- Член од
- 24 април 2012
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 1
Како ја отворија темата сите вие почнавте да купувате нови точаци но прашање е дали (една половина) ќе купат нови точаци
Eve posle dolgo razmisluvanje, odluciv i go zemav RAM-ot HT 2ka,Во ред е се тоа, јас да сум на твое место би го однел на сервис на друго место, сепак е на старо т.е. возен е. Што знам, не верувам на збор за такви работи, но сепак најдобро ти си знаеш.
od kade go zema ?Без алат никаде не се иде, денес си го купив ова
ептен добра работа
Супер, ај честито, убаво да те вози.Eve posle dolgo razmisluvanje, odluciv i go zemav RAM-ot HT 2ka,
eve i slikicka pa kazete sto mislite...
Vcera go probav, 16tina kilometri pominav i super e, prezadovolen sum.
Да, да, многу потребна работа, се во едно. Заборави да допишеш дека не само да се има туку и да се знае да се користи. Мој другар чепкаше по точакот со алатов и на крај заврши на сервис.Без алат никаде не се иде, денес си го купив ова
ептен добра работа
Незнам дали уште ги прават, MAX ти се ист квалитет како нивКај може да се најде Собим велосипеди во скопје? Фала многу.
--- надополнето: 2 мај 2012 во 21:37 ---
Кај може да се најде Собим велосипеди во скопје? Фала многу.
Јас мислам дека вреди, за таа цена нема да најдеш друг бренд велосипед. Деловите се entry level но можеш со време да го надградиш. Е сега, зависи колку очекуваш од него и каде ке го возиш.Вака ова нешто вреди за парите ?
http://bikestop.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=577&Itemid=191
Нема ни до порцеланка да стасаш... испробаноПланирам задутре да направам една релација Велес-Извор и назад. Одамна немам возено, кондицијата ми е нула. Предходниот пат кога тргнав на оваа релација паднав уште на почетокот. Сега се надевам дека нема да забушавам, плус чиста сум од цигари Само времево да не се укака.
Нема ни до порцеланка да стасаш... испробано