statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Out of body.Што ти е ова обето?
OOB
Out of body.Што ти е ова обето?
Епа ап е исто што и ооб нели?Out of body.
OOB
Така нешто.Епа ап е исто што и ооб нели?
Те викна некој на темава оди паси си ги воловите И не давај погрешни и искривени информации и техники
Ах и овде ќе ме тормозиш со твоите ставови? Аман бре...ептен ти го навредив Ошо брадестиот овчар Мртов е не му се толку нервирај аман...Те викна некој на темава оди паси си ги воловите И не давај погрешни и искривени информации и техники
Епа да де, прашав зошто во постот погоре ги имаше кажано како две различни ствари затоа, а и не знаев дека за обето мисли на вонтелесно искуство.Така нешто.
Astral projection (or astral travel) is an interpretation of out-of-body experience (OBE) that assumes the existence of an "astral body" separate from the physical body and capable of traveling outside it.[1] Astral projection or travel denotes the astral body leaving the physical body to travel in the astral plane.
Не се нервирам бе само си правам муабет, бидејки со тебе само таков муабет може да се правиАх и овде ќе ме тормозиш со твоите ставови? Аман бре...ептен ти го навредив Ошо брадестиот овчар Мртов е не му се толку нервирај аман...
Слободно сподели други пракси за астрал ако ова не ти чини... и нормално ако си ги поминал овие пракси воопшто.
Не е точно, ти си навреден заради моето мислење за Ошо кој што ти го сметаш за Алфа и Омега а јас само за Б И затоа и зборуваш прво што ќе ти дојде за мене. А ти реков да не се грижиш за мене туку за она што го зборувам да одиш и да го прочиташ. Јасно?Не се нервирам бе само си правам муабет, бидејки со тебе само таков муабет може да се прави
Но фрдр коментНе е точно, ти си навреден заради моето мислење за Ошо кој што ти го сметаш за Алфа и Омега а јас само за Б И затоа и зборуваш прво што ќе ти дојде за мене. А ти реков да не се грижиш за мене туку за она што го зборувам да одиш и да го прочиташ. Јасно?
За астрална проекција инаку секако треба вежбање на умот. Баталете што се пени љубовникот на Ошо дека овие пракси што ги наведов не се во ред, тие се најбрз начин да се избегне фантазирање (наголемата и најтешка замка на умот) и да добиете дирекно искуство и контрола над астралното тело.
Не го велам само јас тоа... ако побарате по нет ќе видите објаснувања на овие пракси кои и те како ќе ви го олеснат магловитиот пат кон усовршување на оваа дисциплина.
Нема коментар зошто мислиш дека праксите се неточни и лоши?Но фрдр комент
Out of Body Experience!Што ти е ова обето?
Од кај знаеш дека ми требаат пракси за ап-то можам и без никакви пракси јас е ај сеа да те видамНема коментар зошто мислиш дека праксите се неточни и лоши?
Или прво ќе си дозволиш месец дена 5 дена пракса од по 2 часа па да дадеш мнение за истите?
Ќе почекам јас... сакам добри критики...
Епа не е ли исто со АП-тоOut of Body Experience!
Што ќе видиш, дури сега видов јас со кој разговарам ...Од кај знаеш дека ми требаат пракси за ап-то можам и без никакви пракси јас е ај сеа да те видам
ОК ок не се љути одма бе, многу знаеш со кого разговараш, со самиот себе разговараш инакуШто ќе видиш, дури сега видов јас со кој разговарам ...
Моето го завршив тука, дадени се праксите, ако некој се осмели да ги проба нека коментира... се надевам ќе помогнат некому.
Па кога ме сметаш и ти за огледало како другар ти... сите во мене се огледувате... Сонца...ОК ок не се љути одма бе, многу знаеш со кого разговараш, со самиот себе разговараш инаку