#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин
Како мислиш поради локацијата? Не даваат да се постира со македонска IP адреса? Ако е тоа проблемот лесно се решава :D
Прашува локација, ако напишеш Македонија тогаш нема да ти дозволи да се регистрираш, ти вика дека одлучиле да не ја прифатат твојата пријава за регистрација, ако напишеш некое друго место нема гајле... Јас се ставив New York, ми текна на TONY - to New York. Терминот Македонја им е спорен, оти има од јужниве ѓупци на модераторски места.

'A'

Член од
5 мај 2012
Мислења
33
Поени од реакции
39
Да ама ако Geerth Wilders твитне за нас еве ти ги пола милион твитови... така функционира твитер. што си побитен толку повеќе ти вреди твитот. Ако твитнам дека мачката ми умрела чисто сумњам дека некој ке се засекира али ако Ким Пердашиан твитне дека мачката и умрела тоа ке биде вест од светски размери. Ако ме сфаќаш.​
Јас му пратив веќе меил на Greeth Wilders, ама не сум доволна само јас , кој може нека му прати меил. Заедно сме посилни :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Прашува локација, ако напишеш Македонија тогаш нема да ти дозволи да се регистрираш, ако напишеш некое друго место нема гајле... Јас се ставив New York, ми текна на TONY - to New York. Терминот Македонја им е спорен, оти има од јужниве ѓупци на модераторски места.
Море мамата ѓупска нивна, пишете Беверли Хилс локација.

T

templar55

Гостин
Уште еден совет
Не ги твитајте познативе. Нив не им чуе за џихад, они сакаат публика и од двете страни и тешко т.е. скоро никогаш не фаќаат страна. И не го твитајте Боно Вокс моментално е зафатен со гладот во Африка , ко демек да ги рани.
офф топик :
Боно еднаш на концерт рече : everytime i clap with my hand a kid in africa dies ( и чукаше со рацете ) и од публика еден му се избаци : then stop claping you fucking moron.

makedonec_bt

Проф. по улични науки
Член од
15 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
102
НОВ ВИД НА ТЕРОРИЗАМ ВО ОБИД - ПРЕНЕСУВАМЕ
UAPSENA E GRUPA LUGE OD ALBANSKA NACIONALNOST NA SKOPSKA CRNA GORA,PO PRIJAVA NA ZITELI OD SELOTO POBUZJE,VIDENI NEPOZNATI LICA KOI ODELE NAKAJ IZVORITE SO VODA I REZERVOARITE SO VODA KADE STO SE SNABDUVAAT SELATA SO VODA ZA PIENJE,PRIJAVENI BILE VO POLICISKATA STANICA MIRKOVCI KADE STO PO BRZA INTERVENCIJA FATENI SE LUGETO,SO SEBE NOSELE TUBI SO KISELINA DA JA ZAGADAT VODATA ZA PIENE... samo shto go procitav ova cekam javna vest seushte

H

HITCH

Гостин
Уште еден совет
Не ги твитајте познативе. Нив не им чуе за џихад, они сакаат публика и од двете страни и тешко т.е. скоро никогаш не фаќаат страна. И не го твитајте Боно Вокс моментално е зафатен со гладот во Африка , ко демек да ги рани.
офф топик :
Боно еднаш на концерт рече : everytime i clap with my hand a kid in africa dies ( и чукаше со рацете ) и од публика еден му се избаци : then stop claping you fucking moron.
АМА имаат следбеници кои читаат! Деми Мур растура на твитер, има многу луѓе, ако не се заинтересира таа, некој друг ќе се заинтересира.

'A'

Член од
5 мај 2012
Мислења
33
Поени од реакции
39
Што имаше на сител?
Онака лаечки Латас спомна дека сите познати медиуми низ светот објавуваат за случувањата во Македонија и дека се има верска подршка од многу земји против радикалистите

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
НОВ ВИД НА ТЕРОРИЗАМ ВО ОБИД - ПРЕНЕСУВАМЕ
UAPSENA E GRUPA LUGE OD ALBANSKA NACIONALNOST NA SKOPSKA CRNA GORA,PO PRIJAVA NA ZITELI OD SELOTO POBUZJE,VIDENI NEPOZNATI LICA KOI ODELE NAKAJ IZVORITE SO VODA I REZERVOARITE SO VODA KADE STO SE SNABDUVAAT SELATA SO VODA ZA PIENJE,PRIJAVENI BILE VO POLICISKATA STANICA MIRKOVCI KADE STO PO BRZA INTERVENCIJA FATENI SE LUGETO,SO SEBE NOSELE TUBI SO KISELINA DA JA ZAGADAT VODATA ZA PIENE... samo shto go procitav ova cekam javna vest seushte
Link ?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пишете на Леандра твитер не можам да ја најдам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Девојко, средувај ја стратегијата за вечер, јас набавив чипс и Скопско Редлер, само команда чекам. :pos:
Идеме формација 4-5-1 со Леандра како најистурена у напад :D

Kajgana Shop

На врв Bottom