Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Имаше.Ме интресира нешто за протестов. Имаше некое албанско знаме или сите беа верски?
Имаше.Ме интресира нешто за протестов. Имаше некое албанско знаме или сите беа верски?
Дури и американскиот амбасадор така изјавил???Se uste nema cvrsti dokazi, duri i Amerikanskiot ambasador takva izjava dade, a inace ako se dokaza deka stvarno tie se zlostornicite, togas javno treba da gi strelaat, i toa jas ke aplaudiram, bez razlika sto e po nacionalnost..
Значи мешан верско-национален протест. Е сега веќе е многу тешко да се оквалификува правилно.Имаше.
Затоа во светскиот спам треба да се каже дека се работи за албански муслимани бидејќи неможе муслиманите да бидат терористи во државава а Албанците јагниња.Ме интресира нешто за протестов. Имаше некое албанско знаме или сите беа верски?
Џани ФакдапајсОвој е најфаца на протестот , со кривите очи
tie se TERORISTI, tie so bombi gi napagaat civilnite objekti niz cela Turcija, ova ne e isto sto go zboruvas..
Ne geldam nekoj vo Skopje nekoj taka da si napravi, da rusat mostovi,da srusat zgradi skoli, gradinki itn,kako sto e vo Turcija, terorizmot vo Turcija e vistinski terorizam,za niv nema mesto vo Turskoto opstestvo..
Му ги гледате знакчињата за биорадиоактивност , доле лево на јакнатаЏани Факдапајс
Se uste nema cvrsti dokazi, duri i Amerikanskiot ambasador takva izjava dade, a inace ako se dokaza deka stvarno tie se zlostornicite, togas javno treba da gi strelaat, i toa jas ke aplaudiram, bez razlika sto e po nacionalnost..
Тука сум повремено, ве читам.Каде е сега Принц ,истиот тој што вчера ја објаснуваше потребата да оди на протест?
Нема што да се каже засега. Прашај нешто, ќе ти одговорам ако ме заинтригира прашањето.Зошто молчи ,нема што да каже?
Абе овој продава петарди ............Овој е најфаца на протестот , со кривите очи
Ајде ти како постар/а кажи каков е рационалниот начин за справување со 5 убиства и 10 000 радикали??????Со тој што плука и го повредува нашиот народ можеме да се справиме на многу начини,само треба да го избереме вистинскиот ,рационалниот,најдобриот за нас.
Дали се каеш што излезе на протест?Тука сум повремено, ве читам.
Нема што да се каже засега. Прашај нешто, ќе ти одговорам ако ме заинтригира прашањето.