- Член од
- 23 март 2005
- Мислења
- 284
- Поени од реакции
- 133
А ти како патриот ќе мора да мислиш, црвеното винце да го пише тука во Македонија, со твојата жена и многу деца.Maleeeeeeeeeeeeeeeeeee otidovme jabana. Zalam sto pak kje go kazam.Ali vekje sme stignale do kraen predel.Uzas ....... UZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Male ne mi se veruva vo mojata makedonija sto ima ...... Aj da ne spamiram mnogu, no do slednata vest na temava kje kazam samo edno. VOJNA !!!!!!!!!!!!! VOJNA !!!!! KRV *****SKA DA TECE NA MAKEDONSKATA ZEMJA !!! MAME DA IM EBAM MALOUMNO !!!!
VE MOLAM BEZ BAN !!! Sepak si ja sakam zemjata a ovaa leukemija sto ne spopadna site me tera da zboram taka + i makedonsko vince vo momentov ..... si najdov tuka vo tugjinata crveno vince na 30 stepeni mmmmm.
Pocivajte vo mir.Site vie sto si go dadovte zivotot za ovaa makedonija vo 2001.
A znaeste sto me interesira? Go gledam taj nekoj albanec povikuva za sonot na ona da bide ostvaren, veli, DA NE BIDAT ZABORAVENI DADENITE ZIVOTI OD ALBANCITE za idealot na ona.
Cekaj malku ? Koj toa zivoti i koj toa idela i vo koe vreme? Sigurno zbore za umrenite teroristi od 2001 i idealot na UCK oti jas ne znam pred toa 100 godini da sme imale problemi so gnidive??? AMAN BE ??? Toa li vi e neostvareniot ideal A ????? OOOoooo Albanci smrdlivi cekaj da vi kazam nesto jas.Ima tuka i makedonci koi imaat ideal ? Znaete li koj e toa ideal ???????
Kje doznaete vo sumite.Neli tamo kje se sretneme MAMU VI JEBEM !!!!!!!! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Se izvinuvam za agresijata ali samo toa mi ostana za ova pleme smrdlivo gnasno i skapano vo dusa !!!
Инаку сите ќе ти најдат замерка за воите зборови пред се заради тоа што не си во Мкд.