Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro de vo red e toa , no ako si go gleal amerikanskiot Ambasador i toj se prasuva "kaj vi se dokazite " .. mene i me cudi kako smeta nekoj da go prglasat za vinoven dodeka ne im e sudeno seuste ?
Najdi mi edna drzava u svet sto prai vaka ?
Амбасадорот рече дека не е запознат со доказите и така и треба да биде, сепак тој не е ни обвинител ни судија ни адвокат, доказите мислам дека во овој степен му се презентирани на истражниот судија и мислам на адвокатите. Онака лично мислам дека има некој или некоји силни докази кои укажуваат на извршителите пошто со рекла казала или претпоставки , и власта и судството ќе се избламира до непоправлив степен. Во прашање е сега многу повеќе од обичен судски спор, Македонија сака а и треба да се докаже како сериозна демократска правна земја која е на праведната страна во борба против тероризмот а во овј случај ќе биде посматрана и оценувана и од ЕУ и од Америка и од НАТО и од куп организации за право, човечки права.... Општото мнение и прогласување на виновни е лошо, затоа што со тоа терористите и ја исполнија целта, создадоа напната ситуација која може да ескалира. Секој кој повикува на одмазда, крв, освета.... всушност го продолжува делото на тие злосторници.

Па не те сфатив што сакаш да кажеш?
Затоа и те прашав уште еднаш да ми објасниш.
Kolku pokusav da ti porevedam zborovi od youtube , pak mene me napagase ... rekov deka ne se moi zborovi tuku se trudev da ti prevedam posle vaseto prasanje .

Kolku pokusav da ti porevedam zborovi od youtube , pak mene me napagase ... rekov deka ne se moi zborovi tuku se trudev da ti prevedam posle vaseto prasanje .

Па не реков де дека ти си го рекол тоа...
Не знам како успеа така да ме сфатиш.
Реков дека е апсурдно да се верува дека тој доброволно ќе дојде во МВР или дека е во Белгија.
Зборови на брат или сестра не се кредибилни, пошто по дифолт се подразбира дека брат или сестра ќе си го штитат братот пошто е нивна крв.
Ме разбра сега?

Епа чекам да ми кажеш во кој суд ги судат пред да ги донесат таму.Чекам...
п.с.прашај го чичко ти Пол Волерс.Можда тој знае.;)

Ova e edna obicna finta za pred samitot vo NATO, demek i Makedonija ima ogromni problemi so terorizmot..:facepalm: Demek primete ne vo NATO, ostajte gi Grcite.:свиркам:

Ova e edna obicna finta za pred samitot vo NATO, demek i Makedonija ima ogromni problemi so terorizmot..:facepalm: Demek primete ne vo NATO, ostajte gi Grcite.:свиркам:

Тогаш и поглаварот на ИВЗ е замешан во финтава кога кажа дека вооружени лица окупираат џамии....

Епа чекам да ми кажеш во кој суд ги судат пред да ги донесат таму.Чекам...
п.с.прашај го чичко ти Пол Волерс.Можда тој знае.;)
I kakov odgovor cekas od mene vo vrska so tvoeto prasanje ?
Demek ovie bile isti teroriste kako tie u USA i ocekuvas jas da ti se spotivstavuvam i niv da gi branam ili kako ?
Ova so razgovorot nema nikakva vrska , tie u Gvantanamo ne se pusteni po 48 casa doma i toa sosema nesto drugo , a ovie Albancite tuka se pusteni , ali pred toa tepani ..

да бе и овие 5 отидоа курбан колку да влеземе во НАТО....цццц свашта од овие некауриве

Напротив ова оди на штета на Македонија, кој сака да земе нестабилна држава во сојуз?

До сите албанци на форумов, кој од вас ќе оди на утрешниот протест, се надевам му е јасно дека со тоа го поддржува убиството на 5те македонски граѓани. Исто треба да ви е јасно дека вие сте тие што ја дестабилизираат Македонија.

И мислам смешни сте веќе со тоа сакаме да се фатат убијците, кога очигледно не сакате, само што почна истрага, протести ќе правите. Како тоа вие сакате, ајде ве молам објаснете ми со што тоа сакате да се фатат, сами да отидат да признаат? Или и тогаш ќе кажете дека под присила признале? Мислам дај...

Срамота, човек мрсул да не фрли..

Напротив ова оди на штета на Македонија, кој сака да земе нестабилна држава во сојуз?

Така е, плус да добие членство во ЕУ каде сограѓаниве би имале и право да се преселат и да живеат во некои од земјите......свашта нешто ќе чуеш. Инаку тие истите фанатици/дрога дилери/воени профитери никако не им одговара Македонија да е во НАТО и ЕУ....Која земја на ЕУ е дестабилизирана од обични криминалци како тука што можат и дестабилизираат кога ќе посакаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom