Интер - Милан, 06. мај, 20.45

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам Интер да се тргне од голот и Милан да тепа 2-0 пошто ми е најнесомнителен резултат.

За возврат може да размислиме околу враќањето на заложникот Суљо :D
За возврат да си го задржите (y)

Нема проблем.Вие губите! :)

i-see-what-you-did-there.png

Утакмиците со Интер за мене се утакмици што Милан мора да ги добие без разлика на тоа дали им требаат бодови или не.Во дербито влегуваме со мотив плус и подобар тим па од таму не очекувам ‘‘гостинскиот‘‘ терен да ни направи проблеми.Штета што Интер не е на местото на Јуве па да гледавме една спектакуларна утакмица но и вака се надевам на добар фудбал и победа на Милан.

Навивачите на интер несакаат нивниот најголем ривај јувентус да ја освои титулата, и затоа утре вечер интер ке ја пушти на милан утакмицата- конечен резултат 1:3 фала.чао.пријатно. :cool:

Одиме на победа мора да им вратиме .
Конечен резултат 0-2
Касано , Ночерино. :P

Нема тука простор за дискусија,, како фан сакам Интер да тепа али Милан мора да тепа.Интер не се бори веке за ништо и онака сезоната е одамна пропадната, после поразот од Парма и онака малите шанси за трето место пропаднаа. Форца нероазури!

Порелаксирано дерби од ова и полесна победа на Милан нема никогаш да видиме!
Резултат : 1-2, 1-3.

Сите очекуваат Интер да му ја пушти на Милан, а јас напротив, очекувам дека Интер ќе победи. Очекувам супер дерби иако Интер не се бори за ништо, али сепак дерби си е дерби. Форца Интер!

Сите очекуваат Интер да му ја пушти на Милан, а јас напротив, очекувам дека Интер ќе победи. Очекувам супер дерби иако Интер не се бори за ништо, али сепак дерби си е дерби. Форца Интер!
Па затоа што си за Интер така мислиш.. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom