#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш поради локацијата? Не даваат да се постира со македонска IP адреса? Ако е тоа проблемот лесно се решава :D

Прашува локација, ако напишеш Македонија тогаш нема да ти дозволи да се регистрираш, ти вика дека одлучиле да не ја прифатат твојата пријава за регистрација, ако напишеш некое друго место нема гајле... Јас се ставив New York, ми текна на TONY - to New York. Терминот Македонја им е спорен, оти има од јужниве ѓупци на модераторски места.

Да ама ако Geerth Wilders твитне за нас еве ти ги пола милион твитови... така функционира твитер. што си побитен толку повеќе ти вреди твитот. Ако твитнам дека мачката ми умрела чисто сумњам дека некој ке се засекира али ако Ким Пердашиан твитне дека мачката и умрела тоа ке биде вест од светски размери. Ако ме сфаќаш.​

Јас му пратив веќе меил на Greeth Wilders, ама не сум доволна само јас , кој може нека му прати меил. Заедно сме посилни :)

Прашува локација, ако напишеш Македонија тогаш нема да ти дозволи да се регистрираш, ако напишеш некое друго место нема гајле... Јас се ставив New York, ми текна на TONY - to New York. Терминот Македонја им е спорен, оти има од јужниве ѓупци на модераторски места.

Море мамата ѓупска нивна, пишете Беверли Хилс локација.

Уште еден совет
Не ги твитајте познативе. Нив не им чуе за џихад, они сакаат публика и од двете страни и тешко т.е. скоро никогаш не фаќаат страна. И не го твитајте Боно Вокс моментално е зафатен со гладот во Африка , ко демек да ги рани.
офф топик :
Боно еднаш на концерт рече : everytime i clap with my hand a kid in africa dies ( и чукаше со рацете ) и од публика еден му се избаци : then stop claping you fucking moron.

НОВ ВИД НА ТЕРОРИЗАМ ВО ОБИД - ПРЕНЕСУВАМЕ
UAPSENA E GRUPA LUGE OD ALBANSKA NACIONALNOST NA SKOPSKA CRNA GORA,PO PRIJAVA NA ZITELI OD SELOTO POBUZJE,VIDENI NEPOZNATI LICA KOI ODELE NAKAJ IZVORITE SO VODA I REZERVOARITE SO VODA KADE STO SE SNABDUVAAT SELATA SO VODA ZA PIENJE,PRIJAVENI BILE VO POLICISKATA STANICA MIRKOVCI KADE STO PO BRZA INTERVENCIJA FATENI SE LUGETO,SO SEBE NOSELE TUBI SO KISELINA DA JA ZAGADAT VODATA ZA PIENE... samo shto go procitav ova cekam javna vest seushte

Уште еден совет
Не ги твитајте познативе. Нив не им чуе за џихад, они сакаат публика и од двете страни и тешко т.е. скоро никогаш не фаќаат страна. И не го твитајте Боно Вокс моментално е зафатен со гладот во Африка , ко демек да ги рани.
офф топик :
Боно еднаш на концерт рече : everytime i clap with my hand a kid in africa dies ( и чукаше со рацете ) и од публика еден му се избаци : then stop claping you fucking moron.

АМА имаат следбеници кои читаат! Деми Мур растура на твитер, има многу луѓе, ако не се заинтересира таа, некој друг ќе се заинтересира.

Што имаше на сител?
Онака лаечки Латас спомна дека сите познати медиуми низ светот објавуваат за случувањата во Македонија и дека се има верска подршка од многу земји против радикалистите

НОВ ВИД НА ТЕРОРИЗАМ ВО ОБИД - ПРЕНЕСУВАМЕ
UAPSENA E GRUPA LUGE OD ALBANSKA NACIONALNOST NA SKOPSKA CRNA GORA,PO PRIJAVA NA ZITELI OD SELOTO POBUZJE,VIDENI NEPOZNATI LICA KOI ODELE NAKAJ IZVORITE SO VODA I REZERVOARITE SO VODA KADE STO SE SNABDUVAAT SELATA SO VODA ZA PIENJE,PRIJAVENI BILE VO POLICISKATA STANICA MIRKOVCI KADE STO PO BRZA INTERVENCIJA FATENI SE LUGETO,SO SEBE NOSELE TUBI SO KISELINA DA JA ZAGADAT VODATA ZA PIENE... samo shto go procitav ova cekam javna vest seushte

Link ?

Пишете на Леандра твитер не можам да ја најдам :)

Девојко, средувај ја стратегијата за вечер, јас набавив чипс и Скопско Редлер, само команда чекам. :pos:

Идеме формација 4-5-1 со Леандра како најистурена у напад :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom