Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Некој праша, што мислат Бугарите за ситуацијава... па еве тие со што се занимаваат и каков осет имаат за пласирање на нивната пропаганда:
"Трибунал": Един от убитите в Македонија е б'лгарин

http://tv7.bg/news/incidents/8773662.html
Бугарска работа.Во толку озбилна тема да те прекинат од смеење o_O

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Е ова е за смеење :pos:

Сега ќе почнат националистите бугари да кењаат како блгарската воиска треба да флезе в Македонија и да го заштити бугарското население.....:pos:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Е ова е за смеење :pos:

Сега ќе почнат националистите бугари да кењаат како блгарската воиска треба да флезе в Македонија и да го заштити бугарското население.....:pos:
Нели логиката натаму иде.....и кога ќе размислиш малце подлабоко и не е за смеење....

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Ne mislev samo za Makedoncite tuku voopsto .. Jas mislam taka , moze i da gresam .
Leka noc do site i ne sakav nekogo da go povredam so moite postovi .
па и јас на двете страни мислев.
добро мислиш само не сакаш да го видиш или признаеш очигледното.
наседнавте на туѓи идеали и доктрини и заради нив сакале да признаете или не станавте заложници на идеологија која не била својствена за овие простори.
знам дека никогаш нема јавно да признаеш ни ти ни никој друг од вашиот народ но длабоко во себе знаете дека се заебавте и сега ја плаќате цената исто како и ние, можеби и повеќе. да можете се ке вратите да биди како порано барем поголем дел од вас обичните албанци кои не се дојдени пред 30 години на овие простори , ама за жал премногу си ги извалкавте рацете подржувајки ги косоварите. наседнавте и испаднавте наивни, а сега видовте што таа нивна идеологија носи, дека и вие го изгубивте мирот и спокојот. за да си го вратите треба сами да го исчистите коровот и плевелот од вашиот двор. што побрзо тоа подобро за сите. и за нас и за вас.
јас мислам така може и да грешам.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Нема гајле, во пред-двегодишниот број на Кајгана можеш да прочиташ повеќе за тоа: http://forum.kajgana.com/threads/Што-се-случува-со-ИВЗ.42770/

Нејкам да читам 50 страни коментари кажи ми што мислиш лаже или не лаже?Кратко и јасно.Еве пак изјавил сега дека постојат, што мислиш ти за тоа?

P

Princ

Гостин
Нејкам да читам 50 страни коментари кажи ми што мислиш лаже или не лаже?Кратко и јасно.Еве пак изјавил сега дека постојат, што мислиш ти за тоа?
Насочената тема едвај да има 2 страни. Ако и толку те мрзи да прочиташ и истражиш, мене двојно повеќе ме мрзи да одговарам на одговорени прашања.
Пријатно.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Нели логиката натаму иде.....и кога ќе размислиш малце подлабоко и не е за смеење....
Па смешно е зш тоа е окупација, а не сме во Хитлерово време нели?:)

Сите околу нас нешто освајаат како оној Солунскиот метрополит Антимос кој за 2 саати ќе не освои :pos:
--- надополнето: 4 мај 2012 во 02:25 ---
хаха
Насочената тема едвај да има 2 страни. Ако и толку те мрзи да прочиташ и истражиш, мене двојно повеќе ме мрзи да одговарам на одговорени прашања.
Пријатно.
Абе кажи ми дали лаже првиот човек на ИВЗ? Тоа се две букви да или не?:)

Член од
20 мај 2008
Мислења
130
Поени од реакции
54
Никој не ти забранува ниту да исмејуваш ниту да убиваш ниту да мочаш по верите ниту па да е*еш кој сакаш и зошто сакаш...мене ми беше поентата што сакаше да кажеш со тоа што ѓи наброја "боговите", кога всушност е ЕДЕН.

Да ти кажам на тебе нешто мали. Еден е Господ, една е Велесила која ракува со сите нас со цел свет и све остало, така да не е убаво да се исмејуваш ако си верник некаков;)
Lay off the drugs bro.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Па смешно е зш тоа е окупација, а не сме во Хитлерово време нели?:)
Некако не е местото за тоа, но јас на еден друг подфорум отворив тема што ми ја заклучија, баш со слична тематика.

Но ајде, не е времето на Хитлер, ваљда грешам, иако настаните и логичните заклучоци и други ги даваат.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Некако не е местото за тоа, но јас на еден друг подфорум отворив тема што ми ја заклучија, баш со слична тематика.

Но ајде, не е времето на Хитлер, ваљда грешам, иако настаните и логичните заклучоци и други ги даваат.

Така е.

Пошо комшијава несака да одговори, а јас и ти како "неверници" да му веруваме ли на поглаварот на ИВЗ ?

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Бугарска работа.Во толку озбилна тема да те прекинат од смеење o_O
Апла бугарска работа. Него ти ме потсети и ме изнасмеа, еднаш седиме со едни бугари пиеме и нешто се расипа во моментот и јас реков, Абе бугарска работа, како сакаш да не се расипе. Дечките не ме сванаа па после морав да им објаснувам како нас за нешто што е грдо направено, расипано, што не чини, синоним ни е зборот, Бугарско. Барем порано ние така викавме.
Инаку сега вечерва пред 20стина минути правев муабет со еден бугарин на ФБ и ми вика дека секојдневно на БГ телевизиите давале пропаганди како ние сакаме да ги уништиме бугарите, како македонија била одземена насилно од бугарите, дури и типов ми рече дека целово негово друштво не пишувале и одбегавале Кирилично Писмо, бидејки Кирил и Методиј биле повеке од страната на Македонците. :tapp: :pos:
Многу пати во животот сум работел , да не речам и живеел со бугари, го знам нивниот јазик и слично и бугарите за мене се К-15 во поим, комедија во живо. 15 минути ти зборуваат нешто, па ти им докажуваш друго, па после ти викаат ,така е во право си. Бугарите се глупи измиени мозоци од страна на нивните пропагандаторски медиуми. Ама поарни се од албанците. Во секој случај добро ке те изнасмеат.

Kajgana Shop

На врв Bottom