#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
14 март 2010
Мислења
16.832
Поени од реакции
15.948

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.155
Поени од реакции
1.116
Да му дадеме сите по еден репорт на овој србак, би имало ли некоја корист? Мислам 40-50 репорта би требало да има некое влијание?
 

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.959
Поени од реакции
57.695
Се враќам после три саати и гледам се покажуваат првите резултати! Браво, браво, ајде ударната сила да биде вечер у 10!
 
Член од
5 мај 2012
Мислења
15
Поени од реакции
32
Ако сакаме и србиве да ни се приклучат на твитер, може кај што е објавува веста за протестот кај нив во коментари да им пишеме за наата иницијатива https://p.twimg.com/AsFxZM2CQAExD4M.jpg:large, може ќе дојде некој што ги знам :)
А таа информација им е топ тема денес во сите медиуми
 

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ranko Metod Srbak @Srbak
Глупав потег, на глупава влада, преку глупаво малцинство, да продаде глупав филм, на неглупавото NATO, дека кај нас е опасно и ни требаат

Епик. Нато ќе ни помагал да решаваме домашни проблеми :facepalm:
Абе шо се замарате со вакви ? Батали го , гарант ко мал мајка му не му давала цицка , па е полн со фрустрации сеа ..

Фокусирајте се на работата , и не само Твитер . Секаде каде можете ставајте линкови од YouTube и слики , и не ги вреѓајте албанците , туку потенцирајте дека се муџахадини и терористички келии !
 
Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Може најдобриот текст од Амерички весник да се закачи на Reddit знам дека таму читаат многу влијателни луѓе па може да се проба. Ако нема кој да го закачи пратети ми линк јас ќе го закачам..
 
T

templar55

Гостин
СОВЕТ ЗА НОВИ ТВИТЕРАШИ И МЕДИУМСКА БИТКА

1.Многу повеќе е битно, значи МНОГУ повеќе да има хаштаг во вашите твитови како овој официјален што ни е #SpreadTheTruth одколку да пратите некого. Пратењето на самите околу наш ни прави веста да кружи во еден круг наместо да се шири. Не велам дека не треба да се пратиме ама малце да успориме со тоа.

2.Прост пример како треба еден твит да изгледа : #spreadthetruth The radical Islamist protesters chanted "Allahu Akbar", "Death to Christians". Значи имате 140 карактери и побогу искористете ги правилно.

3.Ни под разно немојте да твитате нешто бес хаштаг #spreadthetruth ако доволно твитаме можеби околу 22 часот ке излеземе и на trending news. Шансите се мали но велам можеби и нема откажување.

4.IReport на CNN масовно го проширувајте на фејсбук.
5.Ако праќате мејлови на странски агенции праќајте ги еден по еден а не сите одеднаш затоа што тоа е спам и нема ни да ви го прочитаат маилот туку само ке ве избришат.

6.Не правите нови видеа на youtube и сконцентрирајте се на едно видео за да добиеме на популарност. Гледаноста ако се распострани на повеќе видеа не е во наша корист. Користете го само првото видео за share опција.

7.И кај е момакот што требаше да достави листа на израелски медиуми и зашто нема никаков рапорт до сега за случајот од Израел. Веднаш да се достави листа на топ 10 израелски медиуми.

8.Ова е нова ера, нова епоха. Војните како и на бојното поле се битни и на интернет просторот. Приклучете се кон ова со голема сериозност.

9.Еден совет до новите твитераши. Полека со аднување на нови followers можат од твитер да го сметаат како цела мрежа на спамери и сите да не блокираат ( посебно новите ). Така да не мора од еднаш да додадеш 20 луѓе. Одморете барем 20 минути и продолжете со аднување на два тројца. Се надевам ме разбирате.

ВЕЧНИ ДА СМЕ !
 
Член од
24 октомври 2011
Мислења
50
Поени од реакции
75
Hmm mislam deka treba da se povrzime so srbive na twitter... i tie vecer da tvitaat... inaku tesko deka vo toptrend ke stigneme :/

Vo prosek vo denot se potrebni 1.9 milioni tvitovi edno nesto da stane toa worldwide trend (od koi okolu 631,737 treba da bidat od posebni accounti - sto znaci 631,737 lugje da tvitnat za toa) :( mislite deka ke uspeeme sami? Dajte nekako i na Srbive na twitter da im recime da tvitaat vo 22 h zaedno so nas.
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.795
Тоа што се става таму го читаат и тие што ги следиш или тие само што те следат или обете страни.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom