Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Муџахедините, Вахабитите имаат огромна подршка меѓу локалното муслиманско население во Македонија без разлика дали се Албанци, Турци, Босанци, Македонци муслимани.Немој некој да ви прави фатаморгана тука дека Албанците и останатите се плашат од Вахабитите ;)
Кога можат да ги протеруваат Македонците со тепање и убивање така можат и да се соберат против Муџахедините, Вахабите да ги протераат, ама не, тоа нема да се случи, затоа што тоа го сакаат Вахабитите и Муџахедините да им ја завршат работата и да го протераат христијанското население за да не си рушат имиџ на борци за права пред Западот.

Член од
28 октомври 2011
Мислења
119
Поени од реакции
84
Има прес во живо, двајца од сторителите пребегнале на косово..по нив уште се трага.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.651
Колку се глупи новинаривееее.. еј... им кажува дека пет лица се товарат за тероризам.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Ја прашаа за етничката припадност на уапсените и не ја кажа јанкуловска ми звучеше како портпарол на ДУИ а не на МВР а кога беше и полицаецотоѕ во самоодбрана кога пукаште се кажаа и име и презиме и години и кај работел итн итн.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Super, aj sea sporedi go ovoj so toj drugiot.

Ovoj "fancuzinot", veke bil poznat za farncuskite vlasti, osven toa bil i niven spiun. Daj poveke citaj za radiklanite islamisti, i sam ke svatis koja e razlikata.

Decata gi ubile profisionalni ubijci na nekoi random mehanicari, frizeri i zeni...
Дел од уапсените не се убијците туку логистика и помагале на друг начин за делото,што значи се дел од групата иако не пукале во децата.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ја незнам им се чудам на овие исламскиве терористи и ванаби војната што ја водат против западот, како да не научија досега дека за еден убиен американец и евреин губат цели села, десеткратно им враќаат. Не ја гледам целта да си следбеник на тоа движење, секако губиш.
Дел од уапсените не се убијците туку логистика и помагале на друг начин за делото,што значи се дел од групата иако не пукале во децата.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Stvarno ste gllupi ako veruvate deka ovie sto se uhapseni se vistinkite ubici , ha ha ha kako moze nekoja zena ili frizer i sto veke se tie da planiraat takvo ubistvo ... ubistvoto se slucilo ko na film , se isplanirano i sigurna sum deka ubicite vistinskite koj znae kade uzivaat .
Btw. izjavata na jankulovska e copy paste od veke slusanite izjavi vo svetot, kako radiklanite islamsiti ubivaat ... a ustvari sve sami pravvat .. a i ovie taka nareceni radikalni islamsiti nikade ne postojaat, ako postojat luge koji se obiduvat da go pocrnat islamot tie site se amerikanski proizvod.
И кој според тебе ги уби? :)

M

Muranyi

Гостин
Stvarno ste gllupi ako veruvate deka ovie sto se uhapseni se vistinkite ubici , ha ha ha kako moze nekoja zena ili frizer i sto veke se tie da planiraat takvo ubistvo ... ubistvoto se slucilo ko na film , se isplanirano i sigurna sum deka ubicite vistinskite koj znae kade uzivaat .
Btw. izjavata na jankulovska e copy paste od veke slusanite izjavi vo svetot, kako radiklanite islamsiti ubivaat ... a ustvari sve sami pravvat .. a i ovie taka nareceni radikalni islamsiti nikade ne postojaat, ako postojat luge koji se obiduvat da go pocrnat islamot tie site se amerikanski proizvod.
Епа така убаво,баш тие жени како што имаш аватар ти се разнесуваат со кило експлозив на себе по пазарите.Еве прашај ги Израелците ако не веруваш и не се прави паметна кога не можеш да бидеш.А да,не постојат радикални исламисти тоа се измислици на Американците да.Фала што ми го подобри светогледот со твојот т.н.мирољубив Ислам:facepalm:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ние стварно би биле гЛЛупи ако веруваме дека овие што се уХапсени не се убијците;)

Kajgana Shop

На врв Bottom