#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
IGNORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TROLLS DIE WHEN YOU DONT FEED THEM !!!! ;)

A be nie kje gi ignorirame, ama shto pravime ako nekoj stranec zeme i chita?
Nashite tweetovi kje se gubat vo moreto gluposti shto kvaziintelektualcive gi pishuvaat.

Македонци од Америка ни се придружуват на Твитер ! VAMOS !!!!!!!!!

Linkovi prijatel, linkovi!:icon_lol:

(y)

Почнаа на фб да се жалаат СПоР бил интернетот во последниве два саати :D

Преименувајте ја темава во „Twitter for dummies“ :)

Оние што ве нервираат, simple, не им реплицирајте, само блок.

Тие се само ноу лајфери со :вид_на_диплома: во рл.

Оние што ве нервираат, simple, не им реплицирајте, само блок.

Тие се само ноу лајфери со :вид_на_диплома: во рл.
Абе че ги растепам :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Кој е бе овај
Jovan Petrov @jpetrov
Кога се чека на ред „извинете имам една итна работа“ не е начин да се прескокне редот #spreadthetruth

Expand

Полека изгуби на интензитет, ама веројатно дека се потрошија луѓево. Како и да е растур направивме :)

Останаа само овие педерчињава исфрустрирани полни со хумор, веројатно циркузанти и кловнови јаделе за доручек сабајле па од таму така смешни :facepalm:

Очигледно некого смртта на 5 млади луѓе е простор да покажат со какви стенд ап комеди способности располагаат. Ама тоа се 10 во 1000 луѓе

Браво Македонијо за денешнава акција ! Ако ваква сплотеност секогаш покажуваме, каде ќе ни биде крајот ? ;)

Ќе го повториме пак ова :)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 23:59 ---
Полека изгуби на интензитет, ама веројатно дека се потрошија луѓево. Како и да е растур направивме :)

Останаа само овие педерчињава исфрустрирани полни со хумор, веројатно циркузанти и кловнови јаделе за доручек сабајле па од таму така смешни :facepalm:

Очигледно некого смртта на 5 млади луѓе е простор да покажат со какви стенд ап комеди способности располагаат. Ама тоа се 10 во 1000 луѓе

Браво Македонијо за денешнава акција ! Ако ваква сплотеност секогаш покажуваме, каде ќе ни биде крајот ? ;)

Хаха ти ептен добро им пиша :)

Добро бе 90% од твитовите со #spreadthetruth хаштаг се глупости и немаат врска со целта, и што е најтрагично ги некои од нив што ги твитаат се оние што во текот на денов твитаа за радикализам. (не се членови на форумов)
Значи мора све ние да упропастиме, да ти се плукнам менталитетот. Ај да се неколку ќе речеш игнорирај, ама сите почнаа со заебанции :rolleyes:
Али нема везе колку сме толку, послем може и јас ако ме одблокира системот поради лимтот да направам неколку retweets и неколку свои. Не треба да се откажеме уште првите денови. Покажавме дека за краток период можеме да се организираме, браво кајганџии!

Како муви на гомно се собраа веќе не ми се отвара твитер одма во очи ми влеват глупостите на некои мајмуни.
Утре продолжуваме цела нека пишуваат ако немаат друга барем нека зголемат рејтинг :icon_mrgr: ние утре напаѓаме со нашата тема, слики, и видеа. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom