Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, на што повеќе да се задржам менаџмент на мал бизнис и да не се сеќава некој од лани на нешто што се паднало? Ако се сети некој и кој случај паднало, бидејќи немам книга и треба да ги учам, би бил благодарен.

Теорија на организација сигурно ќе биде испитот на шифрарник или..?
Denes bev na faks mi kaza eden kolega deka ako imalo poveke od 50 kandidati ke bilo na shifrarnik, a ako imalo pomalku togash ili 10 kratki prashanja ili 4 lekcii.

Denes bev na faks mi kaza eden kolega deka ako imalo poveke od 50 kandidati ke bilo na shifrarnik, a ako imalo pomalku togash ili 10 kratki prashanja ili 4 lekcii.
Јас му пишав на професорот пред месец дена и тој ми одговори дека ќе биде на шифрарник. Ќе му пишам пак, па ќе видиме. :)

Aj i jas ke mu pisham denovive pa ke vidime sto ke kaze.

moze da mi pisete koi strani trebaat javni finansii za ucenje

АНГЛИСКИ 2
5 та тема текстот цел ми рекоа дека треба не бев тој час, 36 стр-3 и 4 вежба,46 и 47 стр сите вежби, 51 стр 2 вежба и 3 та, 56 стр 2 в, 60 стр 2 в , 66 стр 2,3 в , 71 стр 2 в , 79 стр 2,3 в,85 стр 2,3,4 в од книга, 7,8,9,10,14,15 и 49 bankruptcy од скрипта , тоа е се што е работено до сега ама за колоквиум ке намали неколку вежби сигурно па за тоа реков понатаму да пишам поубаво :D поздрав
Колеги што се 7,8,9,10,14,15 се однесува на страни од дополнителниот материјал? Фала однапред :)

znae nekoj so sirurnost sto treba za angliski 2? moze nekoj ako ne go mrzi da gi napise stranite i koi vezbi se?

Колеги што се 7,8,9,10,14,15 се однесува на страни од дополнителниот материјал? Фала однапред :)

Да, од handout-от.

Дали треба вежбите да се наредат зборовите ?! -.-

И некој од лани да каже некое прашање (знам дека е лесно, ама сепак :) ).

Приемно време на Бојаџиевски или Ефтимов? И од прилика кај им се наоѓаат канцелариите?

да од скриптата е тоа .
--- надополнето: 3 мај 2012 во 23:02 ---
Приемно време на Бојаџиевски или Ефтимов? И од прилика кај им се наоѓаат канцелариите?
Ефтимов само на mail Може да го добиеш.

Колеги, на што повеќе да се задржам менаџмент на мал бизнис и да не се сеќава некој од лани на нешто што се паднало? Ако се сети некој и кој случај паднало, бидејќи немам книга и треба да ги учам, би бил благодарен.

На никој не му текнува кој кејс паднал лани?

Лани се паднале кејсот на 247 страна со точни одговори А, Б, В и Г
Кејсот на страна 351 со точни одговори А, Б и В.
Ова е напишано на колигс.
За менаџмент на мал бизнис е ова.

Да не има некој прашања деловна етика од испити или колоквиуми што се паѓале?

Колеги го имал ли некој овде Ревизија да ми каже за 2 кол. какви проблеми пагаат ???И плус од кои теми најмногу дава прашања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom