#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Акцијата на твитер секако заврши успешно, очекував со ставање на саат за почеток да не изблокираат сите. Колку интересно, а 24 часа ни беа секако доволни. Почнаа да се прашуваат, а што ќе биде во 22 саат? Ќе падне твитер што може да биде :pos:
Браво!
Лицемерие бе срце лицемерие :icon_lol:

pomarandza

The singer
Член од
28 јуни 2009
Мислења
135
Поени од реакции
23
ИМАМЕ ФЕЈЗБУК ЗНАЧИ ПРАЈТЕ ГРУПИ ТАМУ ЌЕ ГИ ТАГНУВАМЕ БИБИ СИ И СЕ ОСТАНАТО ! НЕ СЕ ОТКАЖУВАМЕ ТАКА ЛЕСНО

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Твитер.цом што не го бива, не го бива. Одете на https://seesmic.com и направете си акаунт. Потоа додадете твитер акаунт, на некој начин да си го синхронизирате. Интерфејсот малку е чуден али се навикнува послем 10тина минути работа.

Гут лак.

едит: Сисмик го има како програмче и како browser-based твитер client.
Еве уште едно одлично десктоп програмче за твитер: http://www.tweetdeck.com/

l33tz

Macedonian Security Crew
Член од
9 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
34
Твитерот ќе падне најверојатно како и секогаш, не ми е јасно дали стварно планиравте на твитер да го ширите ова? И да има успех? Директно треба до медиумите на нивни емаил адреси и факсови напоменав неколку пати..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Напрајте пауза сега едно 20 минути, треба да се оправи. Ако не, мамето нивно кодошко, ќе ги лустрираме за 40 години! :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Твитерот ќе падне најверојатно како и секогаш, не ми е јасно дали стварно планиравте на твитер да го ширите ова? И да има успех? Директно треба до медиумите на нивни емаил адреси и факсови напоменав неколку пати..
а ние напоменавме неколку пати дека го направивме веќе тоа... :)

Член од
18 април 2012
Мислења
5
Поени од реакции
4
Е па ке седам до сабајле ако треба и ќе твитам па мајка јана нека е а они можат само да :drk:

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.237
Проксито работи кај сите?

П

Паган-др

Гостин
Они мислат така :D Ке се организираме за друг ден-утре ама саатот во кој ќе делуваме нема да го пишеме тука туку у ПП пораќи.;)
Да, пошто овие од Твитер седат на кајгана и прочитаа дека у 10 саат ќе спамаме најмногу.

Smart move.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А ти ја прочита темава?
24 часа се праќаа мејлови на сите можни светски медиуми. Твитер дојде како плус.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Напрајте пауза до 21:55, после почнете пак!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Де бе луѓе значи често се случува ова со Твитер, не се правите и вие ко Зоран Божиновски дека завера е ова. Еве на пример мене од компјутер не ме пушта ама од мобилен можам да пишувам. До платформата е. Ќе не бојкотирале нас, сигурно :D

Стрпете се малце. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тоа е веќе завршена работа, нема медиум кој не ја доби веста за Македонија.
Дечки доволно е спамирање по медиуми и фб. Запрете секаков спам.
Ако се оправите Твитер кажете му Андреј да почека до 03ч да види што ќе се дешава:pos:
Цело време менувајте му го саатот, нека си очекуваат луѓето!

Kajgana Shop

На врв Bottom