#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Тие што се близу и уан ок е да ги дава од Арачиново не кревајте паника, серверска работа е тоа :)
Не е само ONE, мислам дека сите влечат од таму некаде...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
HELP ..... Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ......... ова од сабајле е кај мене !

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Морнин' (со британски акцент) спам кру.

Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком. :D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---
HELP ..... Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ......... ова од сабајле е кај мене !
Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.

И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Морнин' (со британски акцент) спам кру.

Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком. :D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---

Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.

И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.
можам да твитам,ама не и да ре-твитам :свиркам:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
можам да твитам,ама не и да ре-твитам :свиркам:
Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време. :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време. :)
има да го палам со бензињ бее

Б

Бат Елохим

Гостин
и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој. :icon_lol:

Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим. :pos:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ? :(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој. :icon_lol:

Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим. :pos:
Јас се осеќам ко сама со себе да си зборам...:icon_mrgr:

Б

Бат Елохим

Гостин
Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ? :(
Мислиш на радикални исламисти? Ако има и ако се лутат нека им стои. А може и да пробаат да се саморазнесат на ливада некоја и да викаат Алах Акбар, пошо нели за тоа живеат.

Kajgana Shop

На врв Bottom