#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Shqipe Z. Neziri @Shqipe_Neziri
Reading tweets in #Macedonia by @Fingerprint83, makes me realize the huge damage already caused by Jankullovska/MK gov't. #spreadthetruth

.. ма да ти го начукам до в џигер тогаш да видам како ќе го твиташ тоа " makes me realize the huge damage..."
https://twitter.com/#!/Shqipe_Neziri стаете и се.. :rolleyes:

Инаку имам и многу невусни приватни пораки на твитер, ептен ми се загнаа мене. Не ми даваат да дишам, не можам да твитам, ама се пцуеме во пораки.

Јас сум Fingerprint83!

Прашање до поискусните твитерџии:
Дали на твитер постојат групи, на пример група „Кајгана“, каде што може да се најдеме сите и полесно да се поврземе?

Да, оди на #kajgana и од лево ќе ги видиш сите, затоа што вчера твитавме со овој хаштаг и не регистрираше.

брејвик ако има фан пејџ на твитер давајте одма :)

Не паѓајте на провокации, само кон тоа што го пишувавме одете си (y) Какви емоции, сплотеност на кајгана, Пеп си отиде :place: Уф кој ден ..... Мачорке, Гавазова те мерка. :ROFLMAO:

Инаку имам и многу невусни приватни пораки на твитер, ептен ми се загнаа мене. Не ми даваат да дишам, не можам да твитам, ама се пцуеме во пораки.

Јас сум Fingerprint83!

Хич не е жива ако не се пцуе со некого :D Отследи ги и нема да можат да те смараат по пораки.

Прашање до поискусните твитерџии:
Дали на твитер постојат групи, на пример група „Кајгана“, каде што може да се најдеме сите и полесно да се поврземе?

Може со хаштаг. Еве пример #кајгана. И на секој твит #кајгана да се пишува.

Shqipe Z. Neziri @Shqipe_Neziri
Reading tweets in #Macedonia by @Fingerprint83, makes me realize the huge damage already caused by Jankullovska/MK gov't. #spreadthetruth

.. ма да ти го начукам до в џигер тогаш да видам како ќе го твиташ тоа " makes me realize the huge damage..."
https://twitter.com/#!/Shqipe_Neziri стаете и се.. :rolleyes:

без пцуења и директни навреди бе !!! Не паѓајте на нивно ниво! Мудро и културно тролајте ги и спопикувајте им го. Ко Сајбер на оној претходно!

И не ставајте Albanians у твитовите, пак ќе пишам! Radical Islam само, то је то!

направив save the search, ќе има и за мемоари! :D

ЗАПАМТИТЕ !!! НЕ ПАЃАЈТЕ НА ПРОВОКАЦИИ !! НЕ ВРЕЃАЈТЕ АЛБАНЦИ !! КОНЦЕНТРИРАЈТЕ СЕ НА РАДИКАЛЕН ИСЛАМ , ЏИХАД , ТЕРОРИЗАМ , СМРТ НА ХРИСТИЈАНИ !!!

НЕ ОБРНУВАЈТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРОВОКАТОРИ И ТРОЛОВИ ОД БИЛО КОЈА НАЦИЈА !!

Видето за 2 милиона Tweets, нека се стави на насловна на КАЈГАНА!!!!!! и нека се сподели на Facebook, може и кај Миленко/Јанко да се прати!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom