко.

дај те ми изјава на шпански да ги заредам
#EPNGanadorIndiscutible - топ твитот има само 50 ретвитс we can beat that

Дали му правит ревит и на негови, или само за тоа што е поврзано со нас?

Јас колку шо гледам прави ретвит на све живо и диво поврзано со ислам, ама нема врска битно е шо има многу фоловерс

Дечки, нетов ме заебава лошо. Па да не шалтам низ страниве, дај кажете ми дали имаме шпанска верзија напишано?

слабо одзив некако на твитеров момци или мене ми се чини :S

people dajte koj pravese grupata neka napravi nesto vo vrska so prifacanje na nopi clenovi :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: da ne moze sekoj :(((((((((((((((((((

Јас колку шо гледам прави ретвит на све живо и диво поврзано со ислам, ама нема врска битно е шо има многу фоловерс

Муабетот ми е дали се враќа со "услуга" ако он ти прави ретивт (на твоја хаштаг) и ти да правиш или не мора? не го познавам Твитерскиот бон тон, па затоа прашувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom