Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Сите муслимани не се терористи, како што ни сите терористи не се муслимани (Брејвик).

Имајте малку усул. Радикален ислам е нешто што треба да се искорени од изворот. Октоподот се убива во глава.

Во 21ви век треба сеуште да се секирам каква иднина ќе има моето дете и во какво општество живеам...
Трн, не дупи еј, радикален ислам мај ес. Си правиме самоцензура наместо да ги наречеме некои работи со вистинското име.

Сета оваа медиумска фарса е обична, политичка манипулација како од учебник, толку ми е сето ова одвратно што немам ни желба да дискутирам и да објаснувам, земајќи во предвид дека ова што се случи и онака си ја постигна целта.

Не сме Телетабиси да му ебам матер.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
прво ни ме знајш ни ме познаваш, за да донесиш таков заклучок.
не можам да ти цртам, ама сконцентрирајсе на она радикален ислам.
A ti znaes li sto e radikalen islam i koj go finansira istiot i koj e se vo nego i na kraj kolku e opasen ?????????

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ке ги фатат и нив уште неделава. Си играат од МВР играчки со нив. Полесно е да ги средат и да кажат дека имало отпор.
Потребна е екстрадиција од страна на тамошното МВР, што малку е сомничаво како ќе се одвива целиот тој процес, можеби со години ќе се кријат, нашиве нормално немаат никаква контрола таму. Туку подобро да пратат агенти или па некои платеници и да ги свиткаат.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
прво ни ме знајш ни ме познаваш, за да донесиш таков заклучок.
не можам да ти цртам, ама сконцентрирајсе на она радикален ислам.
Владе истиов муабет го терав прееска. Стигнавме до 2001. Не води никаде таа дискусија. Ќе се изгубите во навреди и етикетирање.

Сепак, последниве 20 години им даваат право да бидат револтирани и да имаат таков став. Немаме баш позитивно конто во вакви акции. Најдобро е да не пробуваш да се објаснуваш. Тешко дека ќе се согласите на крај.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
србите баш и затоа го изгубија косово.
да во право си. се е интерес и се е политика.. финтата е како тој интерес да биде во наша корист.
сега се надевам појасно ти е.
Многу ми е јасно што сакаш да кажеш и баш го следам спорот што го има цитираниот со друг член. Но ситуацијата е ваква: Имаме состојба пред експлозија, целта на тој што ги извршил убиствата е на пат да се постигне. Немој да мислиш дека целта на лажењето се Американците. Тие знаат повеќе и од нашите, тоа се докажа уште другиот ден. Целта на лажењето побарај го внатре во државава. Целта е да се смират страстите.

Немој да си мислиш дека тоа што го збориш ќе ни даде некаков ексклузивитет за некакво делување, не се надевај на принципиелност. Муабетите од типот, „видете, имаме заеднички непријател“, не палат. Све може да ни се врати на наша глава, па на крај и да испаднеме криви дека нешто сме насместиле, заради ред нелогичности, кои веќе се појавуваат.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Потребна е екстрадиција од страна на тамошното МВР, што малку е сомничаво како ќе се одвива целиот тој процес, можеби со години ќе се кријат, нашиве немаат никаква контрола, туку подобро да пратат агенти или па некои платеници и да ги свиткаат.
Каква екстрадиција друже зарем мислиш ти дека стварно избегале на косово. Па гледај со каква елементарна психа на луѓе си имаат МВР работа. Се кријат кај братучеди по планини и се ебаваат со кози и овци.

M

Moon Child

Гостин
Не ми е јасно сега, Исмаили или Исмаиловиќ? На Тв кажаа Исмаиловиќ, а на Фб профилот го пишува Исмаили! Кој кого дупчи сега, што е работава?

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
A ti znaes li sto e radikalen islam i koj go finansira istiot i koj e se vo nego i na kraj kolku e opasen ?????????
Па како не знае на широк сокак секој ден се шетаат луге што го прифатиле радикалниот ислам ние во скопје немаме видено такви ама широк сокак што да ти правам муабет колку сакаш ги има.Од горе до доле го шетаат широк сокак по двапати на ден и сега ние ке му кажуваме за такви он све знае кога ке им направи еден Ганди муабет одма ке станат пацифисти. Владе за претседател:pos:

Член од
2 октомври 2011
Мислења
82
Поени од реакции
62
Just a thought, дали македонската држава може да распише награда за 'wanted dead or alive' за гнидиве со извесна добра сума на пари доколку веќе знае дека се на туѓа територија? Ако можат американциве зошто да не можат другите?

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Не ми е јасно сега, Исмаили или Исмаиловиќ? На Тв кажаа Исмаиловиќ, а на Фб профилот го пишува Исмаили! Кој кого дупчи сега, што е работава?
Мвр не дупчи сите место да објават се во врска со уапсениве етничка припадност и сл ова стана квиз браво за мвр има афинитети да почне да емитува квизови(n)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
го гледаш очигледното и сакаш да ти потврдат??
зошто??
Не е до тоа дали треба мене да ми потврдат нешто или не туку се работи за тоа дали ти веруваш дека во Македонија имало Исламистички движења и дали знаеш што точно значи тоа?За нештата да станат појасни исламскиот фундаментализам никад,па ни тад не се криел од своите терористички акти,па и намери....така да јас лично сметам дека е ова обид на Гоца брк да ги прикрие УЧКите за да не избие 2ра граѓанска војна.А бидете убедени дека се УЧКи.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
Владе истиов муабет го терав прееска. Стигнавме до 2001. Не води никаде таа дискусија. Ќе се изгубите во навреди и етикетирање.

Сепак, последниве 20 години им даваат право да бидат револтирани и да имаат таков став. Немаме баш позитивно конто во вакви акции. Најдобро е да не пробуваш да се објаснуваш. Тешко дека ќе се согласите на крај.
па баш му спомнав, само не сакав директно да те вмешам.
многу е јасно што е играта.
за револтираноста можеби и се во право, ама таквите акции се многу чувствителни.
не е работата кој е појак, туку кој има подршка од кој.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
82
Поени од реакции
62
Еве јас неочекувано (и за мене) дадов одлична идеја. Нека подразмисли владата, некој сигурно чита.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
знам.
а кој се бори против тој радикален ислам??
како беше она. непријателот на мојот пријател е и мој непријател!

Kajgana Shop

На врв Bottom