А значи тој бриши ко че го напишам вистинското име за ПланинаривеВЕДНАШ, ВЕДНАШ ТОЈ ПРИНЦ ДА СЕ ТРГНЕ ОД МОДЕРАТОР, ВЕДНАШ ... Ве молам подржете ме, ова веќе излегува од контрола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А значи тој бриши ко че го напишам вистинското име за ПланинаривеВЕДНАШ, ВЕДНАШ ТОЈ ПРИНЦ ДА СЕ ТРГНЕ ОД МОДЕРАТОР, ВЕДНАШ ... Ве молам подржете ме, ова веќе излегува од контрола.
Во темата модератори и администратори јас доставив барање.Епа ајде отвори тема за тоа и да гласаме. Вака ќе ти го избрише мислењето.
И после да ни го затворат форумов зошто они ке протестираат пред влада дека го тргнале како модератор ....немој те моламВЕДНАШ, ВЕДНАШ ТОЈ ПРИНЦ ДА СЕ ТРГНЕ ОД МОДЕРАТОР, ВЕДНАШ ... Ве молам подржете ме, ова веќе излегува од контрола.
најнови вести, судот веке пресудил по 150 години затвор за убијциве што се во притвор, бадијала овие протестирет, пресудата е веке донесена
Не за друго , не може на ignore да се стави зашто е модератор !!! Дискриминација !!!!ВЕДНАШ, ВЕДНАШ ТОЈ ПРИНЦ ДА СЕ ТРГНЕ ОД МОДЕРАТОР, ВЕДНАШ ... Ве молам подржете ме, ова веќе излегува од контрола.
Затоа реков дека веќе се менува тоа, шупелко неначитана.
Јас веќе учев на Тетовскиот, универзитет кој се доби со многу ќотек и лежење затвор.
Ооо колку само се лажеш дека во Тетовскиот универзитет се едуцирате и добивате знаење, мене смешно ми е тоа да го наречам универзитет![]()
А? Што сакаше да каже авторот?
Ај бе уште ти фалиш на темава.
“Ќе се видиме во шума“?
Мислам стварно?![]()
А значи тој бриши ко че го напишам вистинското име за Планинариве
А? Што сакаше да каже авторот?
Ај бе уште ти фалиш на темава.
“Ќе се видиме во шума“?
Мислам стварно?![]()
Ова вистина е или се шегуваш?
Те читам и не ми се верувам што г...а јадешкој не ви дозволил образование ??? Кој? Или свесни сте за тоа дека образован човек не прави глупости, размислува со своја глава, па такви вас не ви требаат? Нормално, дека некој едуциран нема да искоци и да коЉе и пуЦа со каљаш по улици... образовани вас не би требаат... ете затоа сте прости, а не зашто некој не ви дозволува.... какви гомнарии само посра тука... еј не ми се верува...
Се кладам дека еден не знае што пишува на знамињата.Религијата на мирот
![]()
![]()