ATP тенис - општа дискусија

С

сашенко

Гостин
Јас се пријавив за судија, т.е ми предложија дечките од организација па ке видам шо ке биде.Ама ептен ми е криво што неможам да играм :(

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Не бе шо ти е, турнирче ко турнирче дојди си пријави се играј си.Ке прашам пак еве ама смешно е да е само за Илинден.Даниел Маџовски, дечкото шо е еден од одговорните прашајте го ете остаив фејсбук од него, он сигурно знае ;)
Јас се пријавувам само ме интересира колку сета се игра или гемови и дали наградата се дава одма мислам за парите за пехарот можат да си го задржат тенкс

и дали се плаќа нешто

Поздрав Дечки

С

сашенко

Гостин
Јас се пријавувам само ме интересира колку сета се игра или гемови и дали наградата се дава одма мислам за парите за пехарот можат да си го задржат тенкс

Поздрав Дечки
Кога ке се пријавиш прашај си ке ти кажат се што те интересира.Јас ке го прашам баш дечково што е во организација ке пишам тука на форум ама општината го организира ова и не би требало да заебаваат за парите.А правилата на игра не би требало да се нешто поразлични од про тенис (2 добиени сета x 6гејма по сет)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Кога ке се пријавиш прашај си ке ти кажат се што те интересира.Јас ке го прашам баш дечково што е во организација ке пишам тука на форум ама општината го организира ова и не би требало да заебаваат за парите.А правилата на игра не би требало да се нешто поразлични од про тенис (2 добиени сета x 6гејма по сет)
И јас мислам бидејќи сакам сите да имаат шанси да добијат бидејќи ќе морам да запнам со силни удари без разлика што сум тренер и не би сакал да противникот биде разочаран.

Сепак серизно е кога играш на поени нема милост према било кој противник нема потценување

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Сепи е победник на Србија Опен 2012, во финалето беше подобар од Беноа Пер со 2-0 во сетови.
Дел Потро стигна до првата титула во оваа година, во финалето на Есторил, издвојува победа над французинот Гаске исто така со 2-0 во сетови.
И во финалето во Минхен, победи домашен тенисер, Колшрајбер го совлада хрватот Чилич убедливо со 2-0.

А сеа може да се сконцентрираме на Мадрид Опен :)

L

Löwe

Гостин
Сепи е победник на Србија Опен 2012, во финалето беше подобар од Беноа Пер со 2-0 во сетови.
Дел Потро стигна до првата титула во оваа година, во финалето на Есторил, издвојува победа над французинот Гаске исто така со 2-0 во сетови.
И во финалето во Минхен, победи домашен тенисер, Колшрајбер го совлада хрватот Чилич убедливо со 2-0.

А сеа може да се сконцентрираме на Мадрид Опен :)
Хм не сваќам зошто и во Минхен победил ДОМАШЕН тенисер кога Сепи е Италијанец а Дел Потро Аргентинец.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Хм не сваќам зошто и во Минхен победил ДОМАШЕН тенисер кога Сепи е Италијанец а Дел Потро Аргентинец.
Мислев овака И во Минхен, како последен од трите турнири оваа недела.
А не на тоа дека и на претходните турнири победил домашен тенисер.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
И јас мислам бидејќи сакам сите да имаат шанси да добијат бидејќи ќе морам да запнам со силни удари без разлика што сум тренер и не би сакал да противникот биде разочаран.

Сепак серизно е кога играш на поени нема милост према било кој противник нема потценување
Во кој клуб си тренер? :D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Федерер : Можам повторно на врвот

" Возбуден сум поради тоа што се враќам на терените после долга пауза која ми беше неопходна. Мислам дека сум во добра позиција и ако освојам еден грен слем турнир, ќе бидам во прилика повторно да станам прв светски рекет. "

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Хахаха извини али про не смеат да играат на турнирот али ти глеам доста си загреан и најверојатно ти си про. ;)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Хахаха извини али про не смеат да играат на турнирот али ти глеам доста си загреан и најверојатно ти си про. ;)
Про се мисли на професионален тенисер, доколку не е на ATP може да си игра. :D Така да...........

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Про се мисли на професионален тенисер, доколку не е на ATP може да си игра. :D Така да...........
А ако играл на фјучрси може да игра? ;) Бтњ знам на што алудираше дечкото т.е. Љупчо. :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
А ако играл на фјучрси може да игра? ;) Бтњ знам на што алудираше дечкото т.е. Љупчо. :)
Па не знам како одат работите, но ако играл на фјучерси мора да е запишан на ATPWorldTour.

Kajgana Shop

На врв Bottom