Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/05/03/3077834/muntari-not-giving-up-on-serie-a-title

Muntari not giving up on Serie A title
--- надополнето: 3 мај 2012 во 17:17 ---
А го видовте ли ова

Вчера Делио Роси го затепа Јајич.И Роси одма добил отказ од Фиорентина.Работата била што Роси го извадил во 30 минута Јајич,и овој нешто му пререкол и Роси збеснал.Треба да се слуса тренерот тој каква замисла има за играта,кој кога треба да игра или не игра тој одлучува,е сега незнам сто му пререкол Јајич ама нетреба така бурно да изреагира.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/05/03/3077834/muntari-not-giving-up-on-serie-a-title

Muntari not giving up on Serie A title
--- надополнето: 3 мај 2012 во 17:17 ---
А го видовте ли ова

Вчера Делио Роси го затепа Јајич.И Роси одма добил отказ од Фиорентина.Работата била што Роси го извадил во 30 минута Јајич,и овој нешто му пререкол и Роси збеснал.Треба да се слуса тренерот тој каква замисла има за играта,кој кога треба да игра или не игра тој одлучува,е сега незнам сто му пререкол Јајич ама нетреба така бурно да изреагира.
Другар да ти кажам така јас бев загрижен дали му влепил Роси една и дали мислиш ти дека не треба така да прави.

Шо ти е бе? Кој навивач на Милан го боли таквото за ова? Пиши во Серија А темата или во Фан Клуб: Фиорентина...

ц.ц.ц.ц

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Другар да ти кажам така јас бев загрижен дали му влепил Роси една и дали мислиш ти дека не треба така да прави.

Шо ти е бе? Кој навивач на Милан го боли таквото за ова? Пиши во Серија А темата или во Фан Клуб: Фиорентина...

ц.ц.ц.ц
Знам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900

ц.ц.ц.ц
Ти па не ме слусас мене дека не треба секаде да коментирас, загризен сум за твојата безбедност мислам дека ќе да те снајде и тебе исто како Јајич. :icon_lol: :нинџ: :sneaky:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Знам дека приказнава нема врска со фан клубов,ама мислам дека е интересна односно загризувачка,затоа сакав да ја споделам со вас.
Го има другарче ова во Сериа А темата. Посети ја и таа тема ако незнаеше дека постои.
И не му се нафрлајте одма, кажете му чоечки, можи незнај дека има таква тема.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Море мамата да му ја ебам и на тој грдиот Роси и на Фиорентина што ни зедоа годинава 4 бода и ме едина екипа со која Фиорентина е во позитивен биланс....како не ипаднаа да им ебам таа мамата вампирска кога играат со нас

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281

Ибра ѕвер :pos:

П.С се исплашив кога го видов Страсер, светски шампион во грдота е :facepalm:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583

Ибра ѕвер :pos:

П.С се исплашив кога го видов Страсер, светски шампион во грдота е :facepalm:
ХАХАХАХА дојдов да го стаем клипов ама пред мене ти, се згазив од смеење... Ван Бомел е најбољи :icon_lol:
--- надополнето: 4 мај 2012 во 11:31 ---
НЕЕ (n)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Moже 10-ката на Касано.
А Пато да не ја заслужува 7-цата?

Kajgana Shop

На врв Bottom