Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeee otidovme jabana. Zalam sto pak kje go kazam.Ali vekje sme stignale do kraen predel.Uzas ....... UZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Male ne mi se veruva vo mojata makedonija sto ima ...... Aj da ne spamiram mnogu, no do slednata vest na temava kje kazam samo edno. VOJNA !!!!!!!!!!!!! VOJNA !!!!! KRV *****SKA DA TECE NA MAKEDONSKATA ZEMJA !!! MAME DA IM EBAM MALOUMNO !!!!

VE MOLAM BEZ BAN !!! Sepak si ja sakam zemjata a ovaa leukemija sto ne spopadna site me tera da zboram taka + i makedonsko vince vo momentov :) ..... si najdov tuka vo tugjinata crveno vince na 30 stepeni mmmmm.

Pocivajte vo mir.Site vie sto si go dadovte zivotot za ovaa makedonija vo 2001.
A znaeste sto me interesira? Go gledam taj nekoj albanec povikuva za sonot na ona da bide ostvaren, veli, DA NE BIDAT ZABORAVENI DADENITE ZIVOTI OD ALBANCITE za idealot na ona.
Cekaj malku ? Koj toa zivoti i koj toa idela i vo koe vreme? Sigurno zbore za umrenite teroristi od 2001 i idealot na UCK oti jas ne znam pred toa 100 godini da sme imale problemi so gnidive??? AMAN BE ??? Toa li vi e neostvareniot ideal A ????? OOOoooo Albanci smrdlivi cekaj da vi kazam nesto jas.Ima tuka i makedonci koi imaat ideal ? Znaete li koj e toa ideal ???????

Kje doznaete vo sumite.Neli tamo kje se sretneme MAMU VI JEBEM !!!!!!!! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Se izvinuvam za agresijata ali samo toa mi ostana za ova pleme smrdlivo gnasno i skapano vo dusa !!!
А ти како патриот ќе мора да мислиш, црвеното винце да го пише тука во Македонија, со твојата жена и многу деца.

Инаку сите ќе ти најдат замерка за воите зборови пред се заради тоа што не си во Мкд.

Член од
20 мај 2008
Мислења
130
Поени од реакции
54
Групата моментално помина во Чаир, околу 200-300 луѓе, тргнаа накај Бутел. Извикуваа смрт за каури.
Не бе друже, сигурно не ги чуле добро... нема шанси така да викале, они се многу мирољубив народ, жими све. А ако actually стварно извикувале така, ондак ЈА НЕ ЗНАААААМ, НИШТА НЕ ЗНАААМ, ЈА ПОДРУМ.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Глупости пишуваш,треба да си будала за да ги споредуваш Македонските христијани,и албанските муслимани..И да кажеш дека истото го прават...АУУУУУ ненормален човек! -.-
Едина разлика меѓу нив е тоа што христијаните не ти се закануваат дека ќе те убијат ако не веруваш во нивнтата религија (како што правеа пред неколки века). Голема разлика, ама сепак е една. Немој да ми кажеш дека не се градат цркви на големо во последниве години. Или ако се христијани тогаш во ред е така? Не биди со двојни стандарди.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
А ти како патриот ќе мора да мислиш, црвеното винце да го пише тука во Македонија, со твојата жена и многу деца.
:) da ... ali imam problem so policijata u mk.Me cekaat 6 meseci zatvor ;) ... zatoa ne mozam da go pijam tamu vinoto i skopskoto pivce :) .... ali kje go pijam u ROV ! :p haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeee otidovme jabana. Zalam sto pak kje go kazam.Ali vekje sme stignale do kraen predel.Uzas ....... UZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Male ne mi se veruva vo mojata makedonija sto ima ...... Aj da ne spamiram mnogu, no do slednata vest na temava kje kazam samo edno. VOJNA !!!!!!!!!!!!! VOJNA !!!!! KRV *****SKA DA TECE NA MAKEDONSKATA ZEMJA !!! MAME DA IM EBAM MALOUMNO !!!!

VE MOLAM BEZ BAN !!! Sepak si ja sakam zemjata a ovaa leukemija sto ne spopadna site me tera da zboram taka + i makedonsko vince vo momentov :) ..... si najdov tuka vo tugjinata crveno vince na 30 stepeni mmmmm.

Pocivajte vo mir.Site vie sto si go dadovte zivotot za ovaa makedonija vo 2001.
A znaeste sto me interesira? Go gledam taj nekoj albanec povikuva za sonot na ona da bide ostvaren, veli, DA NE BIDAT ZABORAVENI DADENITE ZIVOTI OD ALBANCITE za idealot na ona.
Cekaj malku ? Koj toa zivoti i koj toa idela i vo koe vreme? Sigurno zbore za umrenite teroristi od 2001 i idealot na UCK oti jas ne znam pred toa 100 godini da sme imale problemi so gnidive??? AMAN BE ??? Toa li vi e neostvareniot ideal A ????? OOOoooo Albanci smrdlivi cekaj da vi kazam nesto jas.Ima tuka i makedonci koi imaat ideal ? Znaete li koj e toa ideal ???????

Kje doznaete vo sumite.Neli tamo kje se sretneme MAMU VI JEBEM !!!!!!!! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Se izvinuvam za agresijata ali samo toa mi ostana za ova pleme smrdlivo gnasno i skapano vo dusa !!!
Знаеш ли што е загрижувачки?Овие џамии се градени каде што има саде албанци и талибанци..
Ама пази сеа
Карпош е населба со околу 75.000 Македонци христијани..Нема црква ни една!!У Карпош има едвај 1000 Албанци,а има џамии осветлени ко новогодишни елки!Штрчат,мислиш у авганистан си..Ист е случајот со Бутел.Сакале и у Радишани да прават џамија..ТАМУ НЕ НИ ИМА МУСЛИМАНИ!!!АМАН!!

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Знаеш ли што е загрижувачки?Овие џамии се градени каде што има саде Албанци и талибанци..
Ама пази сеа
Карпош е населба со околу 75.000 Македонци христијани..Нема црква ни една!!У Карпош има едвај 1000 Албанци,а има џамии осветлени ко новогодишни елки!Штрчат,мислиш у авганистан си..Ист е случајот со Бутел.Сакале и у Радишани да прават џамија..ТАМУ НЕ НИ ИМА МУСЛИМАНИ!!!АМАН!!
Ete tocno tamu se gleda problemo.Znaci deka drzavnata administracija i organite koi treba da kontroliraata nekoi raboti, tocno oni si mizat, oti zimaat brat kako da go kazam, finansiski stimulanti za da si molcat pred domorodnoto naselenie t.e. mene i tebe.
Znaci nekoj vo vlasta znae deka se islamizira makedonija, nekoj znae deka kje ima momci kako mene koi kje vlezat u vojna ALI NIM TOA IM ODGOVARA! Toa e globalen plan.Islamizacija na evropa, duri i vangja go kaza toa, ete duri i so ocite go gledame deka s slucuva i u MK i u Bugarija.Znam deka nema resenie i spasenie.Ali jas moram da go dadam zivotot za mojot ideal, toa e mojta zemja da ne bide siluvana od monstruozni mozoci koi se hipnotizirani od religiozen ideal.NE !!!!!!! Nema da g o dozvolam toa iako znam deka mojata smrt ili smrtta na stotici makedonci nema da go sopre toa.
ALI !?!?!?!? Sepak treba da umram za nesto, ako umiram neka toa da bide smrt za mojata zemja !!!!!

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
:) da ... ali imam problem so policijata u mk.Me cekaat 6 meseci zatvor ;) ... zatoa ne mozam da go pijam tamu vinoto i skopskoto pivce :) .... ali kje go pijam u ROV ! :p haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
:D јеби га и ти си ни брат. Боље у војна, него у завор. За тоа си у право.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
:facepalm: Сигурно ќе реагира како што реагираше кога Израел им го нападна бродот.
A edno vreme nekoi zborea deka Turcite ni bile prijateli :) hahahahahahh .... offffffffff !!!! Stignavme do momentot koga religijata stapuva na preden plan.Erdogan povekje od logicno e da zastane na strana na negovite brakja po vera.Bez razlika deka toa se gnidi koi tuka vo evropa se edinstvenite zadolzeni da go kontroliraat marketot na orizje/kurvi/covecki organi/droga/plateni ubistva/ i sto li uste ne, oti mozokot samo za toa im vrede.
Alal vera be Erdogan picka ti mater.Zastiti gi tvoite gnidi oti na ista cerga se klanjate, ali ... !!! Pak kje kazam ... VOJNA !!!!! Smrt ili sloboda !!!!

I pak kje molam za anti-ban na takvite makedonci kako mene koi stignale radikalno da se izrazuvaat.Bolje e da me prifata radikalno da se izrazam odkolku kako ovca da traam.Sepak mojto izkaziuvanje ima 2 efekta.Stimul kaj makedoncite koi si ja sakaaa zemjata i nekjat da ja vidat poturcena vo idninda, i da ja podignam agresijata na albancite uste povekje kon nas.
Ali pitanjeto e tocno tuka ? Koj ima povekje pravo da bide afektiran.Jas kako makedonec zaeban od politikata na moja teritorija, ili albancite koi se povekje napreduvaat kon sonot na ONA vo tugj dom..
NE !! Jas mislam deka nie sme 100 pati povekje zaebani, zatoa mojata agresija treba da bide opravdana.

Pozdrav za sekoj makedonec koj e spremen da stave kraj na ova cistenje na nasta teritorija ( ne deka kje go sopreme toj plan).Ili sme so nasta teritorija ili sme za nikade !!!!!!
Sepak mislam deka Goce i Gemidziiite ne si go dadoa zivotot za dzabe za nie denes da bideme "diplomati"

SMRT ILI SLOBODA !!!!!!!

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Ete tocno tamu se gleda problemo.Znaci deka drzavnata administracija i organite koi treba da kontroliraata nekoi raboti, tocno oni si mizat, oti zimaat brat kako da go kazam, finansiski stimulanti za da si molcat pred domorodnoto naselenie t.e. mene i tebe.
Znaci nekoj vo vlasta znae deka se islamizira makedonija, nekoj znae deka kje ima momci kako mene koi kje vlezat u vojna ALI NIM TOA IM ODGOVARA! Toa e globalen plan.Islamizacija na evropa, duri i vangja go kaza toa, ete duri i so ocite go gledame deka s slusuca i u MK i u Bugarija.Znam deka nema resenie i spasenie.Ali jas moram da go dadam zivotot za mojot ideal, toa e mojta zemja da ne bide siluvana od monstruozni mozoci koi se hipnotizirani od religiozen ideal.NE !!!!!!! Nema da g o dozvolam toa iako znam deka mojata smrt ili smrtta na stotici makedonci nema da go sopre toa.
ALI !?!?!?!? Sepak treba da umram za nesto, ako umiram neka toa dabide smrt za mojata zemja !!!!!
Ее брат,да се сите како тебе,немаше денес да сме у оваа ситуација..Поарно еден ден лав,него цел живот овца..
Или како што рекол човекот Тупак..God don't like no quitters!
А мнозина македонци и македонки се токму тоа,цигани без чувства за својата земја,без идеја,без идеал,без ништо..Е баш цигани,ги шутира кој стигне..Како овци,без намера да опстанат тука..Ако некој ги удри,одма цвикаат,уффф да ти ебам земјата,странство одма фаќаат..Велат се патриоти,затоа што ако не се,некој ќе им се смее,некој ќе им го загрози работното место..ПА ТИЕ НЕМААТ ЉУБОВ ЗА ЗЕМЈАВА!
И акцијава што е SpreadTheTruth..Ако не ја поддржувам одма сум предавник,одма гомна јадење..Демек они многу ќе постигнат со тоа,они се ненаспани и ненајадени ПАТРИОТИШТА..Оно се збирало со години тука бе,сеа им текнало да оправуваат работи на твитер.. -.- (Инаку паметна акција е,само не зборам за тоа,друго ми е поентата)..

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Stoljo_dang Само да знаеш дека такви цивили принцови, па и по албански форуми модератори уште, злато вредат да имаме и ние.

Гледаш дека и нив „братството и единството“ во СФРЈ не им чинело. На пример у Скопје 1945 беа едвај 2%, а во цела Мкд 7%. Така да тие комунистичките, интернационалистички или пак денешните демократски трикови и сега не им чинат. Отворено и поштено.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Stoljo_dang Само да знаеш дека такви цивили принцови, па и по албански форуми модератори уште, злато вредат да имаме и ние.

Гледаш дека и нив „братството и единството“ во СФРЈ не им чинело. На пример у Скопје 1945 беа едвај 2%, а во цела Мкд 7%. Така да тие комунистичките, интернационалистички или пак денешните демократски трикови и сега не им чинат. Отворено и поштено.
У бивша СФРЈ, албанските "интелектуалци" викаа: Со кур ќе ве победиме! И стварно, во право биле.

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
На овој форум 1% да се патриоти од сите тука што се чукат во гради ехеееееееее кај ке бевме ама КОЈ ЗБОРУВА МНОГУ слабо делува ајде Поздрав!

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Пронајдете ги разликите!!!

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
На овој форум 1% да се патриоти од сите тука што се чукат во гради ехеееееееее кај ке бевме ама КОЈ ЗБОРУВА МНОГУ слабо делува ајде Поздрав!
И тоа е точно, кој дрви по форумов нон стоп и тој слабо делува. Како прво, ни деца ќе створи, ни ќе ги израни.

Kajgana Shop

На врв Bottom