С
сашенко
Гостин
Јас се пријавив за судија, т.е ми предложија дечките од организација па ке видам шо ке биде.Ама ептен ми е криво што неможам да играм
Јас се пријавувам само ме интересира колку сета се игра или гемови и дали наградата се дава одма мислам за парите за пехарот можат да си го задржат тенксНе бе шо ти е, турнирче ко турнирче дојди си пријави се играј си.Ке прашам пак еве ама смешно е да е само за Илинден.Даниел Маџовски, дечкото шо е еден од одговорните прашајте го ете остаив фејсбук од него, он сигурно знае
Кога ке се пријавиш прашај си ке ти кажат се што те интересира.Јас ке го прашам баш дечково што е во организација ке пишам тука на форум ама општината го организира ова и не би требало да заебаваат за парите.А правилата на игра не би требало да се нешто поразлични од про тенис (2 добиени сета x 6гејма по сет)Јас се пријавувам само ме интересира колку сета се игра или гемови и дали наградата се дава одма мислам за парите за пехарот можат да си го задржат тенкс
Поздрав Дечки
И јас мислам бидејќи сакам сите да имаат шанси да добијат бидејќи ќе морам да запнам со силни удари без разлика што сум тренер и не би сакал да противникот биде разочаран.Кога ке се пријавиш прашај си ке ти кажат се што те интересира.Јас ке го прашам баш дечково што е во организација ке пишам тука на форум ама општината го организира ова и не би требало да заебаваат за парите.А правилата на игра не би требало да се нешто поразлични од про тенис (2 добиени сета x 6гејма по сет)
Хм не сваќам зошто и во Минхен победил ДОМАШЕН тенисер кога Сепи е Италијанец а Дел Потро Аргентинец.Сепи е победник на Србија Опен 2012, во финалето беше подобар од Беноа Пер со 2-0 во сетови.
Дел Потро стигна до првата титула во оваа година, во финалето на Есторил, издвојува победа над французинот Гаске исто така со 2-0 во сетови.
И во финалето во Минхен, победи домашен тенисер, Колшрајбер го совлада хрватот Чилич убедливо со 2-0.
А сеа може да се сконцентрираме на Мадрид Опен
Мислев овака И во Минхен, како последен од трите турнири оваа недела.Хм не сваќам зошто и во Минхен победил ДОМАШЕН тенисер кога Сепи е Италијанец а Дел Потро Аргентинец.
Мхм, погрешно сфативМислев овака И во Минхен, како последен од трите турнири оваа недела.
А не на тоа дека и на претходните турнири победил домашен тенисер.
Во кој клуб си тренер?И јас мислам бидејќи сакам сите да имаат шанси да добијат бидејќи ќе морам да запнам со силни удари без разлика што сум тренер и не би сакал да противникот биде разочаран.
Сепак серизно е кога играш на поени нема милост према било кој противник нема потценување
Во ТАМ ............поззВо кој клуб си тренер?
Про се мисли на професионален тенисер, доколку не е на ATP може да си игра. Така да...........Хахаха извини али про не смеат да играат на турнирот али ти глеам доста си загреан и најверојатно ти си про.
А ако играл на фјучрси може да игра? Бтњ знам на што алудираше дечкото т.е. Љупчо.Про се мисли на професионален тенисер, доколку не е на ATP може да си игра. Така да...........
Па не знам како одат работите, но ако играл на фјучерси мора да е запишан на ATPWorldTour.А ако играл на фјучрси може да игра? Бтњ знам на што алудираше дечкото т.е. Љупчо.