Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Амбасадорот рече дека не е запознат со доказите и така и треба да биде, сепак тој не е ни обвинител ни судија ни адвокат, доказите мислам дека во овој степен му се презентирани на истражниот судија и мислам на адвокатите. Онака лично мислам дека има некој или некоји силни докази кои укажуваат на извршителите пошто со рекла казала или претпоставки , и власта и судството ќе се избламира до непоправлив степен. Во прашање е сега многу повеќе од обичен судски спор, Македонија сака а и треба да се докаже како сериозна демократска правна земја која е на праведната страна во борба против тероризмот а во овј случај ќе биде посматрана и оценувана и од ЕУ и од Америка и од НАТО и од куп организации за право, човечки права.... Општото мнение и прогласување на виновни е лошо, затоа што со тоа терористите и ја исполнија целта, создадоа напната ситуација која може да ескалира. Секој кој повикува на одмазда, крв, освета.... всушност го продолжува делото на тие злосторници.Dobro de vo red e toa , no ako si go gleal amerikanskiot Ambasador i toj se prasuva "kaj vi se dokazite " .. mene i me cudi kako smeta nekoj da go prglasat za vinoven dodeka ne im e sudeno seuste ?
Najdi mi edna drzava u svet sto prai vaka ?