- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Другар да ти кажам така јас бев загрижен дали му влепил Роси една и дали мислиш ти дека не треба така да прави.http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/05/03/3077834/muntari-not-giving-up-on-serie-a-title
Muntari not giving up on Serie A title
--- надополнето: 3 мај 2012 во 17:17 ---
А го видовте ли ова
Вчера Делио Роси го затепа Јајич.И Роси одма добил отказ од Фиорентина.Работата била што Роси го извадил во 30 минута Јајич,и овој нешто му пререкол и Роси збеснал.Треба да се слуса тренерот тој каква замисла има за играта,кој кога треба да игра или не игра тој одлучува,е сега незнам сто му пререкол Јајич ама нетреба така бурно да изреагира.
Знам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.Другар да ти кажам така јас бев загрижен дали му влепил Роси една и дали мислиш ти дека не треба така да прави.
Шо ти е бе? Кој навивач на Милан го боли таквото за ова? Пиши во Серија А темата или во Фан Клуб: Фиорентина...
ц.ц.ц.ц
Нема потреба.Знам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.
Ти па не ме слусас мене дека не треба секаде да коментирас, загризен сум за твојата безбедност мислам дека ќе да те снајде и тебе исто како Јајич.Другар да ти кажам така јас бев загрижен дали му влепил Роси една и дали мислиш ти дека не треба така да прави.
Шо ти е бе? Кој навивач на Милан го боли таквото за ова? Пиши во Серија А темата или во Фан Клуб: Фиорентина...
ц.ц.ц.ц
Го има другарче ова во Сериа А темата. Посети ја и таа тема ако незнаеше дека постои.Знам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.
Море мамата да му ја ебам и на тој грдиот Роси и на Фиорентина што ни зедоа годинава 4 бода и ме едина екипа со која Фиорентина е во позитивен биланс....како не ипаднаа да им ебам таа мамата вампирска кога играат со насЗнам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.
ХАХАХАХА дојдов да го стаем клипов ама пред мене ти, се згазив од смеење... Ван Бомел е најбољи
Ибра ѕвер
П.С се исплашив кога го видов Страсер, светски шампион во грдота е![]()
НЕЕ
Зашо бе не?ХАХАХАХА дојдов да го стаем клипов ама пред мене ти, се згазив од смеење... Ван Бомел е најбољи
--- надополнето: 4 мај 2012 во 11:31 ---
НЕЕ![]()