#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Andrej Anchevski@Andrej_A
Радикалниот моронизам демонстриран од #SpreadTheTruth е пострашен од измислениот радикален ислам во Македонија

maaaaaaaaaaaarkkkkko@MDMM65b
@Andrej_A нели ќе искачаше? #SpreadTheTruth

:pos:
Направи принтскрин те молам, да му ја праќаме сликата, може ќе успее да не блокира сите. Ебате кретенот со диплома.

А бе и јас твитам, ама не на секоја секунда, почекај по неколку минути, нема аир ако ги се прегрееш за пола саат. :)

Ја згрешив и ги прегреав одма,едно 125 твита за мн кратко време и толку....али јбг тоа е. Ќе си чекам сега.

Има некој информација колку твитови напраивме?

You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again.

o_O

Момци и девојки, не е попаметно за едно пола саат - саат, да се продолжи на Facebook? нели е доволно за денес на Tweeter? викам сега да се продолжи на Facebook, а утре пак на Twieter! до вечер.

Ауу daily limit, пчекај неколку саата ми вика..
ме откачи твитеров.

Ко ментален некој почнав ретвитови да праам,да тркнам едно тројно кафе да си сварам :icon_lol:

Нека си твитаат и остала глупа багра и исламисти - го дигаат и они ваљда рејтингот на #spreadthetruth

:love: Ретко вакви изјави добивам, да знаеш :)

Памтиш кога ти реков дека си спамер у душа? :)
И сега сите за тоа баш те сакаме.

Уште еднаш да потсетиме, не е на одмет. Albanian, Albania--не!
Држете се до радикален ислам, фундаментализам, џихадизам. Бидете креативни без да спомнувате националност.

Не знам зошто не ни текна порано....Ама јас си го спамирам ПАПАТА :D

jovanatozija ‏ @jovanatozija
Еј #kajgana ојте вечер, клецнете нешто, сабота е.

Ај вие машко друштво што сте, пишете и да ви прати број во инбокс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom