Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Odi prasaj ja be Piratic , slobodna e , se glea sprema zborovite i kulturna e , i u maica ima NEW YORK napisano , taman teroristkinja :)
Не реков дека е терористкиња, туку реков дека лаже суши ........ ја допреле за рака и ја погледнале (несакајќи) во лице и демек тоа е малтретирање ! :facepalm:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
1000 пати има излезено на телевизија и има кажано дека постојат и дека можно е да има проблеми, Самите муслимани имаат проблеми со овие незнам како да ги наречам уназадени.....треба брзо решение....

А протестот утре баш од таа џамија кај шо тие проповедаат ке тргне :confused:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Два дена по убиството киднал у Белгија фраерот а брат му ништо не знае:facepalm:

а бе што знаат тие ,тие се борци за човекови права,они не знаат пиштол да држат а не пак да пукаат :facepalm:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Nekogas sum bil reprezentativec , nekogas kaj so sum treniral sum bil edinstven Albanec , dovolno dokazuva za moeto licemrje samo za tvoeto nikako da priznaes :)
Јас нигде не пишав дека ги сакам Албанците. Нит ги сакам, нит ги ни мразам едноставно морам да живеам со нив. Ти тврдиш дека многу си не сакал, ама сега некако сме ти станале чудни.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
А ај ти замисли што би се десило ако место Македонци, во државава имаше Грци, е па тогаш немаше да ја пеете оваа песна бе пријателче, затоа што ќе ве решеа по брза постапка, затоа што немаше да ви дозволат да бидете ‘‘заштитен вид‘‘, затоа што со време ќе ви кажеа што значи правна држава и кој е кој.

И ајде ти се молам само едно прашање одговори ми, наброј ми 1 држава во која се протестира за осомничени за 5 кратко убиство, пред да биде завршено судењето.
Makedonija :)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Иако не сум Бугарин, а искрено, и не ми се баш симпатични, ќе си земам слобода да ти одговорам нешто во врска со твоето прашање.
Бугарите не би требало да мислат ништо, бидејќи не би требало да ги интересира тоа нив.
Арно ама, имаат они еден дефект, едни недосонувани санстефански сништа, па пола Балкан, а најмногу Македонија ја сметаат онака романтично нивна, населението за бугарско, и си посакуваат Голена Бугарија, слично како Вие Голема Албанија. Знаеш... оној проектот за големи балкански држави, кои сите без исклучок, потајно си го посакуваат.
Е, сега, Бугарите како што гледаш, велат дека некој сака даја прикаже Македонија како место кое има тероризам, ова она... се со цел уназадување на државата во оние ЕУ НАТО аспирации.
И, секако, тие би ги обвиниле на прво место Србите, а после нив Вас.
А всушност, и тие спаѓаат во онаа група на која би и одговарала нестабилна Македонија, а, Богами, и на драго срце би лапнале уште нешто територија.
Не си многу во право. Прво зашто треба да ни интересира-заштото кога мечката заиграе во дворот на соседа, може да заиграе и во нашиот. Тиja работи со вакви масакри не са работи,што можат да не се забележат. Утре убиjците можат да стасат овде како туристи и да повторат масакар. Второто което от днес почнува да излиза - има непотврдена информациja,дека мегу масакрираните има бугарски државjaни. Дали е вистина или не-ке разберем предпоставувам утре.
Точно - некоj мати водите во РМ и гледа да создаде напрежение. Мирна РМ не отговара на некои сили. Албанците можат да бидат многу лесно дискридитирани со един ваков масакар и фрлена вината врз нив, а тоа може... а веке и го гледаме ... засили напрежението во заедниците. А дали има интерес БГ да има нестабилна РМ - не, БГ има многу повеке интерес РМ да биде стабилна држава,коja е како тампон от втора муслиманска држава и население.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Jas go svakam toa ubistvo http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm kako poveke :site sto ne praat i mislat kako niv im se dusmani , bez obzir dali se Muslimani ili Kristijani .
Deckive otidoa preku firma da rabotat za leb i bile dobri decki i vernici
Да такви се, и затоа таквите мислења треба да се сузбијат. Со такви мисли биле и оние кои ги убиле децата, нема везе што никогаш не ги виделе ни познавале, сепак ги сметале за душмани кои треба веднаш да се ликвидираат. Голема сличност има меѓу талибанците кои го убиле другарти (и другите) и овие кои убиле на Смиљковско езеро

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
да бе замисли дури заборавиле и 100 грама кафе и локум да им однесат, чисто онака оти влегуваат во “домаќинска“ куќа,можеби требало и црвен тепих да им постелат,или не можеби требало да им се јават, нешто во стилот: АЛО дома сте,ние доаѓаме тури го џезвето на ринглата.АЛООООООО Шкипери ова не е холивудски филм да си играете,ова е МАСАКР и нема збор кој ќе го оправда овој ЗЛОСТОР,и прашања од типот не требало да ја допираат ,не требало во очи да ја гледаат не држат вода.Да беше Македонија нормална држава (како што не е) досега овие веќе ќе беа на вечниот пат, а не во затвор.И зошто не протестиравте кога го убија Бин Ладен и го фрлија како куче во океан зошто и за него не баравте цврсти докази и фер судење,можеби и тој не ги урнал кулите близнакуши ?
Тоа го напишав на смеа бе ало, не сум љоч ............. сфаќаш ли ти што е зезанција .. демек полицијата е крива, не требало да ги гледа во лице и да ги фаќа за раце, тоа било малтретирање(според нив), што ли си помисли ти бе дека сум љоч ?! :facepalm:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Pa na Grcija i na Bugarija ne im odgovara Makedonija da ostane stabilna drzava,mnogu ubavo se sekavam pred 2 godini koga grkot Samaras rece deka Grcija ne treba da go resi sporot za imeto so Makeodnija, i taka ova zemja ke se podeli, nie treba uste malku da cekame, a isto mislenje ima i vo Bugarija, i tie dosta se aktivni so razuznavacki nacini.. Za Makedonija po golema zakana e Grcija i Bugarija, nego Srbija,Albanija i Kosovo..
Naj mnogu bugarski razuznavaci ima vo Makeodnija, za toa da si siguren..
Дозволи ми да знам подобро каково мислене има во Бугариja (y)
Нема интерес БГ да граничи со повеке от 1 муслиманска држава. Стабилна РМ, коja е тампон зона е интересот на БГ.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
А протестот утре баш од таа џамија кај шо тие проповедаат ке тргне :confused:
Епа тоа е најлошото...затоа што, овие со брадиве од 19 век кои се од Саудиска Арабија и остали подржувачи на Исламскиот тероризам успеваат да ја преземат и муслиманската младина овде....ништо чудно по 20години исто како во Ирак, Иран на секој чекор, пазар, аеродром, да се разнесува по некој/а со тон експлозив околу себе. Засеа го гледаме тоа на филмови, ама да се сетиме дека и порано убиства, класични егзекуции гледавме само на филмови...а сеа....реалност на секој чекор.....пукања од кола, брканици со пиштоли, сега реалност....веке навика.....

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Тоа го напишав на смеа бе ало, не сум љоч ............. сфаќаш ли ти што е зезанција .. демек полицијата е крива, не требало да ги гледа во лице и да ги фаќа за раце, тоа било малтретирање(според нив), што ли си помисли ти бе дека сум љоч ?! :facepalm:

не ти реплицирав директно тебе туку преку твојот пост индиректно му реплицирав на оној на кој ти му реплицираше,знам дека не си љоч :cool:

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Сакам да ти кажам дека најдобрата другарка ми е турчинка. Твоите ставови дека македонската полиција или влада н.з. сака да исценира меѓуверска? омраза, (со сите оние теории за НАТО каде всушност за членство се бара средени внатрешни односи, а и со соседите, а не убиства и тензии) а не оние што утепаа 5 невини ме навредуваат лично, а и секој би се навредил со IQ над 80. Знам што другарка ми мисле. Многу различно од тебе . Ова ти го кажувам дека се осетив навредено. И не ми мешај ни сини ни портокалови од нив на ова дереџе сме. Поздрав
Izvini ako pogresno me sfati..

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.643
Поени од реакции
35.190
БИНГО, :cuc:,
Точен одговор
ЕДИНСТВЕНО во Македонија, можете да си играте како што ќе ви падне на памет, затоа што ЕДИНСТВЕНО во Македонија малцинството има поголеми права од мнозинството, ЕДИНСТВЕНО во Македонија паразитот затоа што престојувал толку долго во домакинот еволуирал до степен да се чувствува како поголем домакин од домакинот:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom