Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
http://tv7.bg/news/politics/8840212.html
Што приметив ?
Баткиве дури контактирале со нивните од Блгарија и меѓу убиените момчиња немало ниту еден со бугарски пасош ама биле млади па доста од нив и немале пасош. Па по имената пробале да видат дали се блгарски граѓани, има совпаѓање на имињата ама датите не одговарале.
Да не ги спомнам останатите провокации со Блгарите од Македонија, имало физички напади на гробот на Гоце, ама јас го оставив цвеќето, цвеќето беше таму, пред гробот, ама некој не ми даде да го ставам.
Алоооооооооооооооооо, Блгарииииииииииииииии, полека бе да му онадам таквото.
Полека, имате ли УМ.
Душава и после 2 недели неможе да ми се смири за децата, вие не биле блгарски граѓани.
ПА земете отворете шампањ за тоа.
Пропаѓањето немало ДНО.
Запамтете го Славјански.
Се ова што се случува на Македонците е само предигра за вас.
Ќе дојде денот ќе сркате од чорбата која ја варите за нас.
Срам да ви е.
Што приметив ?
Баткиве дури контактирале со нивните од Блгарија и меѓу убиените момчиња немало ниту еден со бугарски пасош ама биле млади па доста од нив и немале пасош. Па по имената пробале да видат дали се блгарски граѓани, има совпаѓање на имињата ама датите не одговарале.
Да не ги спомнам останатите провокации со Блгарите од Македонија, имало физички напади на гробот на Гоце, ама јас го оставив цвеќето, цвеќето беше таму, пред гробот, ама некој не ми даде да го ставам.
Алоооооооооооооооооо, Блгарииииииииииииииии, полека бе да му онадам таквото.
Полека, имате ли УМ.
Душава и после 2 недели неможе да ми се смири за децата, вие не биле блгарски граѓани.
ПА земете отворете шампањ за тоа.
Пропаѓањето немало ДНО.
Запамтете го Славјански.
Се ова што се случува на Македонците е само предигра за вас.
Ќе дојде денот ќе сркате од чорбата која ја варите за нас.
Срам да ви е.