#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Акцијата на твитер секако заврши успешно, очекував со ставање на саат за почеток да не изблокираат сите. Колку интересно, а 24 часа ни беа секако доволни. Почнаа да се прашуваат, а што ќе биде во 22 саат? Ќе падне твитер што може да биде :pos:
Браво!
Лицемерие бе срце лицемерие :icon_lol:

ИМАМЕ ФЕЈЗБУК ЗНАЧИ ПРАЈТЕ ГРУПИ ТАМУ ЌЕ ГИ ТАГНУВАМЕ БИБИ СИ И СЕ ОСТАНАТО ! НЕ СЕ ОТКАЖУВАМЕ ТАКА ЛЕСНО

Твитер.цом што не го бива, не го бива. Одете на https://seesmic.com и направете си акаунт. Потоа додадете твитер акаунт, на некој начин да си го синхронизирате. Интерфејсот малку е чуден али се навикнува послем 10тина минути работа.

Гут лак.

едит: Сисмик го има како програмче и како browser-based твитер client.
Еве уште едно одлично десктоп програмче за твитер: http://www.tweetdeck.com/

Твитерот ќе падне најверојатно како и секогаш, не ми е јасно дали стварно планиравте на твитер да го ширите ова? И да има успех? Директно треба до медиумите на нивни емаил адреси и факсови напоменав неколку пати..

robot.png

Твитерот ќе падне најверојатно како и секогаш, не ми е јасно дали стварно планиравте на твитер да го ширите ова? И да има успех? Директно треба до медиумите на нивни емаил адреси и факсови напоменав неколку пати..

а ние напоменавме неколку пати дека го направивме веќе тоа... :)

Е па ке седам до сабајле ако треба и ќе твитам па мајка јана нека е а они можат само да :drk:

Проксито работи кај сите?

Они мислат така :D Ке се организираме за друг ден-утре ама саатот во кој ќе делуваме нема да го пишеме тука туку у ПП пораќи.;)

Да, пошто овие од Твитер седат на кајгана и прочитаа дека у 10 саат ќе спамаме најмногу.

Smart move.

А ти ја прочита темава?
24 часа се праќаа мејлови на сите можни светски медиуми. Твитер дојде како плус.

Де бе луѓе значи често се случува ова со Твитер, не се правите и вие ко Зоран Божиновски дека завера е ова. Еве на пример мене од компјутер не ме пушта ама од мобилен можам да пишувам. До платформата е. Ќе не бојкотирале нас, сигурно :D

Стрпете се малце. :)

Тоа е веќе завршена работа, нема медиум кој не ја доби веста за Македонија.
Дечки доволно е спамирање по медиуми и фб. Запрете секаков спам.
Ако се оправите Твитер кажете му Андреј да почека до 03ч да види што ќе се дешава:pos:
Цело време менувајте му го саатот, нека си очекуваат луѓето!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom