Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.757
Сум за останување на Страма само во ситуација Гвардиола да не доаѓа, иначе не, Гвардиола плус Страма е најидеално за мене, поготово во ситуација кога нема да играат во ЛШ.
Ова најверојатно значи дека Гвардиола е недостапен за Интер, дали зашто ќе оди во друг клуб или ќе паузира една година, ќе видиме.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Незнам дали ќе има моќ Страма да го избрка шутот од Интер од типот на Деки и остали . Ако играат они кој сака нека ни е тренер едноставно е џабе

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.757
Незнам дали ќе има моќ Страма да го избрка шутот од Интер од типот на Деки и остали . Ако играат они кој сака нека ни е тренер едноставно е џабе
Па сега ако не ја научија лекцијава ... ондак што друго да се каже.
Лавеци најверојатно ќе пристигне, исто и Исла, две одлични, долгорочни решенија, исто ќе се прерговара и за Де Јонг од Сити, ете ја директната замена за Камби, одличен фудбалер, касаспаана е али од голема корист ќе е за тимот.
Исла е олраундер, гледам сите го спомнуваат за замена за Маикон, јок, за мене он ќе биде класична убер идеална замена за Занети зашто покрива скоро све, освен напаѓачката позиција, јас сум за останување на Маикон, плус Исла во средина и плус Лавеци десно, па десно свесни ли сте што ќе се дешава со оваа тројка ? :vozbud:

Пак ќе кажам, категорично сум против продавање на Маикон, нека го дадат Пацини, Форлан, Зарате да не го купат, Пандев за Лавеци плус пари и тоа нека биде тоа, и Снајдер ако се задржи, топ, иако очекувам уште една сага за него само овој пат ќе биде продаден, за разлика од лани сега не сум убеден дека ќе остане.

Ајде, ќе видиме што и како ќе се дешава, многу комбинаторики се во игра, и за оние што треба да доаѓаат и за оние што ќе си заминат, да почнеш пост да пишуваш ќе се изгубиш така да баталуем дугачки муабети и постови на таа тема само се надевам дека 80% од тимот ќе биде составен пред крајот на ЕП, останатите 20 по истото.

Член од
29 април 2012
Мислења
363
Поени од реакции
238
Spored mene igraci na koj sto treba da se racuna slednata godina se:

Golmani
Cezar
+ dvajca od mladinskata ekipa
Desen bek
Maikon
(da se vrati Jonatan od parma)
Lev bek
Mora da se kupuva
Zanetti moze da pokriva (Juan kolku I da e jak sepak ne e iskusen)
Centralen odbramben
Ranokia
Samuel ili Lucio (mora da se oslobodi moratti od eden)
Uste dvajca da se kupat
Sredina
Cambiaso
Poli
Guarin
Obi
Snajder
Pandev da se vrati od pozajmica
Ricky Alvarez
So sto tuka ce treba da se kupi 1 krilen igrac (coutihno poveke e ofanzivna sredina kade sto inter e dobro pokrien nema koj da napaga po krilo
Napad
Milito
Pazzini
Costaginos
(uste eden jak spic so po 20 gola po sezona)

Znaci treba da se kupi dvajca centralni defanzivci, eden lev bek, eden krilen igrac, I eden napagac
Toa se 5 fudbaleri so koj bi se garantiralo liga sampioni sslednata godina.Toa se 50 do 60 milioni so Moratti nema da gi dade nikoas!!!

N

Nicky Santoro

Гостин
Znaci treba da se kupi dvajca centralni defanzivci, eden lev bek, eden krilen igrac, I eden napagac
Toa se 5 fudbaleri so koj bi se garantiralo liga sampioni sslednata godina.Toa se 50 do 60 milioni so Moratti nema da gi dade nikoas!!!
Треба да се продаде Пацини и со тие пари да се купи друг напаѓач.Во средината нема потреба да се менува мн,најважно е да се купи еден лев бек и еден централен.Оти не планирам да го гледам јапонецон на лев бек СТАРТЕР ! за резерва арен е ама за стартер не можеме да се потпреме на него.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Па сега ако не ја научија лекцијава ... ондак што друго да се каже.
Па види годинава , тројца тренери не ја научија лекцијата . Стварно незнам што е работава . Можевме вчера у пакет со Кордоба да испратиме уште двајца или тројца и топ ќе си беше

Член од
29 април 2012
Мислења
363
Поени од реакции
238
Треба да се продаде Пацини и со тие пари да се купи друг напаѓач.Во средината нема потреба да се менува мн,најважно е да се купи еден лев бек и еден централен.Оти не планирам да го гледам јапонецон на лев бек СТАРТЕР ! за резерва арен е ама за стартер не можеме да се потпреме на него.
1. nemoezes nisto da ne smenis u sredina koaj faleja igraci i toa se pokaza godinava
(Bi go zrtvuval Guarin za nekoj kako Pandev)
2. forlan i zarate nemoza ga igraa krilni igraci koaj dvajcata se napagaci isto taka i poli
3. Pazzini e visok i cvrst fudbaler koj znae da igra so glava protiv nekoj ekipi se potrebni i takvi fudbaleri (ne ja gledajte ovaa sezona bese katastrofalna za site osven za milito
4. Godinava na inter mu falea 15 golovi (i toa najmnogu od forlan)
5. Odbranata bese dupka zatoa tamo najvise bi menuval

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
In a perfect world: Maicon, Stankovic, Zanetti, Samuel, Forlan, Pazzini, Snajder, Palombo, Nagatoko, Kivu & Ranokija, ili prodadeni ili otpushteni.

N

Nicky Santoro

Гостин
снајдер? и со кој ќе играме после? со камби ала френк лампард?
алекс,знам дека треба и во срединава промени ама знам и дека морати нема шанси да даде толку мн пари.затоа велам пред се во одбранава централен еден и лев бек да се купат оти е неопходно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
за Мајкон ако се нуди убава пара треба да размисли Морати да го продаде,на негово место Ван Дер Вил од Ајакс,а на другата страна Алекс Сандро или Сисоко.
Одбраната значи мора да се зацврсти,во Италија без јака и комапктна одбрана не се прави ништо.
Средниот ред е таман.
И напаѓач треба да се земе,класа напаѓач,убиец во нападот.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
снајдер? и со кој ќе играме после? со камби ала френк лампард?
алекс,знам дека треба и во срединава промени ама знам и дека морати нема шанси да даде толку мн пари.затоа велам пред се во одбранава централен еден и лев бек да се купат оти е неопходно.
So Snajdi igravme sezonava, pa i lani? Cos if thats all what "snajdi" can do, za bezpari ke im go dadam na milan :D

за Мајкон ако се нуди убава пара треба да размисли Морати да го продаде,на негово место Ван Дер Вил од Ајакс,а на другата страна Алекс Сандро или Сисоко.
uhm, Faraoni?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
So Snajdi igravme sezonava, pa i lani? Cos if thats all what "snajdi" can do, za bezpari ke im go dadam na milan :D

uhm, Faraoni?
Не,сеуште не е за во прв тим,барем според мене.
Ако сакаме титула мора јаки и проверени играчи да се земаат.
А и Снајдер шиткање никако,важна алка е во Интер моментално,сосема е друг Интер кога игра тој.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не,сеуште не е за во прв тим,барем според мене.
Ако сакаме титула мора јаки и проверени играчи да се земаат.
А и Снајдер шиткање никако,важна алка е во Интер моментално,сосема е друг Интер кога игра тој.
Abe ne e, ne deka e, ama mora. Ima kapacitet da stane dzver, a ako Inter kupat nekoj pod 28/9 godini, Faraoni ke ostane rezerva, zatoa podobro da se rizikuva so Faraoni, nego da se kupi igrach i da mu se ispoeba karierata na Faraoni, pri shto da mora da odi vo drug tim.

Za Snajder ne znam, deka e igrachishte e, ama ovie 2 godini nishto ne vidovme od nego. Povredi, nervozi, uber slabi nastapi... Lani na Eto'o, sezonava na Milito da mu go ispushime (metaforichki Bene, ne se raduvaj) kurot, Snajche imashe 2 sezoni da se pokazhe kako lider, on toa ne go napravi, zatoa sum i da se prodade.

Kajgana Shop

На врв Bottom