Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Буфон ја шитнал,колку време чекаме скудето и сеа ќе го шиткаме на Милан,fuck logic...

Иначе еве каква слика чувал Галиани од Мунтари во мобилниот:) 301888_2845337787407_1678282671_1829530_549093603_n.jpg

G

grande-juve

Гостин
Значи зборуваме за Буфон кој за клубот остана во втора лига, дека намерно го загрозува скудетото за Лече да освои ЕДЕН бод... не можам да поверувам. А за дегажирање, пак ќе кажам, Јуве со Конте веќе не ја рога напред топката, ја чува максимално, ’данокот“ го плативме со лече, а “придобивката“ е прво место. А пред некој ден гледав на еуроспорт десетици вакви грешки само од сезонава...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
^
Чекај малку да не се разбереме погрешка .. ја зборам овде за наместен натпревар во кој Буфон ја прервзема таа главна улога.
Па не сме се разбрале погрешка:facepalm:.Браво за мислењето што го имаш за Џиџи.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Значи зборуваме за Буфон кој за клубот остана во втора лига, дека намерно го загрозува скудетото за Лече да освои ЕДЕН бод... не можам да поверувам. А за дегажирање, пак ќе кажам, Јуве со Конте веќе не ја рога напред топката, ја чува максимално, ’данокот“ го плативме со лече, а “придобивката“ е прво место. А пред некој ден гледав на еуроспорт десетици вакви грешки само од сезонава...
Муабетот не е дека Буфон намерно ни го загрозува скудетото, туку праиме муабет дека утакмицта е местена, a Буфон ја превзема улогата капираш? После се што има направено за Јуве, има некој кој ќе може да му се налути на Џиџи? Не! Епа тоа е финтата, пуштање бод на Лече и победа на следните 2 утакмици и сите среќни и задоволни :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дај бе не се расправајте околу Џиџи кој шо мислел како мислел. Конте очигледно не сакаше тој лично да му ја запечати судбината на Лече и нормално беше онај со најголем кредибилитет и кој најмалку ќе го плукаат од весниците и кој најмали последици ќе има по кариерата да му заврши услуга.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Еве да речеме дека ЈУВЕ ја "наместиле",па и да ја наместиле мислите Конте незнае што прави?!Тој за да ги спаси Лече ќе загуби титула?!Конте е сигурен во Јуве и сигурен дека Јуве ќе остане таму,Конте не е мало дете,донекаде го разбирам ај роден си таму,таму за прват си ги направил првите фудбалски чекори!Не се секирајте титулата останува во Торино!
Finno alla fine!Forza GIGI!Forza CONTE!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сакате да кажете дека буфон бил одбран за да ја намести утакцмицата зошто најмалце ќе се плука по него?После се што се залагаше Џиџи за Јуве мислам дека не би помислил такво нешто според мене.Џиџи е еден од најдобрите голмани во историјата на оваа игра па можно е и него да му падне концентрација не е семоќен.Не навлегувам дали е местена не верувам дека Јуве би местиле против себе да изгубат скудето за Леќе да остане во прва лига чиста глупост.Конте има две утакмици како знае и умее нека ги мотивира играчите и да бидат по концентрирани на играта своја а не да го бркаат времето ! ај не ме нервирајте пред да се опуштам у кафана :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633

Знаев дека имаше некој ваков кикс во минатото само не бев сигурен дали беше 05 или 06 испадна дека било на 30ти јануари 2005, сакам да укажам дека е човек и му се случуваат грешки па ваљда овде не ја местел за 3+ да испадне.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
И Бонучи "намерно" си даде гол со Киево и "намерно" му ја подаде на Ночерино со Милан. Демек ова Металург се или Охрид 2004 па ќе си местиме и нема да не чепка никој. За Јувентус правиме муабет алооооо . . . :tapp:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ајде доста сеа,дали е намерно или не џабе расправии,помина то и битно другите две да се победат па ова одма ќе се заборај

FORZA JUVE!!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
^
Чекај малку да не се разбереме погрешка .. ја зборам овде за наместен натпревар во кој Буфон ја прервзема таа главна улога.
И јас во ова се согласувам и во претходниот пост се согласувам каде што напиша дека можеше Буфон комотно клизачи да направи и да ја избие пред тој од Лече.. Ма дај не јебете бре човекот кога "згреши" ни грам грижа на совест имаше, го болеше уво ... Значи самиот Буфон кога виде дека 85 минути играчиве на Лече не се приближија кон голот а КАМОЛИ ДА ШУТНАТ сам ја превзеде одговорноста и такаречено ја згреши што апла нема везе од грешка се гледа дека ја подаде топката, КАКО МОЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ И ПРИ СМИРУВАЊЕТО ДА МУ ОТИДЕ ТОПКАТА 15 МЕТРИ ОД НЕГО ???? АЛО СВЕСНИ ЛИ СТЕ ??? Смрди дефинитивно смрди Калчово, милан го местат да биде шампион, не е крив Буфон од горе така е кажано ...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Најслатката титула што ја памтам. :D
--- надополнето: 5 мај 2012 во 02:37 ---
И јас во ова се согласувам и во претходниот пост се согласувам каде што напиша дека можеше Буфон комотно клизачи да направи и да ја избие пред тој од Лече.. Ма дај не јебете бре човекот кога "згреши" ни грам грижа на совест имаше, го болеше уво ... Значи самиот Буфон кога виде дека 85 минути играчиве на Лече не се приближија кон голот а КАМОЛИ ДА ШУТНАТ сам ја превзеде одговорноста и такаречено ја згреши што апла нема везе од грешка се гледа дека ја подаде топката, КАКО МОЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ И ПРИ СМИРУВАЊЕТО ДА МУ ОТИДЕ ТОПКАТА 15 МЕТРИ ОД НЕГО ???? АЛО СВЕСНИ ЛИ СТЕ ??? Смрди дефинитивно смрди Калчово, милан го местат да биде шампион, не е крив Буфон од горе така е кажано ...
Чим го местат Милан шампион да стане.Што праиме ако Јуве ги победи двете по ред и ние славиме?Ти ќе славиш или ќе бараш уште теории кој местии кој ја пуштил кој бил потплатен бла бла бла.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
kako moze profesionalen igrac da promarsi prazen gol??? kako moze profesionalen igrac da dozvoli da bide izdriblan??? kako moze profesionalen igrac da dozvoli da zgresi pas??? kako moze profesinalen igrac da dozvoli da doibe zolt karton???kako moze da dozvoli da dobie crven???kako moze da dozvoli da naprai enac???? ko so mozat site igraci taka da zgresat moze i eden golman ...

Kajgana Shop

На врв Bottom