Верувам во...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Hahahaha...ke ti odgovoram vo stilot na hepta....
Ne sum platen ovde da kazuvam shto znam...
И да си платен и да не си, изгледа тебе ти фалат фурните леб дечко. Не е целта да ти дадат трска и да ти покажат како се лови, треба да научиш и трска како се прави

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.200
Ајде не жали сега
Помина, ајде сега оди на астрална проекција подфорумот и ме подучи што е грешно во праксите што ги наведов и зошто... бидејќи нели треба аргументи за нешто кога ќе кажеш дека не е точно.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
И да си платен и да не си, изгледа тебе ти фалат фурните леб дечко. Не е целта да ти дадат трска и да ти покажат како се лови, треба да научиш и трска како се прави
Trebe i da go najdesh patot do rekata ....SAM

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Помина, ајде сега оди на астрална проекција подфорумот и ме подучи што е грешно во праксите што ги наведов и зошто... бидејќи нели треба аргументи за нешто кога ќе кажеш дека не е точно.
Епа кога ке дадеш аргументи и ти за некои нешта тогаш и јас ке давам аргументи до тогаш нека те копка зошто мислам дека се грешни. Туку што правиш на форумов уште ајде те чека орање волот е спрегнат и таму некои други животни имаше коњи змејови, еднорози...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Trebe i da go najdesh patot do rekata ....SAM
Јас патот одамна сум го нашол пријателе. Џабе ти е и цел свет да го носиш на плеќи, ако не си свесен за тоа. Која корист од мудроста ако само ја читаш? Можеш наизуст да ги научиш сите мудрости од Платон до Ниче, но што корист?

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Јас патот одамна сум го нашол пријателе. Џабе ти е и цел свет да го носиш на плеќи, ако не си свесен за тоа. Која корист од мудроста ако само ја читаш? Можеш наизуст да ги научиш сите мудрости од Платон до Ниче, но што корист?
Odi na prvoto moe mislenje na ovaa tema..... str 7....mislam deka ke razberesh

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.200
Епа кога ке дадеш аргументи и ти за некои нешта тогаш и јас ке давам аргументи до тогаш нека те копка зошто мислам дека се грешни. Туку што правиш на форумов уште ајде те чека орање волот е спрегнат и таму некои други животни имаше коњи змејови, еднорози...
Што бе и ти гледаш од мене?
Абе вие сите што го следите Ошо лесно ги следите и другите во нивните особини?
Не ми се верува... имам следбеници кои прават како мене :)
Оди таму да го убиеш Ошо и да си се ослободиш...Вам ни камшик нема да помогне...

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Што бе и ти гледаш од мене?
Абе вие сите што го следите Ошо лесно ги следите и другите во нивните особини?
Не ми се верува... имам следбеници кои прават како мене :)
Оди таму да го убиеш Ошо и да си се ослободиш...Вам ни камшик нема да помогне...
хххххххххххххаааааааааааа Инаку искочи надвор малце прекрасно е има ѕвезди, блеска скоро полна месечина, птици пеат, свежо е едноставо живо е

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.200
хххххххххххххаааааааааааа Инаку искочи надвор малце прекрасно е има ѕвезди, блеска скоро полна месечина, птици пеат, свежо е едноставо живо е
Ти пак се замараш со мене а? Ако сонце...
На тераса сум и уживам... и те нервирам со моите размисли за Ошо дрдоркото кој што има премногу следбеници без пракса кои се родени со сите сознанија, како што велиш ти :)
Или сте лудаци вие следбениците на Ошо или нешто лошо работите... Следбеници бе... како може да следите нешто без да имате пракса?
па и ме учи каде да сум бре... Толку ми ти сметам а? :)
Е па мора некој и да ти смета со неговите размисли :)

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
hahahahaha ...so drugi zborovi da se relaksira... da meditira(y)
veruvam vo.....meditacija:cuc:
jak e Osho;)

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Ти пак се замараш со мене а? Ако сонце...
На тераса сум и уживам... и те нервирам со моите размисли за Ошо дрдоркото кој што има премногу следбеници без пракса кои се родени со сите сознанија, како што велиш ти :)
Или сте лудаци вие следбениците на Ошо или нешто лошо работите... Следбеници бе... како може да следите нешто без да имате пракса?
па и ме учи каде да сум бре... Толку ми ти сметам а? :)
Е па мора некој и да ти смета со неговите размисли :)
Не ми сметаш воопшто супер си, туку надвор е милина ма каква АП ма какви следбеници не ти требаат ти треба живот и свeст да го спознаеш и постанеш свесен дека си дел во целината и дека си самата целина, преубаво

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.203
Поени од реакции
12.200
Не ми сметаш воопшто супер си, туку надвор е милина ма каква АП ма какви следбеници не ти требаат ти треба живот и свeст да го спознаеш и постанеш свесен дека си дел во целината и дека си самата целина, преубаво
Оди и имај секс со девојката бре, не туку ми дели сликички со ѕвезди и планети. Да видиш ти ап, пдф, дооел и све што ќе ми ти текне.
Оди испукај и го семето на животот во љубовта на твојот живот и заборави на Ошо и замарањето со мене... :)
Ајде одам јас да уживам во ѕвездите и да верувам во Бабалон и Хаосот ;)

И послушај ме за ова, најди жена и задоволи ја твојата страст за соединување со универзумот. Ќе ми се опуштиш ако не друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom