#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

H

HITCH

Гостин
Дај најдете тоа глумците од Холивуд, Боливуд , оној Дарамрачот мафијашот!:icon_lol:
Јас на Памела, Деми, Ким им пратив, сега ќе продолжам. Праќајте секаде!!!

П.С. Каков е планот за вечерниот јуриш?

П.П.С. Во македонската историја обично мажите се војсководци и водачи на народот, жената била во позадината. Сега, во поновата македонска историја, можам со задоволство да кажам дека Македонките почнуваат да го преземаат кормилото. GO GIRLS!!! :love:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.212

П.П.С. Во македонската историја обично мажите се војсководци и водачи на народот, жената била во позадината. Сега, во поновата македонска историја, можам со задоволство да кажам дека Македонките почнуваат да го преземаат кормилото. GO GIRLS!!! :love:
Леандра=Сирма Војвода! :D

T

templar55

Гостин
човече до FOX NEWS сме стасале! оваа ја следат доста амери
http://www.foxnews.com/world/2010/09/18/radical-islam-rise-balkans-raising-fears-security-threat-europe/
едит, стара била веста, но сепак може да се користи добра анализа имаат направено.
ШТО ВИ КАЖАВ ЗА FOX !!! У право бев, знаев дека не почитуваат ! Браво дечки ! Само напред.
btw го твитнав Geeth Wilders :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519

Ја идам да тркнам да ти направам еден сендвич.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.411
човече до FOX NEWS сме стасале! оваа ја следат доста амери
http://www.foxnews.com/world/2010/09/18/radical-islam-rise-balkans-raising-fears-security-threat-europe/
едит, стара била веста, но сепак може да се користи добра анализа имаат направено.
Associated Press writers Veselin Toshkov in Sofia, Sabina Niksic in Sarajevo, Dusan Stojanovic in Belgrade, Llazar Semini in Tirana, Nebi Qena in Pristina and Elena Becatoros in Athens contributed to this report.

Пази да нен ни помогне некој од овие :D
Пишете и/му на Nebi Qena :icon_mrgr:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Дечки ако треба 600.000 оригинални твитови за трендинг,мислам дека немаме шанси :(

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Пишете на срч некое име и ке ви даде многу членови...Не само меѓу себе да се додаваме...Додавајте кој ќе стигнете, за да може вечер да твитаме и да го закочиме твитерот од нашава вест.

Туку, да прашам, мора тој некој да ме следи и мене за да види што објавувам или е доволно само јас што го следам?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ниедна голема медиумска светска куќа уште нема известено за вчерашните протести од проаки кои ги пративме , сеа за сеа само помалите странски сајтови , блогови дават информации и слики ( плус и текстот ) за тоа што го праќаме. Сите вести што ги има на големите медиуми се од AP а тоа е само штуро, ја видовте веста вчера.

Fox уште не е известил.

T

templar55

Гостин
Дечки ако треба 600.000 оригинални твитови за трендинг,мислам дека немаме шанси :(
Да ама ако Geerth Wilders твитне за нас еве ти ги пола милион твитови... така функционира твитер. што си побитен толку повеќе ти вреди твитот. Ако твитнам дека мачката ми умрела чисто сумњам дека некој ке се засекира али ако Ким Пердашиан твитне дека мачката и умрела тоа ке биде вест од светски размери. Ако ме сфаќаш.​

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Пишете на срч некое име и ке ви даде многу членови...Не само меѓу себе да се додаваме...Додавајте кој ќе стигнете, за да може вечер да твитаме и да го закочиме твитерот од нашава вест.

Туку, да прашам, мора тој некој да ме следи и мене за да види што објавувам или е доволно само јас што го следам?
Мора да те заследи ама на Твитер често се случува ако заследиш некој рандом да те заследи и тој тебе. Само не заклучувајте твитови пак ќе нагласам.

Него на Леандра твитерот сликата :pos::pos::pos:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.779
Поени од реакции
30.640
Ауу колку страни сте испишале, btw има ли разлика ако SpreadTheTruth е со големи или со мали spreadthetruth букви ?

Kajgana Shop

На врв Bottom