R
Rigel Kent
Гостин
SE vrati Twitter
И од мене една боза да се напие и да се освежи...тргнато ми е со частењето денес.Кој црн радикализам искажуваме ние овде? Отвори џамот земи свеж воздух... Опрај се...
Боза од ХапчеИ од мене една боза да се напие и да се освежи...тргнато ми е со частењето денес.
Има има како нема. Сега читав на сајтот на УН дека е свикана вонредна седница на Советот за Безбедност на која сериозно се разгледува опцијата сите шпонови да се натоварат на бродови и да се истоварат во Саудиска Арабија. Андреј се пријавил за капетан на еден од бродовите а другарите негови за келнери и басбојчиња.Дечки има некој резултат од медиумскава војна што ја водиме?
Само да не се направи некоја глупост како излегување на организирани протести,враќање со агресија и слично.Тогаш се прави токму она што се очекува од нас.Ќе се фатиме во сопствената мрежа и ќе им дадеме повод за контра напад.Ај ако може малку да размислиме посериозно. Што после 24 часот вечерва. Акцијата на Твитер ќе заврши. Доколку не продолжи замислата не сме направиле ништо без разлика дали ова вечерва ќе успее или не.
Значи имаме две сценарија.
1) Вечерва успеваме да придобиеме доволен интерес и заинтресираните почнат да поставуваат прашања. Одговорите мора да бидат сериозни и осмислени. Без револт и без шовинизам.
2) Акцијата не успее. Мора да се продолжи, ама во избрани групи, без спамирање со огромна доза на сериозност и издржаност.
За двете работи се потребни организирани тимови.