Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.203
- Поени од реакции
- 12.200
Во право?ок у право си
Ах, колку не сакав да бидам во право во ова последното... штета...
Во право?ок у право си
И да си платен и да не си, изгледа тебе ти фалат фурните леб дечко. Не е целта да ти дадат трска и да ти покажат како се лови, треба да научиш и трска како се правиHahahaha...ke ti odgovoram vo stilot na hepta....
Ne sum platen ovde da kazuvam shto znam...
Ајде не жали сегаВо право?
Ах, колку не сакав да бидам во право во ова последното... штета...
Помина, ајде сега оди на астрална проекција подфорумот и ме подучи што е грешно во праксите што ги наведов и зошто... бидејќи нели треба аргументи за нешто кога ќе кажеш дека не е точно.Ајде не жали сега
Trebe i da go najdesh patot do rekata ....SAMИ да си платен и да не си, изгледа тебе ти фалат фурните леб дечко. Не е целта да ти дадат трска и да ти покажат како се лови, треба да научиш и трска како се прави
Епа кога ке дадеш аргументи и ти за некои нешта тогаш и јас ке давам аргументи до тогаш нека те копка зошто мислам дека се грешни. Туку што правиш на форумов уште ајде те чека орање волот е спрегнат и таму некои други животни имаше коњи змејови, еднорози...Помина, ајде сега оди на астрална проекција подфорумот и ме подучи што е грешно во праксите што ги наведов и зошто... бидејќи нели треба аргументи за нешто кога ќе кажеш дека не е точно.
Јас патот одамна сум го нашол пријателе. Џабе ти е и цел свет да го носиш на плеќи, ако не си свесен за тоа. Која корист од мудроста ако само ја читаш? Можеш наизуст да ги научиш сите мудрости од Платон до Ниче, но што корист?Trebe i da go najdesh patot do rekata ....SAM
А ако не ја најдеш реката џабе ти е и патот и трската и ловењето, ти ке останеш и гладен и жеденTrebe i da go najdesh patot do rekata ....SAM
Odi na prvoto moe mislenje na ovaa tema..... str 7....mislam deka ke razbereshЈас патот одамна сум го нашол пријателе. Џабе ти е и цел свет да го носиш на плеќи, ако не си свесен за тоа. Која корист од мудроста ако само ја читаш? Можеш наизуст да ги научиш сите мудрости од Платон до Ниче, но што корист?
Што бе и ти гледаш од мене?Епа кога ке дадеш аргументи и ти за некои нешта тогаш и јас ке давам аргументи до тогаш нека те копка зошто мислам дека се грешни. Туку што правиш на форумов уште ајде те чека орање волот е спрегнат и таму некои други животни имаше коњи змејови, еднорози...
хххххххххххххаааааааааааа Инаку искочи надвор малце прекрасно е има ѕвезди, блеска скоро полна месечина, птици пеат, свежо е едноставо живо еШто бе и ти гледаш од мене?
Абе вие сите што го следите Ошо лесно ги следите и другите во нивните особини?
Не ми се верува... имам следбеници кои прават како мене
Оди таму да го убиеш Ошо и да си се ослободиш...Вам ни камшик нема да помогне...
Ти пак се замараш со мене а? Ако сонце...хххххххххххххаааааааааааа Инаку искочи надвор малце прекрасно е има ѕвезди, блеска скоро полна месечина, птици пеат, свежо е едноставо живо е
hahahahaha ...so drugi zborovi da se relaksira... da meditiraхххххххххххххаааааааааааа Инаку искочи надвор малце прекрасно е има ѕвезди, блеска скоро полна месечина, птици пеат, свежо е едноставо живо е
Не ми сметаш воопшто супер си, туку надвор е милина ма каква АП ма какви следбеници не ти требаат ти треба живот и свeст да го спознаеш и постанеш свесен дека си дел во целината и дека си самата целина, преубавоТи пак се замараш со мене а? Ако сонце...
На тераса сум и уживам... и те нервирам со моите размисли за Ошо дрдоркото кој што има премногу следбеници без пракса кои се родени со сите сознанија, како што велиш ти
Или сте лудаци вие следбениците на Ошо или нешто лошо работите... Следбеници бе... како може да следите нешто без да имате пракса?
па и ме учи каде да сум бре... Толку ми ти сметам а?
Е па мора некој и да ти смета со неговите размисли
Оди и имај секс со девојката бре, не туку ми дели сликички со ѕвезди и планети. Да видиш ти ап, пдф, дооел и све што ќе ми ти текне.Не ми сметаш воопшто супер си, туку надвор е милина ма каква АП ма какви следбеници не ти требаат ти треба живот и свeст да го спознаеш и постанеш свесен дека си дел во целината и дека си самата целина, преубаво