Па не сме се разбрале погрешка.Браво за мислењето што го имаш за Џиџи.^
Чекај малку да не се разбереме погрешка .. ја зборам овде за наместен натпревар во кој Буфон ја прервзема таа главна улога.
Муабетот не е дека Буфон намерно ни го загрозува скудетото, туку праиме муабет дека утакмицта е местена, a Буфон ја превзема улогата капираш? После се што има направено за Јуве, има некој кој ќе може да му се налути на Џиџи? Не! Епа тоа е финтата, пуштање бод на Лече и победа на следните 2 утакмици и сите среќни и задоволниЗначи зборуваме за Буфон кој за клубот остана во втора лига, дека намерно го загрозува скудетото за Лече да освои ЕДЕН бод... не можам да поверувам. А за дегажирање, пак ќе кажам, Јуве со Конте веќе не ја рога напред топката, ја чува максимално, ’данокот“ го плативме со лече, а “придобивката“ е прво место. А пред некој ден гледав на еуроспорт десетици вакви грешки само од сезонава...
И јас во ова се согласувам и во претходниот пост се согласувам каде што напиша дека можеше Буфон комотно клизачи да направи и да ја избие пред тој од Лече.. Ма дај не јебете бре човекот кога "згреши" ни грам грижа на совест имаше, го болеше уво ... Значи самиот Буфон кога виде дека 85 минути играчиве на Лече не се приближија кон голот а КАМОЛИ ДА ШУТНАТ сам ја превзеде одговорноста и такаречено ја згреши што апла нема везе од грешка се гледа дека ја подаде топката, КАКО МОЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ И ПРИ СМИРУВАЊЕТО ДА МУ ОТИДЕ ТОПКАТА 15 МЕТРИ ОД НЕГО ???? АЛО СВЕСНИ ЛИ СТЕ ??? Смрди дефинитивно смрди Калчово, милан го местат да биде шампион, не е крив Буфон од горе така е кажано ...^
Чекај малку да не се разбереме погрешка .. ја зборам овде за наместен натпревар во кој Буфон ја прервзема таа главна улога.
Најслатката титула што ја памтам.
Чим го местат Милан шампион да стане.Што праиме ако Јуве ги победи двете по ред и ние славиме?Ти ќе славиш или ќе бараш уште теории кој местии кој ја пуштил кој бил потплатен бла бла бла.И јас во ова се согласувам и во претходниот пост се согласувам каде што напиша дека можеше Буфон комотно клизачи да направи и да ја избие пред тој од Лече.. Ма дај не јебете бре човекот кога "згреши" ни грам грижа на совест имаше, го болеше уво ... Значи самиот Буфон кога виде дека 85 минути играчиве на Лече не се приближија кон голот а КАМОЛИ ДА ШУТНАТ сам ја превзеде одговорноста и такаречено ја згреши што апла нема везе од грешка се гледа дека ја подаде топката, КАКО МОЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ И ПРИ СМИРУВАЊЕТО ДА МУ ОТИДЕ ТОПКАТА 15 МЕТРИ ОД НЕГО ???? АЛО СВЕСНИ ЛИ СТЕ ??? Смрди дефинитивно смрди Калчово, милан го местат да биде шампион, не е крив Буфон од горе така е кажано ...
kako moze profesionalen igrac da promarsi prazen gol??? kako moze profesionalen igrac da dozvoli da bide izdriblan??? kako moze profesionalen igrac da dozvoli da zgresi pas??? kako moze profesinalen igrac da dozvoli da doibe zolt karton???kako moze da dozvoli da dobie crven???kako moze da dozvoli da naprai enac???? ko so mozat site igraci taka da zgresat moze i eden golman ...И јас во ова се согласувам и во претходниот пост се согласувам каде што напиша дека можеше Буфон комотно клизачи да направи и да ја избие пред тој од Лече.. Ма дај не јебете бре човекот кога "згреши" ни грам грижа на совест имаше, го болеше уво ... Значи самиот Буфон кога виде дека 85 минути играчиве на Лече не се приближија кон голот а КАМОЛИ ДА ШУТНАТ сам ја превзеде одговорноста и такаречено ја згреши што апла нема везе од грешка се гледа дека ја подаде топката, КАКО МОЖЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ИГРАЧ ДА НЕ МОЖЕ ДА ЈА СМИРИ И ПРИ СМИРУВАЊЕТО ДА МУ ОТИДЕ ТОПКАТА 15 МЕТРИ ОД НЕГО ???? АЛО СВЕСНИ ЛИ СТЕ ??? Смрди дефинитивно смрди Калчово, милан го местат да биде шампион, не е крив Буфон од горе така е кажано ...