#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што се близу и уан ок е да ги дава од Арачиново не кревајте паника, серверска работа е тоа :)
Не е само ONE, мислам дека сите влечат од таму некаде...

Морнин' (со британски акцент) спам кру.

Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком. :D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---
HELP ..... Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again. ......... ова од сабајле е кај мене !

Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.

И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.

Морнин' (со британски акцент) спам кру.

Да напишам оглас денес у школо дека ми требат спамери за на Твитер и да го закачам на огласна табла? Пријавувајте се на форум.кајгана.ком. :D
--- надополнето: 7 мај 2012 во 09:58 ---

Log out... почекај некое време па послем пас се уклучи. Кај многумина така помага.

И правете „временско растојание“ од твит до твит. Да не бидат 10 во една минута.

можам да твитам,ама не и да ре-твитам :свиркам:

можам да твитам,ама не и да ре-твитам :свиркам:

Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време. :)

Исто е, само што различна функција имат. И кога твиташ ти се зголемува бројот на твитови и кога ретвиташ. Само што се поделени на два дела, твит и ретвит. Ти си повеќе ретвитувал отколку што си твитал. Сега можеш копи/пејст на твитовите и да ги твиташ, додека со ретвитувањето ќе пазеш малку на време. :)

има да го палам со бензињ бее

и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој. :icon_lol:

Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим. :pos:

Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ? :(

и јас уште сабајлечки, некако мутаво ми е ко пациент некој. :icon_lol:

Има хавуз да го правим сега у сред скопље со бензин ќе ги паљим. :pos:

Јас се осеќам ко сама со себе да си зборам...:icon_mrgr:

Добро бе нема форумџии од Исламска вероисповест на форумов и ако има да не ни се налутат ? :(

Мислиш на радикални исламисти? Ако има и ако се лутат нека им стои. А може и да пробаат да се саморазнесат на ливада некоја и да викаат Алах Акбар, пошо нели за тоа живеат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom