#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

T

templar55

Гостин
Јас се мислам дека некој не сака да се дознае вистината, могуќе ли е ова пичка им материна. Ако не се оправи до 22 нека ви е јасно на сите дека сме у големи гомна.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Еве го бе се врати твит!:D але але

Хавуз че го правим хавуз!:ROFLMAO:

K

kalimer0

Гостин
Операцијава беше окупирај го Twitter или силувај го Twitter? :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
leandra нејќе да ми ја каже адресата, затоа неможам да влезам на Твитер... :unsure:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ај ако може малку да размислиме посериозно. Што после 24 часот вечерва. Акцијата на Твитер ќе заврши. Доколку не продолжи замислата не сме направиле ништо без разлика дали ова вечерва ќе успее или не.

Значи имаме две сценарија.
1) Вечерва успеваме да придобиеме доволен интерес и заинтресираните почнат да поставуваат прашања. Одговорите мора да бидат сериозни и осмислени. Без револт и без шовинизам.
2) Акцијата не успее. Мора да се продолжи, ама во избрани групи, без спамирање со огромна доза на сериозност и издржаност.

За двете работи се потребни организирани тимови.

L

Ligeia

Гостин
Кој црн радикализам искажуваме ние овде? Отвори џамот земи свеж воздух... Опрај се... :tapp:
И од мене една боза да се напие и да се освежи...тргнато ми е со частењето денес.:rolleyes:

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
јас овде не можам да помогнам
во оваа добра ваша (светска) акција
не се разбирам ама ич во:
ФБ,хттп,е-миле,ментос,тфитер,оЈТА
ама ако на овој начин ништо не се реши
и на политичко-дипломатски не се решава
а дојде ден за решавање преку нишан
тука сум прв да се јавам,ич не се жалам

S

Shaman

Гостин
Дечки има некој резултат од медиумскава војна што ја водиме?
Има има како нема. Сега читав на сајтот на УН дека е свикана вонредна седница на Советот за Безбедност на која сериозно се разгледува опцијата сите шпонови да се натоварат на бродови и да се истоварат во Саудиска Арабија. Андреј се пријавил за капетан на еден од бродовите а другарите негови за келнери и басбојчиња. :vozbud::vozbud::vozbud:

сега најсериозно.
Ве молам немој да ми се лутите. Нормално дека има резултат. А и неможе све во еден ден да се направи. Ова треба да потрае за да има резултат. Треба детето поише да плаче за да добие цицка. Од едно пискање нема фајде. Треба да рикаме.

И уше еднаш ве молам немој да ми се лутите за сарказмот.
Јас ова најсериозно го сфатив, само некој саат иам спиено, се убив од праќање мејлови. Дури и на масерката шо требаше да ми дојде во 21,30 и откажав.

L

Ligeia

Гостин
Ај ако може малку да размислиме посериозно. Што после 24 часот вечерва. Акцијата на Твитер ќе заврши. Доколку не продолжи замислата не сме направиле ништо без разлика дали ова вечерва ќе успее или не.

Значи имаме две сценарија.
1) Вечерва успеваме да придобиеме доволен интерес и заинтресираните почнат да поставуваат прашања. Одговорите мора да бидат сериозни и осмислени. Без револт и без шовинизам.
2) Акцијата не успее. Мора да се продолжи, ама во избрани групи, без спамирање со огромна доза на сериозност и издржаност.

За двете работи се потребни организирани тимови.
Само да не се направи некоја глупост како излегување на организирани протести,враќање со агресија и слично.Тогаш се прави токму она што се очекува од нас.Ќе се фатиме во сопствената мрежа и ќе им дадеме повод за контра напад.

Kajgana Shop

На врв Bottom