Незнам дали ќе има моќ Страма да го избрка шутот од Интер од типот на Деки и остали . Ако играат они кој сака нека ни е тренер едноставно е џабе
Па сега ако не ја научија лекцијава ... ондак што друго да се каже.
Лавеци најверојатно ќе пристигне, исто и Исла, две одлични, долгорочни решенија, исто ќе се прерговара и за Де Јонг од Сити, ете ја директната замена за Камби, одличен фудбалер, касаспаана е али од голема корист ќе е за тимот.
Исла е олраундер, гледам сите го спомнуваат за замена за Маикон, јок, за мене он ќе биде класична убер идеална замена за Занети зашто покрива скоро све, освен напаѓачката позиција, јас сум за останување на Маикон, плус Исла во средина и плус Лавеци десно, па десно свесни ли сте што ќе се дешава со оваа тројка ?
Пак ќе кажам, категорично сум против продавање на Маикон, нека го дадат Пацини, Форлан, Зарате да не го купат, Пандев за Лавеци плус пари и тоа нека биде тоа, и Снајдер ако се задржи, топ, иако очекувам уште една сага за него само овој пат ќе биде продаден, за разлика од лани сега не сум убеден дека ќе остане.
Ајде, ќе видиме што и како ќе се дешава, многу комбинаторики се во игра, и за оние што треба да доаѓаат и за оние што ќе си заминат, да почнеш пост да пишуваш ќе се изгубиш така да баталуем дугачки муабети и постови на таа тема само се надевам дека 80% од тимот ќе биде составен пред крајот на ЕП, останатите 20 по истото.