- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.662
- Поени од реакции
- 3.573
Оh sarcasm.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оh sarcasm.......
Не е само ONE, мислам дека сите влечат од таму некаде...Тие што се близу и уан ок е да ги дава од Арачиново не кревајте паника, серверска работа е тоа![]()
HELP ..... Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ......... ова од сабајле е кај мене !
Морнин' (со британски акцент) спам кру.
Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---
Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.
И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.
можам да твитам,ама не и да ре-твитам![]()
Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време.![]()
има да го палам со бензињ бее
и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој.
Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим.![]()
Toa e, се доближи до влијателните и никој не те дружи.Јас се осеќам ко сама со себе да си зборам...![]()
Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ?![]()
Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ?![]()