R
Rigel Kent
Гостин
Jas moravПоарно ќе направам нов отколку на некој да му лижам газо и да обеќам дека ќе бидам мирен.![]()
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Jas moravПоарно ќе направам нов отколку на некој да му лижам газо и да обеќам дека ќе бидам мирен.![]()
Нема потреба нивното етикеторање да го сметаш за валидно. Тие етикетираат секого кој е против нивните мислења. Оној што не поврзал со колумната на екс-репот е еден од најголемите мрчатори, со сите се има запречкано. Огорчен човек.Само да напоменам ако по некоја случајност иницијативава отиде десно окарактеризирана со патриотско чукање во гради итн или лево пропратена со smart ass коментари од Најчевска и компанија, јас се откажувам затоа што не планирам да бидам нечиј пиун. Швајцарија до крај![]()
А бе само една статија во Вашингтон Пост или некој друг битен весник да видиш како ОДМА ќе заземат позитивен став. Ако во странство не е релевантно, не е релевантно и за нив.Нели е ова ненормално, толку да мразат се што е од Македонија? Ова стварно не е нормално.
Нема врска ни со омразата кон „национализмот“ (кој црн национализам бе...цццц).. туку омраза САМО на се што е Македонско.
Стварно имаме ненормални елементи во нацијава..
Mu pisuvase mislam kaj profilotИ кај да му најдам на овој имеил адреса ?![]()
Која колумна, кој каде и со што не поврзал? Јас нисам из одавдеНема потреба нивното етикеторање да го сметаш за валидно. Тие етикетираат секого кој е против нивните мислења. Оној што не поврзал со колумната на екс-репот е еден од најголемите мрчатори, со сите се има запречкано. Огорчен човек.
Јас овој нивен обид да не окарактеризираат како „десничари“ не го фермам. Ако веќе дојдат потези од десницата кои ќе ја употребат нашата иницијатива за нивна слава, тек тогаш ќе сметам дека некој сака да ја присвои нашата иницијатива, и тек тогаш пак на нив, на десничарите ќе им се ставиме.
Ќе ти е*ам и плавите и портокаловите... За се мораат да умешаат партии! Полтрони!
Кога не етикетираат нас, истовремено се етикетираат самите... Да бевме на страната кај што не етикетираа, немаше да протестираме на twitter.Само да напоменам ако по некоја случајност иницијативава отиде десно окарактеризирана со патриотско чукање во гради итн или лево пропратена со smart ass коментари од Најчевска и компанија, јас се откажувам затоа што не планирам да бидам нечиј пиун. Швајцарија до крај![]()
не не добро е вака, со theMacedonia is THE only country where radical Islamist protest and support killers of 5 innocent children. WE MUST STOP THIS#spreadthetruth
Гледам твитов неколку пати се повторува, без тоа "the". Не сум лектор, но сметам дека е правилно да биде со THE.
Напишал Влатко Ѓорчев колумна...Која колумна, кој каде и со што не поврзал? Јас нисам из одавде![]()
Линк де? Дај да видам!Напишал Влатко Ѓорчев колумна...
Исто е избришале ми ги тие што ги следам и ме следат.Jas morav, site tri mi gi suspendiraa
![]()
Ne , ke gi se vratat postepeno ke vidisИсто е избришале ми ги тие што ги следам и ме следат.![]()