#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ultraboy@Ultraboy4 еве сум јас,не знам што треба да поставам тука,па како ми го даде името само копи пејст удрив.
како да твитам,ретвитам и се друго нека појасни некој пошо не знам ништо да праам на ова твитеров,специјално за помош го направив !

Na vtoriot post od stranava se ti pishuva mislam deka.

ИНАКУ, НЕ ТВИТАЈТЕ СЕКОЈА СЕКУНДА ЗА ДА НЕ ВИ СЕ БЛОКИРА, ПАМЕТНО ТРОШЕТЕ ГИ ТВИТОВИТЕ!

Надминав и јас :)......како да не сме виделе технологија во животот се понашаме абе :)

asdsad
ЗА 4 tweets не стигнав до 300 :( :/​
Nikola_wiView my profile page
  • 296TWEETS
  • 255FOLLOWING
  • 101FOLLOWERS

Уффф исто и овде.. овака не сум се чувствувал од септември месец минатата година.. почнувајќи од 20 години независност на оваа наша мила мала напатена Македонија, па преку кошаркарската еуфорија, ракометната па ова... свршујем на вакви ствари...
Тоа е тоа мислење!

Што не ни го тава тагов у трендинг не ни го дава.... Али еден куп луѓе од страна гледам ретвитуваат (y)

Ах на овие од Твитер мамата да им ја клецнам,курви гнасни !

Таман влеговме у форма ни забранија ретвнитнување и постирање,гнасииииииииии!

Не работе воа твитеро повеќе.

Тоа е тоа мислење!

Што не ни го тава тагов у трендинг не ни го дава.... Али еден куп луѓе од страна гледам ретвитуваат (y)

Постирај ако видиш некој од страна како ретвитува.

Ах на овие од Твитер мамата да им ја клецнам,курви гнасни !

Таман влеговме у форма ни забранија ретвнитнување и постирање,гнасииииииииии!
А бе и јас твитам, ама не на секоја секунда, почекај по неколку минути, нема аир ако ги се прегрееш за пола саат. :)

Еј абе ќе ни опнат една колективна тужба за прегревање на серверите овие од твитер, не се заебавајте :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom