- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
Оh sarcasm.......
Оh sarcasm.......
Не е само ONE, мислам дека сите влечат од таму некаде...Тие што се близу и уан ок е да ги дава од Арачиново не кревајте паника, серверска работа е тоа
Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.HELP ..... Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ......... ова од сабајле е кај мене !
можам да твитам,ама не и да ре-твитамМорнин' (со британски акцент) спам кру.
Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---
Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.
И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.
Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време.можам да твитам,ама не и да ре-твитам
има да го палам со бензињ бееИсто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време.
Немој уште сега да се загреваш, вечер у девет ќе биде бранот на кајганџии.има да го палам со бензињ бее
Јас се осеќам ко сама со себе да си зборам...и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој.
Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим.
Toa e, се доближи до влијателните и никој не те дружи.Јас се осеќам ко сама со себе да си зборам...
Исламист ≠ Радикален Исламист.Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ?
Мислиш на радикални исламисти? Ако има и ако се лутат нека им стои. А може и да пробаат да се саморазнесат на ливада некоја и да викаат Алах Акбар, пошо нели за тоа живеат.Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ?