Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
некој претходно многу убаво ти објасни што и како и зошто.
сега зошто не сакаш ( не велам дека не можеш, не си до толку глуп претпоставувам) да прифатиш зошто е тоа така искрено незнам.
нема врска ни со баба ванѓа ни со csi. се работи за нешто сосем друго од кое македонија како држава би се нашла во win win ситуација, ако паметно изигра. а досега сосем добро ја игра играта.
прати ги само малце медиумите од почетокот на настанот значи од убиствата, не мора претходно. па прати малце изјави на официјални и не толку официјални лица до ден денешен а и овие дена. поврзиги малце конците и ке ја видиш појасно сликата.
не ме сваќај погрешно, само сакам да те наведам дека црното во политиката и дипломатијата не е секогаш црно.
толку вака можам јавно, па ти како сакаш.
Продаваш демагогија како кога македонец ке убие два хулигани албанци се обајвува се за него и како се вика и презиме и националност и од кога работел каков бил а кога е од рамковните не било битно националната припадност види мајката. Многу јасно гледам но очигледно ти не гледаш кај идат работиве во оваа држава

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
некој претходно многу убаво ти објасни што и како и зошто.
сега зошто не сакаш ( не велам дека не можеш, не си до толку глуп претпоставувам) да прифатиш зошто е тоа така искрено незнам.
нема врска ни со баба ванѓа ни со csi. се работи за нешто сосем друго од кое македонија како држава би се нашла во win win ситуација, ако паметно изигра. а досега сосем добро ја игра играта.
прати ги само малце медиумите од почетокот на настанот значи од убиствата, не мора претходно. па прати малце изјави на официјални и не толку официјални лица до ден денешен а и овие дена. поврзиги малце конците и ке ја видиш појасно сликата.
не ме сваќај погрешно, само сакам да те наведам дека црното во политиката и дипломатијата не е секогаш црно.
толку вака можам јавно, па ти како сакаш.
Да било така лесно да се извлече вин вин ситуација, тогаш Србите до сега ќе си го вратеа Косово. Поентата се интересите, а не декларативните заложби. Така да како и да се свртиме, нас гзот ни е позади.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
A oвај па https://www.facebook.com/agim.ismaili.3 на 15 Април објавувал си по зидот. :eek:
Да беше професионален убиец тоа време ќе беше на Косово а он сигурно и покер си е играл. (n)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Па ДА се однесува дека е линкот вистински објавен на Алсат а не дека Инфо си играат ташаци. И дечко промучкај малце пред да одговориш. Никој не е родум од Брест на форумот па да знае колку што се случува вечерва во Брест . Да не си ти од тамо или некој твој братучет се крие тамо?
Да заедно со мајка ти се криеме таму(y)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Продаваш демагогија како кога македонец ке убие два хулигани албанци се обајвува се за него и како се вика и презиме и националност и од кога работел каков бил а кога е од рамковните не било битно националната припадност види мајката. Многу јасно гледам но очигледно ти не гледаш кај идат работиве во оваа држава
Ostavigo nego gledas li deka e pacifist se za meguetnickite odnosi go sledam na nekolku komentari i se nesto se glupira.

P

Princ

Гостин
Чудно, не прочитав дека сакаш да ја слушнеш верзијата на полицаецот во Гостивар, а ти секогаш ги слушаш обвинетите. Или селективно почна да ги слушаш?
Полицаецот од Гостивар веќе имаше овластен бранител, министерката :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
за време на војната еден наш сограѓанин доби шанса и замина за Канада. И побара азил и беше на неколку сослушување, арно ама на тие сосулшувања за преведувач доби албанец од Ѓорче Петров додека судијата некој арап битно нели муслиман а на нашиот сограѓанин приказната зашто да добие канадско државјанство му беше против муслиманството нели и нормално не го ни доби .....

епа муабетот е исто што и тука во темава целата приказна е против муслиманството а модератор е муслиман :cautious: ви се молам како јас така и некои други кои беа неправедно банирани ради нечии немоќи со зборови да врати на нешто да му се одземе модераторството на Princ..............................................................................................................................

во однос на темава би кажал дека на овие убијциве, нарачателите и сите што учествувале на некој начин да им се пуштат неколку како Саид од серијата Изгубени да бидат измачени до степен мајчиното млеко да го повратат да зажалат што се родиле, да ја замразат верата која ги учи на овие работи

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Да имаше нешто во Брест до сега во сите телевизии ке даваа вонредни вести и сл оваа е уштедна шпекулација од терористичата телевизија АЛСАТ која цело време ги провоцира Македонците каде советот за радио контузија да ја казни ц.ц.ц
Абе така викавме и за Танушевци, па после го изедовме. Они се знаат пред време, пошо од нив го јадеме, а ние сме тие кои се секогаш неинформирани. И Министерка Брколаж не убедуеше дека нема терористички групи, па искочи дека сепак има и настрадаа 5 невини лица.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.263
не напротив ти не ја гледаш убаво сликата.
и баш ради тоа што го спомна погоре и ради такви работи од кои сега ти и сите ние живи се јадиме како во соопствената држава се чувствуваме како кираџии се прави ова сега што го прави.
немој да бидеш толку наивен, националноста и имињата ама воопшто нема да смени ништо. ама она другото може да смени многу. сепак сме ситни играчи во големата лига. големите сили бога не молат. ние .... ние треба мудро да изиграме.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Абе остај го полицаецот гола вода е во споредба со овие 20 овие 20 УЧКИ имаат 500 000 адвокати во Македонија кај може полицаецот со вас да се рамни и плус Геро и Најчевска ги имате ке заборавев за малце

P

Princ

Гостин
епа муабетот е исто што и тука во темава целата приказна е против муслиманството а модератор е муслиман :cautious: ви се молам како јас така и некои други кои беа неправедно банирани ради нечии немоќи со зборови да врати на нешто да му се одземе модераторството на Princ..............................................................................................................................
Се согласувам со тебе. Додуша, уште пред пар недели побарав да ми се одземе модераторството бидејќи администрацијата поддржува и охрабрува (со нивен неангажман да се спречи таквиот говор, туку едноставно ги прескокнуваат таквите мислења, селективно) говор на омраза, ама никој не ме слуша, ми го одбија барањето.
Само да појаснам, форумов има 3 администратори, 15 супермодератори, и тројца (мислам, или двајца) модератори конкретно на овој подфорум. Така да никаква одговорност не превземам, јас не сум модератор повеќе на форумов.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Мене ме интересира дали повторно некои организации како “Разбуди се“ ќе излезат на масовен протест за ослободување на 20-мината невини ’жртви’ на политиката?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Мислам дека ти ја пласираше информацијата за баналното апсење. Кој од овие двајца што според МВР се во бегство е во странство на работа? Африм или Алил?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.263
Да било така лесно да се извлече вин вин ситуација, тогаш Србите до сега ќе си го вратеа Косово. Поентата се интересите, а не декларативните заложби. Така да како и да се свртиме, нас гзот ни е позади.
србите баш и затоа го изгубија косово.
да во право си. се е интерес и се е политика.. финтата е како тој интерес да биде во наша корист.
сега се надевам појасно ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom